SC Freiburg - FC Bayern, 17.10.2009

Re: SC Freiburg - FC Bayern, 17.10.2009

PostPostao/la doro » 18 lis 2009, 12:16

bavarac ti je večinu napisal kaj bi ti i ja odgovorio pa nema smisla da ponavljam opet večinu tu.....toni je propalelo jer više nemre gol zabit a plačat nekog toliko da se gradi ma daj oladi malo.....

digič je igral centralnu špicu a klose i muller su se vrtili lijevo i desno oko njega i duboko se vračali s toga nismo igrali sa 2 čiste špice....tenkre bommel je igral 6-cu a tymo sve pomalo....schweini je igrao kao i dosad polulijevo centralnog uz 6-cu a ne kako je najavljeno ofenzivnog lijevog uz liniju...gomez i klose moraju dosta tekmi zajedno počinjat da se skontaju a to je bio slučaj samo u nekim pripremnim tekmama a kad je zagrmilo nikad....btw muller nikako nije truba na desnoj ofenzivnoj strani dapače to mu je i prirodna pozicija koju već duže vreme igra,pretvara se špicu,pomaže vezi te se čak vrača na 6-cu oduzima loptu i započinje polu kontre...ukratko bavarac je u pravu ;)

kaj se tiče brena nisam rekao da je to konačno rešenje več da mu se da prilika i ako nejde da se ide na nabavku d.beka,isto tako robbena bacit lijevo,mullera desno i ako to nebi funkcioniralo onda lovicu od riberyja pljunut za neki špek iako mislim da zasad nebi trebalo ako bi se ovo uigralo.... :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 18 lis 2009, 12:39

ja nemrem više čekat ovog Godoa Tuna... :lol: :lol: :lol: ...ak sam ja pisao kobasu kaj on piše referat? :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 18 lis 2009, 12:44

bavarac napisao:ja nemrem više čekat ovog Godoa Tuna... :lol: :lol: :lol: ...ak sam ja pisao kobasu kaj on piše referat? :lol: :lol: :lol:

ček po enciklopediju o bayernu i taktici je otišo..bil bu to elaborat drkice na žabara i digića :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 18 lis 2009, 13:18

nema se razloga napadat bommela,pa covik nije misec dana igra utakmice,sta vam je..pa mora malo doc sebi,ja sam jedvo doceka da dodje..a tek moj toncek...uf srice kad sam vidio da svaku loptu koja leti zrakom je njegova i on je spusta prvom do sebe(dosta puta je taj prvi do njega bio protivnik :D )

kod onog gola je mora reagirat bolje,ono su idealne pozicije za njega,al nije on uopce udario loptu....

moram pogledat sazetke da mi nesto konkretnije reka,drugo poluvrijeme nisam gleda uopce
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: SC Freiburg - FC Bayern, 17.09. 2009

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2009, 18:31

Sad mi je žal kaj nisam imal vremena i mogučnosti da ti mam odgovorim, sad bumo se bezveze nateravali i nije to to! :(

Onaj prvi dio koji je vezan uz Mullera ti nem odgovaral jer je očito došlo do nesporazuma i ja nisam skužil da to nije bilo vezano za ovu tekmu i temu! :D

daj nemoj me heb....ajd mi nariktaj kak je izgledalo to božićno drvce po tebi.... :lol: :lol: :lol: ...i to pazi s tri napadača u ekipi i s tim da je Mvb uvijek bio klasična 6-ca.....btw koliko puta je puta Tymoschuk imao praznu desnu starnu za sprint......ali nije bilo Mullera tamo a Lahm je bio daleko....i na kraju zakaj je uveo Hamita...jer je vidio da je tymo u kur. s tom pozicijom a tamo nam se otvara prostor za kontru....gaal kreten.....dalje Bastian je igrao strikno lijevo malo kur...on je bio u ovoj tekmi Pirlo...tj svaka lopta od njega kreće...a Mvb ne prelazi centar...koga se boji Gaal? Irisoua..... :lol: :lol: :lol:

Ne jebem te! :D Brijem da si ti čak i sam, bar iz ovog djela kaj si napisal skužil da je bilo Božično drFce u pitanju al ti to još uvijek nije jasTno! Eto pogle kak smo mi igrali

-----------------Toni

-------Muller-------------Klose

---Schweini---------------Tymo

----------------Bommel

Schweini je kak si reko imo neku ulogu Pirla on čak i nije ordiniro skroz uz liniju več je u sredini lijevo primo loptu, isto to je i radio Tymo ko kak je to igro Gatusso u milanu iako je Tymu kao i Bommelu glavna uloga bila obrana - nemrem skopirati to ko u milanu jer su kod njih pozicijski gledano igrači imali drugačije uloge ali smo mi igrali po postavljanju na terenu božično drfce - pa sama činjenica da su se Muller i Klose nalazili iza Tonija te se nisu izvlačili na krila ti to potvrđuje! Nemora igrač igrat "krilo" sam zato kaj igra lijevo ili desno u vezi! E sad kog se boji gaal? :shock: Pa postava je bila najbolja moguća i meni je drago kaj je bila baš ta - ak se sečaš na početku sezone kad je Hamit dobil prednost u ekipi LvG je reko da se Tymo i Hamit za tu poziciju bore, zato je danas prednost tamo dobio TYMO - fala BOGU. Jest da bi mi rađe da su Bommel i Tymo zamjenili mjesta ali očito da LvG ispunjava želje Bommelu a ne Tymu pa daje prednost Bommelu da igra na poziciji na kojoj on to hoće. Ja čak mismim da si je LvG to zamislil tak da će Bommel dosta puta krenuti naprijed te da će Tymo ostat iza (nešto ko Pirlo i Gatusso) ali Bommel to jučer nije radio - prva tekma nakon ozlijede...

Brijem da sam bio jasTan! :mrgreen:

a sad mi nacrtaj....

moje pitanje glasi onda koji smo kur dovodili Robbena,Ribery-a,Gomeza ak ćemo igrat na silu..... :lol: :lol: :lol: ...druga je stavar što se Gaal usrao kao zec zbog posla pa je išao na ziher.....ali da Bayern tako mora pobjeđivat..... :roll: ...vidjeli smo vs Koeln što navijači misle na takvu igru.... ;) ...sem toga zaakj smo otjerali Magatha,Haynckesa....igrali su tako tvrdo i negledljivo....u biti koji kur...ti ovo govori....u 9kola Bayern je zabio 15golova a trener mu je Luis Van Gaal.... :lol: :lol: :lol:

E ova ti kritika nije u redu, prvenstveno zbog toga što bi mi imali drugačiju i ofenzivniju postavu na terenu da smo imali zdrave Robbena i Riberya - nije LvG kriv što su oni ozljeđeni. Problem je u tome šta našem kadru fali igrača da bi non stop mogli igrati tu taktiku u takvoj postavi, znači prirodne zamjene za ROBBERYA. Da su njih dva jučer bili FIT sigurno je da bi to drugačije izgledalo i da će to drugačije inače izgledati! Pa koga da on metne Hamita, Sosu, Baumjohanna - sve igrači za popizdit kolko su dobri! I opet ja pričam o jučerašnjoj tekmi a ti o sezoni.

Ja se nadam da je ova sezona čistka od strane LvG-a i koja će se dobrim djelom već dogoditi na zimu te da ćemo nakon ove sezone imati kadar kakav njemu odgovara...

jednostavno je pravilo da samo jedan mora izvodit prekide i sa tim se uigravat.....dakle ne malo jedan ,pa drugi...itd..s tim ne dobijaš kur....s obzirom da je Bastian ziher u 11,,,ja bih njemmu dao tu ulogu....

To nikad nije pravilo :roll: Uvijek postoje dvojica na terenu koja to rade, sam ovisi o strani sa koje se izvađa - pa Schweini ti je isto izvodio jučer prekida - ja ti velim to je zbog lijeve noge. Pa znaš dobro da je Pranjić to radio na počtku sezone (imo ulogu Braafheida) a kasnije Robben - to nije ništa čudno samo se nama bljuje kad to radi Braaf al je dobro kad radi Robben a u suštini je ista stvar. Shema je u putanji lopte kad ju izvađa ljevak te kad ju izvađa dešnjak ;)

kak ne može malom je slava udarila u glavu a Klose i Toni moraju to trpit.....on u onakvoj situaciji ide mudrovat...Tonac čeka u 16 da pospremi on vraća povratnu Cha-u..... :roll: ...a Golmez.....žali Bože para....jel taj jede uopće....pije tekućine...nekak mi se usukao...

Ja sam reko da me nemre nažiPcirati zato kaj je još mlad - ja još od njega neočekujem da on igra savršeno - premlad je i ja njegove pogreške nekritiziram ko recimo Schweinijeve. A opet Muller je kriv za oba naša gola tak da mu ja nemrem zamjerit s tim da je on jučer na terenu bio naš najexplozivniiji igrač! 8-) ili ti tzv DAS ŠPEK!

i da u Bordeauxu jer očekuješ isto ovakvu igru?....jer Bordeaux igra isto ovako...tvvrdo i ne gledljivo....iako igraju kući nećće tu bit previše prostora u kontrama....za nas.... ;)

Ne znam kaj očekivat u Bordou zbog Robbena. I sam da ti velim jednu stvar - si ti pratio na koji truli način je Milan i MUTD došao do naslova LP - UŽAS BOŽJI OD NOGOMETA , tvrda obrana, potez genijalca i pobeda od 1:0 - tak kad bi mi naučili igrati... DAS SEX!

8-)

A sad nastavak! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2009, 18:39

doro napisao:bavarac ti je večinu napisal kaj bi ti i ja odgovorio pa nema smisla da ponavljam opet večinu tu.....toni je propalelo jer više nemre gol zabit a plačat nekog toliko da se gradi ma daj oladi malo.....

Nisam baš tziher da bi se po tom pitanju bavarac složio sa tobom! :D JA sam ti reko jednu od odlika Tonija po čemu je on prejeben + trpanje! Pa jučer je on bio jako opasan i imao par dobrih prilika al i njemu treba vremena da se vrati na stare staze slave - ne treba njega prodat zato kaj je on propalilalelo, nije on niti blizu toga - njega treba prodat iz nekih drugih razloga - morem ti reč kaj ja mislim u njegovoj temi!

digič je igral centralnu špicu a klose i muller su se vrtili lijevo i desno oko njega i duboko se vračali s toga nismo igrali sa 2 čiste špice....tenkre bommel je igral 6-cu a tymo sve pomalo....schweini je igrao kao i dosad polulijevo centralnog uz 6-cu a ne kako je najavljeno ofenzivnog lijevog uz liniju...gomez i klose moraju dosta tekmi zajedno počinjat da se skontaju a to je bio slučaj samo u nekim pripremnim tekmama a kad je zagrmilo nikad....btw muller nikako nije truba na desnoj ofenzivnoj strani dapače to mu je i prirodna pozicija koju već duže vreme igra,pretvara se špicu,pomaže vezi te se čak vrača na 6-cu oduzima loptu i započinje polu kontre...ukratko bavarac je u pravu ;)

Pa bavarac ništa od ovoga nije napiso :lol: Ti se se po ovom napisanom više složio samnom!

Od ovog djela ti spominješ da Gomez i Kolse više moraju igrati skupa se mi razilazimo - mislim da njima igranje skupa neće pomoči jer si oni nepašu i mogu igrati 100 tekmi zaredom i to neće funkcionirati - to je moje mišljenje s tim da oni neće igrati nikada skupa ako će LvG moć staviti na teren našu najjaču postavu jer LvG igra u tom slučaju 4-3-3 i ako on uspije u Bayernu to će biti naša osnovna taktika - protiv toga se nemre - neće mene jebat taktika uopće ako ćemo mi imati dobar kadar za nju + igrati uspješno ;) A Muller ti nije dobar na strani kad on mora centrirat - on mora ordinirati u sredini poludesno ili ak treba polu lijevo - nema on veze sa krilom - tu ti sam sjebeš njegov talent - a sve u svemu nemoramo mi igrati simetričnu taktiku - di to piše :mrgreen:

kaj se tiče brena nisam rekao da je to konačno rešenje več da mu se da prilika i ako nejde da se ide na nabavku d.beka,isto tako robbena bacit lijevo,mullera desno i ako to nebi funkcioniralo onda lovicu od riberyja pljunut za neki špek iako mislim da zasad nebi trebalo ako bi se ovo uigralo.... :D

Ovo moramo nastavit u nekoj drugoj temi - DAPAČE!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 18 lis 2009, 19:19

Ne bih baš rekao da smo mi igrali klasično božićno drvce. Klose i Toni su bili dvojac u napadu, a Muller je igrao nekakvu 10-ku. A božićno drvce podrazumijeva samo jednog pravog napadača i dvojicu nekakvih ofanzivnih veznih.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2009, 19:21

Haris napisao:Ne bih baš rekao da smo mi igrali klasično božićno drvce. Klose i Toni su bili dvojac u napadu, a Muller je igrao nekakvu 10-ku. A božićno drvce podrazumijeva samo jednog pravog napadača i dvojicu nekakvih ofanzivnih veznih.

Ja to nisam vidi - meni je uvijek izgledalo da su Klose i Muller ordinirali iza Tonija tj. da je Toni bio ispred njih - al da je moguće da nije klasično to se morem složit s tim da bi reko da smo tome težili...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 19 lis 2009, 10:22

anton 1983 napisao:Sad mi je žal kaj nisam imal vremena i mogučnosti da ti mam odgovorim, sad bumo se bezveze nateravali i nije to to! :(

Onaj prvi dio koji je vezan uz Mullera ti nem odgovaral jer je očito došlo do nesporazuma i ja nisam skužil da to nije bilo vezano za ovu tekmu i temu! :D

Ne jebem te! :D Brijem da si ti čak i sam, bar iz ovog djela kaj si napisal skužil da je bilo Božično drFce u pitanju al ti to još uvijek nije jasTno! Eto pogle kak smo mi igrali

-----------------Toni

-------Muller-------------Klose

---Schweini---------------Tymo

----------------Bommel

Schweini je kak si reko imo neku ulogu Pirla on čak i nije ordiniro skroz uz liniju več je u sredini lijevo primo loptu, isto to je i radio Tymo ko kak je to igro Gatusso u milanu iako je Tymu kao i Bommelu glavna uloga bila obrana - nemrem skopirati to ko u milanu jer su kod njih pozicijski gledano igrači imali drugačije uloge ali smo mi igrali po postavljanju na terenu božično drfce - pa sama činjenica da su se Muller i Klose nalazili iza Tonija te se nisu izvlačili na krila ti to potvrđuje! Nemora igrač igrat "krilo" sam zato kaj igra lijevo ili desno u vezi! E sad kog se boji gaal? :shock: Pa postava je bila najbolja moguća i meni je drago kaj je bila baš ta - ak se sečaš na početku sezone kad je Hamit dobil prednost u ekipi LvG je reko da se Tymo i Hamit za tu poziciju bore, zato je danas prednost tamo dobio TYMO - fala BOGU. Jest da bi mi rađe da su Bommel i Tymo zamjenili mjesta ali očito da LvG ispunjava želje Bommelu a ne Tymu pa daje prednost Bommelu da igra na poziciji na kojoj on to hoće. Ja čak mismim da si je LvG to zamislil tak da će Bommel dosta puta krenuti naprijed te da će Tymo ostat iza (nešto ko Pirlo i Gatusso) ali Bommel to jučer nije radio - prva tekma nakon ozlijede...

Brijem da sam bio jasTan! :mrgreen:

ajd da ti odgovorim.....prvo i osnovno.....jep bilo je možda božićno drvce jer sam bio ponovno gledao tekmu....ali kakvo je to drvce.... :? ..kažeš nemora se izvlačit na krilo,ako igra desno u vezi....O.K. ,ali kad mu se otvori prostor,jer moramo imat mutavog igrača koji nezna sam centrirat i odigrat,povući po krilu....ili moramo čekat da se branič (Lahm) pridruži napadu.......

a ovo za usporedbu s Milanom....

-----------gatusso-----pirlo------ambrosini-------

-------pato(abate)-----------------------------seedorf(jankulovski,ronaldinho)-----

--------------------inzaghi-----------------------------------

kao što i sam vidiš nisu krila ,ali znaju ubacit loptu i sami i povući po krilu....

ako stavimo to u Bayernovu taktiku to bi trebalo ovako izgledat....

---------tymo-------------bastian------------mvb-------------

-----klose-----------------toni-----------------muller-----------

i pazi sad u toj formaciji ni jedan igrač nije u svojoj prirodnoj(najboljoj) poziciji..... :( ....a ovo za kretnje naših Klosea i Mullera....recimo kod gola prvog...Lahm ubacuje...tymo čuva mu leđa.....Klose je ispred Tonija i vraća mu povratnu loptu u 16m.....A muller je tik iza njega...to je za mene u tom trenutku klasična 4-4-2 Romb formacija....dalje.....koliko puta je Muller probio po lijevoj strani u tekmi na dubinsko dodavanje Bastiana....a koliko je to učinio Klose s druge strane s dodavanjem Tyma ili Mvb...odgovor ni jednom.....dakle opet dolazimo do zaključka da je Klose bio 2-špica u ovoj tekmi....bez obzira što je trebao igrat desno ( na krilcu )...dalje samim tim što nije igrao tamo se otvaralo prostor za Tyma da prodire jer su stoperi čuvali dva naša napadača....(klose i Toni ).....i sad opet tko je kriv jer tymo nezna povući loptu i centrirat.....Gaal...zašto nije tu igrao MvB kojem je ta uloga poznata iz PPSV-a i koji to može igrati i više koristi ekipi...Gaal....tko je kriv jer Tymo ne igra na svojoj prirodnoj poziciji Gaal....

Sve u svemu Bayern je tako tvrdo igrao pod Ottmarom Hitzfeldom ali je igrao 4-4-2 a ne 4-3-3 ili 4-5-1...opet dolazimo do zaključka da s tim formacijama možeš kontrolirat tekmu(4-5-1 ) ali imaš problema pri realizaciji...a kod 4-3-3 je još gore stanje jer imaš problema i kod realizacije...jedan klasični napadač....a plus to slab si u obrani svog gola jer imaš preofanzivna krila i MVb na poziciji 6-ce...

E ova ti kritika nije u redu, prvenstveno zbog toga što bi mi imali drugačiju i ofenzivniju postavu na terenu da smo imali zdrave Robbena i Riberya - nije LvG kriv što su oni ozljeđeni. Problem je u tome šta našem kadru fali igrača da bi non stop mogli igrati tu taktiku u takvoj postavi, znači prirodne zamjene za ROBBERYA. Da su njih dva jučer bili FIT sigurno je da bi to drugačije izgledalo i da će to drugačije inače izgledati! Pa koga da on metne Hamita, Sosu, Baumjohanna - sve igrači za popizdit kolko su dobri! I opet ja pričam o jučerašnjoj tekmi a ti o sezoni.

Ja se nadam da je ova sezona čistka od strane LvG-a i koja će se dobrim djelom već dogoditi na zimu te da ćemo nakon ove sezone imati kadar kakav njemu odgovara...

jep...ja uvijek pričam o sezoni.....jer nemoš u 8kola u promjenit 6 taktika u ekipi...to se radi u prijateljskim i predsezoni a ne kad je sezona odmakla i u punom zamahu....ajde da igra dve taktike...ali on nema kraja njegovim glupostima.... :x

To nikad nije pravilo :roll: Uvijek postoje dvojica na terenu koja to rade, sam ovisi o strani sa koje se izvađa - pa Schweini ti je isto izvodio jučer prekida - ja ti velim to je zbog lijeve noge. Pa znaš dobro da je Pranjić to radio na počtku sezone (imo ulogu Braafheida) a kasnije Robben - to nije ništa čudno samo se nama bljuje kad to radi Braaf al je dobro kad radi Robben a u suštini je ista stvar. Shema je u putanji lopte kad ju izvađa ljevak te kad ju izvađa dešnjak ;)

a zakaj mora izvodit lijevak... :? ....koga boli kur.....recimo nam u sezoni su do sad izvodili prekide ...Ribery,Bastian,Sosa (sa obje strane )....Robben,Pranjić,Bradfonja....meni se ne bljuje od toga tko izvodi već treba to uigravat na treningu do savršenstva sa jednim izvođačem...npr....Gerrard u Liverpoolu,Pirlo u Milanu,Xavi u Barci...Sneijder u Shitteru....svi ti igrači izvode i lijeve i desne prekide... 8-) ...bez obzira na jaču nogu...recimo prije nam je uvijek prekide izvodio Scholl.... 8-)

Ja sam reko da me nemre nažiPcirati zato kaj je još mlad - ja još od njega neočekujem da on igra savršeno - premlad je i ja njegove pogreške nekritiziram ko recimo Schweinijeve. A opet Muller je kriv za oba naša gola tak da mu ja nemrem zamjerit s tim da je on jučer na terenu bio naš najexplozivniiji igrač! 8-) ili ti tzv DAS ŠPEK!

O.K. tu se slažem...samo upravo zbog njegove gladi za dokazivanjem nama jedan napadač grije klupu...a za MUllera ima vremena...dokse kod tonija radi o narednih 8tekmi kak će odigrat u sezoni...jer mu se radi o glavi....a sem toga ne ide mu ni u prilog noi božićno drvce ni 4-3-3 taktika.... :( ....

Ne znam kaj očekivat u Bordou zbog Robbena. I sam da ti velim jednu stvar - si ti pratio na koji truli način je Milan i MUTD došao do naslova LP - UŽAS BOŽJI OD NOGOMETA , tvrda obrana, potez genijalca i pobeda od 1:0 - tak kad bi mi naučili igrati... DAS SEX!

O.k. cilj opravdava sredstva ali mene nemoš okrenut da sa Gaalom za trenera i 4-3-3 taktikom moreš se branit 90min...i uz to zabit a ne primit...ajde da su nam krilca (robbery) malo bolja u defanzivi još i nekak ,ali s ova dva nikako 8-) .......Bayern s 4-3-3 taktikom mora igrati za gol više a ne na gnojenje....a to gaal nezna očito...ili nema dobar kadar....ali kako god bilo najgore od svega što će lik dobit nogu do zime i nas odmaknit Km ode naslova u bundesligi.... :twisted:

Ali tko zna možda i uspije od tyma napravit 8-cu...Mvb-6cu...bastiana pretvorit u Matthausa,Klose postane Henry pod stare dane....i najveća zagonetka od svih....Muller bude zamjena svima koji nedostaju....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 19 lis 2009, 10:44

Morali bumo smanjit ovu našu raspravu, sad moram dobro proštzdirat oko ćega se kolko tolko slažemo jer ovo je predugačko pa ljudi nemaju volju da čitaju i da se uključe! Ma ko ih jebe - glavno da se udara MRKVICA! :D

bavarac napisao:ajd da ti odgovorim.....prvo i osnovno.....jep bilo je možda božićno drvce jer sam bio ponovno gledao tekmu....ali kakvo je to drvce.... :? ..kažeš nemora se izvlačit na krilo,ako igra desno u vezi....O.K. ,ali kad mu se otvori prostor,jer moramo imat mutavog igrača koji nezna sam centrirat i odigrat,povući po krilu....ili moramo čekat da se branič (Lahm) pridruži napadu.......

Pa nisam ja reko da je to dobro što je na toj poziciji igro Tymo te što to nije igro neko tipa Ze Roberto itd...Ja ti sam velim da je Tymo dobro odradio svoj dio zadatka - pa zamisli si samo da je to igro Altintop - onda bi ti u teoriji dobio ono kaj oćeš, al u praxi ne i sad bi nakon tekme pljuvali i po Hamitu i po LvG, a ovak sam ti pljueš po nekom - nemrem sad to točno skužit jer je Tymo za mene odigro fenomenalnu tekmu. Morti on nije prodiro po krilu, ali majke ti mile koje je on pasove u toj tekmi imo. Sečam se jednog u drugom poluvremenu kad je sa naše polovice i to sa desne strane kod centra dao diagonalu na lijevo krilo Schweiniju i to kod korner zastavice i ond aje Schweini fenomenalno sa lijevom ubacio da bi Toni skočil i fulo gol - sve u svemu fenomenalna akcija - takve pasove rijetko ko more odigrati...

Uspoređivat na sa milanom neću više ;) Ambrosini i Gatusso kao prodiratelji strana - UŽAS....

i pazi sad u toj formaciji ni jedan igrač nije u svojoj prirodnoj(najboljoj) poziciji..... :( ....a ovo za kretnje naših Klosea i Mullera....recimo kod gola prvog...Lahm ubacuje...tymo čuva mu leđa.....Klose je ispred Tonija i vraća mu povratnu loptu u 16m.....A muller je tik iza njega...to je za mene u tom trenutku klasična 4-4-2 Romb formacija....

Pa u nekim trenucima se to mora mijenjati ali u suštini smo mi igrali 4-3-2-1 to razaznaš po tome kad smo u fazi obrane kak naši igrači stoje...

dalje.....koliko puta je Muller probio po lijevoj strani u tekmi na dubinsko dodavanje Bastiana....a koliko je to učinio Klose s druge strane s dodavanjem Tyma ili Mvb...odgovor ni jednom.....dakle opet dolazimo do zaključka da je Klose bio 2-špica u ovoj tekmi....bez obzira što je trebao igrat desno ( na krilcu )...dalje samim tim što nije igrao tamo se otvaralo prostor za Tyma da prodire jer su stoperi čuvali dva naša napadača....(klose i Toni ).....i sad opet tko je kriv jer tymo nezna povući loptu i centrirat.....Gaal...zašto nije tu igrao MvB kojem je ta uloga poznata iz PPSV-a i koji to može igrati i više koristi ekipi...Gaal....tko je kriv jer Tymo ne igra na svojoj prirodnoj poziciji Gaal....

Klose i Muller su non stop izmjenjivali strane i oni su više "prodirali" po sredini terena nego kaj su to radili sa krila, jer ja baš nisam vidio da su jedan i drugi nabacivali lopte - ti8 misliš da smo mi igrali 4-4-2 zato što je Klose imao malo više odriješene ruke od Mullera a to je zato što nemreju sva 3 igrat špice pa se Klose više ubacivao u 16-terac nego Muller.

E sad dal je kriv Gaal ili Bommel to je drugi par cipela ;) Shema je takva da Gaalu Tymo na toj poziciji uopće nije prvi izbor dok mu Bommel to je zato ti ja i velim, pa čak si i ti napisao kak bi ta formacija trebala izgledati da su svi FIT. Palagano ja se više ne zamaram ko igra nego kakvi su rezultati....

a zakaj mora izvodit lijevak... :? ....koga boli kur.....recimo nam u sezoni su do sad izvodili prekide ...Ribery,Bastian,Sosa (sa obje strane )....Robben,Pranjić,Bradfonja....meni se ne bljuje od toga tko izvodi već treba to uigravat na treningu do savršenstva sa jednim izvođačem...npr....Gerrard u Liverpoolu,Pirlo u Milanu,Xavi u Barci...Sneijder u Shitteru....svi ti igrači izvode i lijeve i desne prekide... 8-) ...bez obzira na jaču nogu...recimo prije nam je uvijek prekide izvodio Scholl.... 8-)

ne znam zakaj mora - LvG to tak hoće i to tak je - niti jedan klub nema samo jednog izvođača, pa i mi smo navek imali dva i sigurno se to na treninzima trenira - ja bum reko sam ovo - mene ne smeta što imamo lijevog i desnog izvođača nego kad to radi Braafheid meni se bljuje - kaj se tiće ovog topika za mene EOD! 8-)

O.K. tu se slažem...samo upravo zbog njegove gladi za dokazivanjem nama jedan napadač grije klupu...a za MUllera ima vremena...dokse kod tonija radi o narednih 8tekmi kak će odigrat u sezoni...jer mu se radi o glavi....a sem toga ne ide mu ni u prilog noi božićno drvce ni 4-3-3 taktika.... :( ....

Sam ti oču ovo reč - Muller uopće nije u konkurenciji za napadača - nit lvG njega negleda kao ŠPICU nit Muller to misli - baš je to prekjučer izjavio - ja nisam u konkuranciji sa olićem, gomezom, tonijem, kloseom....

O.k. cilj opravdava sredstva ali mene nemoš okrenut da sa Gaalom za trenera i 4-3-3 taktikom moreš se branit 90min...i uz to zabit a ne primit...ajde da su nam krilca (robbery) malo bolja u defanzivi još i nekak ,ali s ova dva nikako 8-) .......Bayern s 4-3-3 taktikom mora igrati za gol više a ne na gnojenje....a to gaal nezna očito...ili nema dobar kadar....ali kako god bilo najgore od svega što će lik dobit nogu do zime i nas odmaknit Km ode naslova u bundesligi.... :twisted:

Pa di si ti to vidio da smo se mi branili? Pa Bayern se ove sezone nije niti jednu tekmu branio, dapače suprotno mi sa ovim "panjevima" imamo drugačiju vrstu premoč na terenu...A sad protiv BordoXa ćemo vidjeti! :mrgreen:

Skratih kolko sam mogao.....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 19 lis 2009, 11:04

anton 1983 napisao:Morali bumo smanjit ovu našu raspravu, sad moram dobro proštzdirat oko ćega se kolko tolko slažemo jer ovo je predugačko pa ljudi nemaju volju da čitaju i da se uključe! Ma ko ih jebe - glavno da se udara MRKVICA! :D

Pa nisam ja reko da je to dobro što je na toj poziciji igro Tymo te što to nije igro neko tipa Ze Roberto itd...Ja ti sam velim da je Tymo dobro odradio svoj dio zadatka - pa zamisli si samo da je to igro Altintop - onda bi ti u teoriji dobio ono kaj oćeš, al u praxi ne i sad bi nakon tekme pljuvali i po Hamitu i po LvG, a ovak sam ti pljueš po nekom - nemrem sad to točno skužit jer je Tymo za mene odigro fenomenalnu tekmu. Morti on nije prodiro po krilu, ali majke ti mile koje je on pasove u toj tekmi imo. Sečam se jednog u drugom poluvremenu kad je sa naše polovice i to sa desne strane kod centra dao diagonalu na lijevo krilo Schweiniju i to kod korner zastavice i ond aje Schweini fenomenalno sa lijevom ubacio da bi Toni skočil i fulo gol - sve u svemu fenomenalna akcija - takve pasove rijetko ko more odigrati...

jep :D ...ja bih radije da je na toj tekmi igrao Hamit nego Tymo na toj poziciji ,jer kad jedeš govna jedi ih do kraja ,a ne zmišljat toplu vodu.....nije tymo (20-godišnjak - Muller ) da sad počne igrat ono kaj nije nikad do sad u karijeri igrao...na uštrb trenera....mi jučerda smo imali hamita ili sosu na toj poziciji bi zabili barem još dva gola glavom...ali to nećemo nažalost nikad saznat dakako..... :mrgreen:

Pa u nekim trenucima se to mora mijenjati ali u suštini smo mi igrali 4-3-2-1 to razaznaš po tome kad smo u fazi obrane kak naši igrači stoje...

Klose i Muller su non stop izmjenjivali strane i oni su više "prodirali" po sredini terena nego kaj su to radili sa krila, jer ja baš nisam vidio da su jedan i drugi nabacivali lopte - ti8 misliš da smo mi igrali 4-4-2 zato što je Klose imao malo više odriješene ruke od Mullera a to je zato što nemreju sva 3 igrat špice pa se Klose više ubacivao u 16-terac nego Muller.

E sad dal je kriv Gaal ili Bommel to je drugi par cipela ;) Shema je takva da Gaalu Tymo na toj poziciji uopće nije prvi izbor dok mu Bommel to je zato ti ja i velim, pa čak si i ti napisao kak bi ta formacija trebala izgledati da su svi FIT. Palagano ja se više ne zamaram ko igra nego kakvi su rezultati....

ma to je ono što se ne vidi...nama u jučerašnjoj tekmi nije ni trebalo 5 igrača u obrani (Muller i Klose )....i ova trojica su bila previše...tymo,Bastian,MvB.... 8-)....nije se on ubacivao u 16m,jer je to od njega trener tražio..već jer mu je to navika...kad igra toni u ekipi..a sem toga nije mu bašš idealna pozicija koju mu je Gaal dodijelio u ovoj tekmi.... :shock:

ne znam zakaj mora - LvG to tak hoće i to tak je - niti jedan klub nema samo jednog izvođača, pa i mi smo navek imali dva i sigurno se to na treninzima trenira - ja bum reko sam ovo - mene ne smeta što imamo lijevog i desnog izvođača nego kad to radi Braafheid meni se bljuje - kaj se tiće ovog topika za mene EOD! 8-)

o.k. dakle još jedno pravilo našeg gaala kao i braniča s lijevom i desnom nogom.... :lol: :lol: :lol: ..ok. o tom nećemo više... :D

Sam ti oču ovo reč - Muller uopće nije u konkurenciji za napadača - nit lvG njega negleda kao ŠPICU nit Muller to misli - baš je to prekjučer izjavio - ja nisam u konkuranciji sa olićem, gomezom, tonijem, kloseom....

Ajde de...dakle jednog smo se riješili ostaju još tri.... :mrgreen:

Pa di si ti to vidio da smo se mi branili? Pa Bayern se ove sezone nije niti jednu tekmu branio, dapače suprotno mi sa ovim "panjevima" imamo drugačiju vrstu premoč na terenu...A sad protiv BordoXa ćemo vidjeti! :mrgreen:

Skratih kolko sam mogao.....

jep...to je premoć...dodaj prvom slobodnom braniču do sebe ili od 16m protivnika vrati loptu Buttu....nabijem ja takvu igru i taktiku.... :roll: ...to je ono što duže imaš loptu u nogama mnje će ti protivnik imati...sam kaj je za razliku od naše igre protivnik opasniji u konrama nego mi u pimplanju lopte i beskonačnom dodavanju na sredini terena.... :shock: ..a ovo za Bordeaux.....s fit Robben....ja mislim da ćemo istrčat ovako.... :lol: :lol: :lol:

----------------------mvb---------------------

-----------bastian---------ottl--------------

---Muller-------gomez---------robben------

ali ostaje nam da vidimo.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 19 lis 2009, 11:14

bavarac napisao:jep :D ...ja bih radije da je na toj tekmi igrao Hamit nego Tymo na toj poziciji ,jer kad jedeš govna jedi ih do kraja ,a ne zmišljat toplu vodu.....nije tymo (20-godišnjak - Muller ) da sad počne igrat ono kaj nije nikad do sad u karijeri igrao...na uštrb trenera....mi jučerda smo imali hamita ili sosu na toj poziciji bi zabili barem još dva gola glavom...ali to nećemo nažalost nikad saznat dakako..... :mrgreen:

Cigan! :D Mam sam te nanjušli - ja nisam za to jer u mojim očima i Hamit i Sosa su na izlaznim vratima pa rađe onda neka igra onaj koji nam mora ostat u ekipi 8-) Za Hamita se molim Bogu da bude plasiran na tržište i da zememo koju kunu, a za Sosu se nadam da će bar biti posuđen jer nevjerujem da će ga neko kupiti...

Ja ponavljam - LvG je za mene stavil postavu koju bi i ja stavio. a to kaj je Bommel naš zadnje - JEBIGA, moral bum to prihvatiti isto kak ja i ti trubimo svima zaboravite da će Schweini napustit Bayerna...

ma to je ono što se ne vidi...nama u jučerašnjoj tekmi nije ni trebalo 5 igrača u obrani (Muller i Klose )....i ova trojica su bila previše...tymo,Bastian,MvB.... 8-)....nije se on ubacivao u 16m,jer je to od njega trener tražio..već jer mu je to navika...kad igra toni u ekipi..a sem toga nije mu bašš idealna pozicija koju mu je Gaal dodijelio u ovoj tekmi.... :shock:

Gle ovak upisali smo 3 boda pa ti i dalje seri - kolko vidim tebe jebe kaj nisu igrali Hamit ili Sosa - a ja ti velim fala kurca da nisu - nije da je on sad neku zvijer ostavil na klupi...

o.k. dakle još jedno pravilo našeg gaala kao i braniča s lijevom i desnom nogom.... :lol: :lol: :lol: ..ok. o tom nećemo više... :D

:mrgreen:

Makar, badstuber je opet bio pod Muss, sad bumo vidli kak će to biti sa Michom, a izuzev Lahma bekovi su nam trulež...

jep...to je premoć...dodaj prvom slobodnom braniču do sebe ili od 16m protivnika vrati loptu Buttu....nabijem ja takvu igru i taktiku.... :roll: ...to je ono što duže imaš loptu u nogama mnje će ti protivnik imati...sam kaj je za razliku od naše igre protivnik opasniji u konrama nego mi u pimplanju lopte i beskonačnom dodavanju na sredini terena....

LvG je samo radio sa onim kaj je u subotu imo na raspolaganju... 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 19 lis 2009, 11:28

naravno da sam cigan.... :D ....nemoš mi imat u ekipi 8-cu (mvB) i 2 na klupi potencijalne (hamit i sosa ) a tu poziciju turit čovjeku koji igra 6-cu od početka karijere....

Što hoćeš reći da je to prava snaga bayerna...kad nema dvojca Robben i Ribbery...da se dodaju na centru...jel to ono što mi imamo u kadru.... :lol: :lol: :lol: ...daj nemoj me....presloži to ovako

---------tymo----------

mvb-----------bastian--

-------sosa--------------

i dobit ćeš itekako sposobnu ekipu za nabit protivnika.....tipa Bochum,Eintracht i sl.... :lol: :lol: :lol:

sam kaj je pravi cigan ovdje Gaal,pa ne želi odstupi od njegove ljubljene 4-3-3 taktike...ili ti tkzv....4-5-1 u obrani sa dva napaača.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 19 lis 2009, 11:32

Mislim da je zasad GENUG!

Moremo se polako okrenut BORDOX-u!

Ako neko još imakaj za reč slobodno neka udara! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 lis 2009, 11:44

...čovječe koliki su vam postovi, nikako završiti s čitanjem... :)

kad će doć topic 'bordeaux-bayern' ?!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.