Financije

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Financije

PostPostao/la The Scarface » 31 ožu 2014, 15:59

anton 1983 napisao:

Da mi je sam znat koja PM se dogodila da nam je Umsatz od 2006 - 2008, znači samo u dvije godine skočio za 100 miliona eura ili ti maltene 50%.

Zastrašujuće fenomenalno djeluje činjenica da smo u sezoni 2005/06 imali umsatz od 217 milja a već u sezoni 2007/08 328 milja! Još kad se na kraju ispostavi da je Uli ulupao nofce u klub! :neee:

Antone od tebe čekujem da ovakve gluposti ne pišeš i potičeš genijalce poput Mikija na teorije zavjere.

Da su Ulijeve veze pomogle u eventualnom dobivanju boljih sponzorskih ugovora je moguće, ali da je on sam upumpavao novac u klub je nebulozno. Ne vidim način na koji bi on to mogao učiniti niti motiva.

Ako se ne varam u tom razdoblju je uslijedio onaj boom kad smo prvi put u povijesti uložili ozbiljne novce i nakon neuspješne sezone doveli Riberyja,Tonija,Klosea i ostalu bagru.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 31 ožu 2014, 16:06

The Scarface napisao:Da su Ulijeve veze pomogle u eventualnom dobivanju boljih sponzorskih ugovora je moguće, ali da je on sam upumpavao novac u klub je nebulozno. Ne vidim način na koji bi on to mogao učiniti niti motiva.

Ne znam ni koji mu je motiv bio da utaji porez kad ima para kao blata, ali je ipak to uradio. Ne budi naivan i ne jedi sve što ti se servira. Na osnovu čega si tako siguran da Uli to nije uradio? Nije on od juče, mogao je da nađe neki način jer je namazan. Sve se može kad se hoće. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 31 ožu 2014, 16:06

Moro sam, jače je od mene. Miki koda nije jeo 3 godine, pa ga namamiš sam tak.

Al da je taj skok fascinantan je, makar nema nikakve veze sa Ulijem Miki! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 31 ožu 2014, 16:22

Miki napisao:
The Scarface napisao:Da su Ulijeve veze pomogle u eventualnom dobivanju boljih sponzorskih ugovora je moguće, ali da je on sam upumpavao novac u klub je nebulozno. Ne vidim način na koji bi on to mogao učiniti niti motiva.

Ne znam ni koji mu je motiv bio da utaji porez kad ima para kao blata, ali je ipak to uradio. Ne budi naivan i ne jedi sve što ti se servira. Na osnovu čega si tako siguran da Uli to nije uradio? Nije on od juče, mogao je da nađe neki način jer je namazan. Sve se može kad se hoće. :bravo:

Očito je da Uli voli pare i profit više od vlastite mame, ne vidim način na koji bi izvukao profit iz Bayerna jer svi znamo da se financijske knjige nogometnih klubova kuhaju na način da bude što manje profita.

Eto zašto sam siguran da nije utukao vlastiti novac u Bayern. ;)

Nema volje dalje s tobom oko ovoga raspravljati jer ne znaš niti osnove.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 10 tra 2014, 11:03

http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 72852.html

Liga prvaka se financijski jebeno isplatila :sammer:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 10 tra 2014, 12:38

panda napisao:http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/newspage_872852.html

Sad brzo produziti sa Mandzukicem i Kroosom :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 10 tra 2014, 12:46

melodyne napisao:
panda napisao:http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/newspage_872852.html

Sad brzo produziti sa Mandzukicem i Kroosom :bravo:

Nije problem platiti Mandzu i Kroosa jer se para ima, stvar je u tome da treba održati solidnu platnu strukturu u kojoj se ne razbacuju pare kad si na vrhu.

Inače ulaskom u polufinale bi mogli oboriti prošlogodišnji umsatz rekord. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 10 tra 2014, 12:50

Al opet, što se tiče platnog spiska, ako se npr riješiš jednog Van Buytena (bezpotrebnog još kad znamo da je Martinez plan na stoperu) koji ima 5 milja godišnje, isto kao i Mandžo, tu dolaziš automatski to velike povišice ili za Kroosa ili za Mandžu.

Mislim da nije problem onda još malo dublje zaronit u kesu za jednog koji preostaje. Pogotovo Kroos. U Pepovoj formaciji on je neophodan i teško ćemo pronać neku bolju a ništ skuplju opciju.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 14 svi 2014, 15:59

Bayern Munich (1st) received £30m in TV money for 13/14, Cardiff City (20th) £62m.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 14 svi 2014, 16:08

CroCHEF napisao:Bayern Munich (1st) received £30m in TV money for 13/14, Cardiff City (20th) £62m.

:? Ides u qrac. Jel ce se ovo promeniti uskoro? Sramota je da jedan Cardiff dobija duplo vise od Bayerna!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 14 svi 2014, 16:14

melodyne napisao:
CroCHEF napisao:Bayern Munich (1st) received £30m in TV money for 13/14, Cardiff City (20th) £62m.

:? Ides u qrac. Jel ce se ovo promeniti uskoro? Sramota je da jedan Cardiff dobija duplo vise od Bayerna!

Promjeniti će se onog trenutka kad ljudi u Americi, Kini ili Indoneziji pođu gledati Bundesligu tj. nikad.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 svi 2014, 16:16

Vi kao da ste pali s Marsa.
Sljedece godine ce razlika biti jos i veca, zadnjeplasirana momcad Premiershipa ce dobivati oko 90 milijuna eura.

Takoder nije to samo stvar stranih gledatelja vec i domaceg pay-tv trzista.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 14 svi 2014, 16:34

Slika

evo cijele liste
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 14 svi 2014, 17:44

Kao što sam prije najavljivao ukida se suradnja s Viagogom i za novu sezonu se otvara samostalna platforma za prodaju sekundarnih karata.

Nach interner Abstimmung und nach Gesprächen mit seinen Fans wird der FC Bayern München ab der Saison 2014 / 2015 als erster Bundesligist überhaupt eine klubeigene Plattform für den Ticket-Zweitmarkt anbieten. Seit dem Jahr 2007 arbeitete der Rekordmeister in diesem Bereich mit dem Zweitmarkt-Anbieter viagogo zusammen, doch diese Partnerschaft wurde nun mit Wirkung zum 30.06.2014 einvernehmlich beendet.Jan-Christian Dreesen, stellvertretender Vorstandsvorsitzender des FC Bayern: „Mit dieser Eigenentwicklung wollen wir den Wünschen unserer Fans entgegenkommen. Wir sind nun in der Lage, über unsere Plattform eigenverantwortlich entscheiden zu können, und hoffen, damit noch besser auf die Bedürfnisse unserer Anhänger einzugehen.“Unter Ticketzweitmarkt versteht man eine Plattform, über welche Inhaber von Eintrittskarten ihre Tickets für ausverkaufte Heimspiele des FC Bayern München an andere Interessenten verkaufen können. Dies ist allerdings nur möglich, wenn der Verkäufer der Eintrittskarte auch der ursprüngliche Käufer des Tickets ist. Somit soll vermieden werden, dass die eigene Plattform für Schwarzmarkt-Aktivitäten missbraucht wird.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 14 svi 2014, 19:38

melodyne napisao:

Bundesliga kasni 10-ak godina ispred ostale trojke još tamo 2001., a klubovi od 2007. do danas se nisu podignuli. Ne može se zanemariti Bayernova eksplozija i pojava Dortmunda, ali to je sve i opet nedovoljno.

Nema Stuttgarta, nema Werdera, nema HSV-a, nema Schalkea, nema Leverkusena. Kad bude 4-5 zajebanih klubova, krene se uzimati Europa liga i gotovo uvijek budu 3 gadna predstavnika u četvrtfinalima CL, onda možda se i promijeni.

Sve je na konkurentnosti i zanimljivosti lige, koja se onda prenosi i na međunarodne snage.

Premier ligu se jednostavno ne može hvatati jer je ona maksimalno izbrendirana, preko bilijun eura su strani ulagači uložili u brojne klubove i anglosaksonski dio svijeta i zemlje Commonwealtha nisu male, a onda dođu sve ostale velike zemlje.

Zato nemaju englesku repku ni talente u svojim ekipama. 2/3 igrača su stranci, sve ima svoje kako i zašto.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu