DERITE!!!!

anton 1983 napisao:Morti sam još pijan, pa te nisam baš sve skužil! Nekak sam dobil dojam da nisi spomenuo štoperski par Demichelis - Buyten! Ne znam zakaj misliš da je to nemoguće?
+ Buytena ziher nećemo sad na zimu prodavat, jebote led, a na kraju sezone mu istiće ugovor tako da nemremo ništa u sliučaju ako ga se želimo rješiti, zaraditi!
bavarac napisao:
mislim zato jer Buyten je dobar kao šef,car u obrani....a da bi bio car...moraš bit u svakom pogledu bolji od drugog.....Micho je agresivniji,brži i beskompromisan...dok je Buyten jak u skoku i postavljanju....dakle jel bi ti da si toj situaciji (Demichelis) bio u podređenom položaju u odnosu na Buytena...p.s. još imaš pun kur. veći staž u klubu od belgijanca....
nebu to štimalo....
bavarac napisao:a što se tiče prodaje....ja bih ga prodao na zimu (u dobrojje formi ,moreš sad zaradit lijepu cifru ) i doveo Alexa iz Chelsea ili pak Mertesackera iz Werdera....obojica bi bili spremni bit druga violina Demichelisu i obojica su bolji stoperi od Buytena...a i igraju sa srcem....
anton 1983 napisao:Morti sam još pijan, pa te nisam baš sve skužil! Nekak sam dobil dojam da nisi spomenuo štoperski par Demichelis - Buyten! Ne znam zakaj misliš da je to nemoguće?
+ Buytena ziher nećemo sad na zimu prodavat, jebote led, a na kraju sezone mu istiće ugovor tako da nemremo ništa u sliučaju ako ga se želimo rješiti, zaraditi!

doro napisao:izgleda da je i on malo pijan...duo bi trebal bit mali kiks arđentinos i buyten međutim gaal nebu stavljal njih dvojicu ziher...

bavarac napisao:jer ako je Bayern s gaalom onda će jedan levat igrat (badstuber ili Bradfonja )...

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju