Lennon napisao:anton 1983 napisao:
Isto tako to je neki tvoj omjer utakmica, a to je ono što MOJA filozofija ne trpi jer se na taj način ubijaju napadači. Napadači moraju igrati da bi bili u formi, kao što je Manđa halo prošle godin,e a i ove. Da se recimo to non stop brejkalo ne bi to tak funkcioniralo. Ja ne vjerujem da neki napadač more igrati 3 tekme, pa onaj drugi jednu ili dvije pa ovaj jednu i tak do kraja i da oba budu dobra - bar ne na poziciji špice. Pozicija špice ili WC igrača se u mojim očima ne razlikuje previše od pozicije golmana, oko toga se ne prčka. Kod Bayerna to sam se najviše uvjerio u onoj sezoni sa Kloseom, Tonijem Gomezom i Olićem.
Znači Mandžo je naš najbolji strijelac i prva špica kluba ove sezone. Govoriš li ti meni to indirektno da je Pep ove sezone pogriješio što ga rotiral i svako malo posjedao na klupu i ubijao mu golgetersku formu? Jer nemoš mi reć da je igrao cijelo vrijeme kad nije. Pogle npr njegovu minutažu i minutažu npr Lewe. Mandžo je brutalno manje minuta odigrao a uopće nije bio ozlijeđen. Svako malo je rotiral ga s Mullerom i Gotzeom.
Po tvojoj filozofiji s Đilkošovom stalnom rotacijom Pep je onda pogriješio ove sezone?![]()
Mandžin je problem što nije dovoljno kvalitetan da bude apsolutni prvotimac u ovakvom Bayernu.
Pogledaj koliko je minuta odigrao prošle godine.
width="960"