Istina, Drago je stvarno pretjerao večeras. Nekako ga zadnjih godina to previše uhvatilo, jebiga... Previše u nogometu jedu govna od 2009. do danas, a još u rukometu se svašta uvijek radi i redukcijom komentatora od pojave MAX TV-a je skoro sve palo na njega.
No suci su morali bolje, mi kao i uvijek. Sad barem Balića nema da jeftino gubi lopte pred protivničkim 9-ercom.
Ne postoji recept za finale pod Golužom, jebiga. S njime uvijek bronca ispada vrh, a kroz neka polufinala je djelovalo kako se može do kraja.
I to si isto s Červarom pogodio. Nije to samo kod ovog izbornika, već i prethodnog. Kako određene stvari ispraviti ili poboljšati, ne znam... Nisam u tom sportu nadležan.
Znam jedino kako se lopte ne smiju olako gubiti, puno promašivati i imati golamana koji jako malo brani na utakmici.
Kod mene svaki put na Facebooku nastane bura oko rukometa, uvijek su svi drugi krivi ali nikad mi. Tu se samo držim onih koji uvijek naprave šalu od svega. Sve je to meni jasno kad je i meni puls nekoć znao kucati puno jače, a nervozni znoj curiti.
Bit će bolje već jednom. Ipak se svake godine igra prvenstvo.