PEP kadar za bolje sutra 2014/15

Arhivirane teme...

Vaš potez

1.) Prodaja Contenta bez dovođenja novog beka i Rafinha je zamjena
4
4%
2.) Kupovanje igrača za poziciju lijevog beka ako se proda Contento
5
5%
1.) Ostanak Holgera bez obzira dal dolazi novi štoper ili ne
6
5%
2.) Posudba Holgera bez obzira dal dolazi novi štoper ili ne
1
1%
3.) Posudba Holgera samo ukoliko dođe novi štoper
3
3%
1.) Ostanak Hojberga
5
5%
2.) Posudba Hojberga
4
4%
1.) Ostanak Rodea
4
4%
2.) Posudba Rodea odmah
2
2%
3.) Posudba Rodea na zimu
3
3%
1.) Prodaja Shaqirija bez dovođenja zamjene (bilo koja pozicija)
1
1%
2.) Prodaja Shaqa, ali se mora dovesti kakva takva zamjena
0
Nema glasova
3.) Ostanak Shaqa i još jedna sezona da se dokaže
9
8%
1.) Prodaja Manđe i dovođenje zamjene
3
3%
2.) Prodaja Manđe bez zamjene
5
5%
3.) NEMA PRODAJE Manđe!!!
3
3%
1.) Prodati jednog od dvojca Boa/ Dante i računati sa Badstuberom
2
2%
2.) Ostaviti Boa i Dante jer se na Badstubera ne može računati
7
6%
1.) Barem razmisliti o prodaji Schweinsteigera
2
2%
2.) Schweini će biti u Bayernu sve dok ne ide u mirovinu pa taman sjedio na klupi
8
7%
1.) Produžiti ugovor sa Kroosom SAMO pod Bayernovim uvjetima
4
4%
2.) Produžiti ugovor sa Kroosom pa makar uz enormnu plaču
4
4%
3.) Bez obzira ako se može dobiti 30 milja prodati Kroosa i dovesti Pepovog igrača
2
2%
4.) Dopustiti da uđe u sezonu bez produženja i nadati se da će Kroos na zimu produžiti
1
1%
1.) Sve se treba podrediti tome kako bi Gotze bio standardni član prvih 11
3
3%
2.) Gotze još jednu sezonu mora odrastati, prije nego dobije takvu čast
8
7%
1.) Prodaja Mullera smije biti predmet rasprave
2
2%
2.) Proklet bio dan kada Muller napusti Bayern
10
9%

Ukupno glasova : 111

Re: PEP kadar za bolje sutra 2014/15

PostPostao/la melodyne » 30 lip 2014, 19:58

Varane ili Laporte i mirni smo narednih 10 godina ako ne i vise. Kakvi brate Ramos. Ne trebaju na takvi likovi. :banned:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 30 lip 2014, 21:50

Murta napisao:Novinar je na pitanje odgovorio "si" i poslije rekao da je to trag te da ga mnogi traže. Čini mi se da je odgovorio da nije Serie A, iako vidim da taj "no" na TM.de drukčije interpretiraju, po njima je Serie A.

Možda Thiago Silva. Nadam se da nije Godin. Pique i Pep vjerojatno više ne žele biti zajedno.

Inigo Sanchez nije takva klasa.

Meni je na pamet palo Kroos i 15 mil. € za Varanea
.

Ramos? Bayern kupuje svoje krvnike. :?

Haha
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 01 srp 2014, 00:09

ivan napisao:
Murta napisao:Meni je na pamet palo Kroos i 15 mil. € za Varanea.

Haha

Varane precjenjen ili potcijenjen? Kroos ima još godinu dana ugovora, 45 mil. € je pristojna cijena za novog najboljeg stopera svijeta. Ferdinand je otišao za 38 iz Leedsa u bankrotu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 01 srp 2014, 11:40

Murta napisao:Varane precjenjen ili potcijenjen? Kroos ima još godinu dana ugovora, 45 mil. € je pristojna cijena za novog najboljeg stopera svijeta. Ferdinand je otišao za 38 iz Leedsa u bankrotu.

Ma previše prijatelju. Samo zato što glupi PSG plati Luiza 50 ne znači da odma svi vrijede toliko. Meni je to previše, šta ja znam
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 srp 2014, 11:41

Ajvn, jel imaš ti uopče neku želju po pitanju štopera?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 01 srp 2014, 11:46

anton 1983 napisao:Ajvn, jel imaš ti uopče neku želju po pitanju štopera?

Pa iskreno ne baš, nikog posebno nisam primjetio a da je realna opcija. Ja bi možda čak ostao sa Boatenkom i Danteom i nado se oporavku Badstubera iako je to možda riskantno. Ali obrana mora stajat niže, inače nam ne može pomoć nijedan živi stoper
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 01 srp 2014, 11:49

ivan napisao:

Pa iskreno ne baš, nikog posebno nisam primjetio a da je realna opcija. Ja bi možda čak ostao sa Boatenkom i Danteom i nado se oporavku Badstubera iako je to možda riskantno. Ali obrana mora stajat niže, inače nam ne može pomoć nijedan živi stoper

Upravo je caka u Neueru. On je izvrsno radio to u protekloj sezoni, do Reala.

Zato mislim da će Pep i uigravat libera s Martinezom, baš radi tog višeg stajanja stopera...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 01 srp 2014, 12:39

Lennon napisao:
ivan napisao:

Upravo je caka u Neueru. On je izvrsno radio to u protekloj sezoni, do Reala.

Zato mislim da će Pep i uigravat libera s Martinezom, baš radi tog višeg stajanja stopera...

Nije to mozda ni lose. Ima potencijala
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 srp 2014, 15:01

Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.

Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.

Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!

Kao drugo - ako Pep misli Lahma ostavljati u sredini a Martineza seliti tamo vamo onda nije bas cist.

Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP. Sa tika takom vise nema LP!

Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...

Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern. Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.

Mozda sam sada prekritican ali zaista nisam ocekivao ovakvu cudnu situaciju. Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.

S druge strane, nadu mi daju pozitivne tocke poput robbena, zdravih thiaga i badstubera, riberya koji ce opet bit TOP, lewandowskog od kojeg ocekujem da ce postat druga zvijezda Bayerna, odmah iz adaptiranog Götzea..

Ovakav bi volio sastav vidjeti i uvjeren sam da mozemo opet "do kraja":

Neuer
Lahm - Martinez, Dante - Alaba
Schweini, Thiago
Robben, Götze, Ribery
Lewandowski

Ali najvise me zanima sta ce biti s Müllerom....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 01 srp 2014, 15:21

cruz napisao:Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.

Zašto zbunjen? :D
Dovedena su 2 nova igrača za gratis i još se uvijek vrte neki tračevi i glasine, za sad je to više manje dobro.

cruz napisao:Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.

I dalje mi nije jasno kakva zbunjenost i neizvjesnost :D

cruz napisao:Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!

Poprilično sam siguran da su mu oni nudili veću plaću, ali on nije pristao (ako mediji lažu, ja pomažem). Problem je u tome što on očito traži previše, a uprava očito nije vesla sisala pa da udovalja svakom igraču kako se njemu spička. :nono:

cruz napisao:Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP.Sa tika takom vise nema LP!

Pa protiv Reala je mogao naučit da treba bolje paziti na igru kod kornera i slobodnih udaraca, osim toga ja ne vidim koji bi se veliki zaključci iz toga dali izvući :idk:

cruz napisao:Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...

Stoperi su čak i dosta dobri, oni plivaju jer se igra na visoko. A pri takvoj igri bi plivali i Luiz i Silva :a045:
Iako, slažem se. Jedan stoper da zamjeni Dantea bi bio super!

cruz napisao:Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern.

Ti ljudi (po ostalim navijačkim forumima i komentarima ala index i jutarnji) koji seru da im fali njemački Bayern su u zadnjih 2 godine možda pogledali 5 utakmica Bayerna (izuzevši baš navijače npr. Lennon. Njegovu kritiku još i mogu shvatit jer znam da prati, ali balavurdiju na indexu / jutarnjem i slično ignoriram do kraja)

cruz napisao:Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.

Kao što smo mogli vidjeti i u Juppovoj sezoni dok nije osvojio nijedan trofej :a045:

cruz napisao:Mozda sam sada prekritican

definitivno

cruz napisao:Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.

Po čemu to ?! :shock:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 01 srp 2014, 16:42

@Cruz, odličan post. :bravo:

Ja sam ne mogu shvatiti da mi imamo klimu s transferima poput one nakon 2010. kad smo uzeli 2 trofeja i igrali finale LP. Onda smo svi rekli moramo ići po beka i novog stopera jer Micho i Buyten nisu išli, a Pranjić i onaj Braafheid su promašaj kojeg je van Gaal povukao iz AZ Alkmaara.

Mi smo tobože sve uzeli što smo sanjali, a imamo - probleme! Otkuda se ti problemi stvorili nakon 2012/2013. sezone, kada smo ekipu pojačali s Kirchoffom, Götzeom i Cigom? Pa mi smo sa zadnjom dvojicom napravili sve što je trebalo, a Kirchoff je došao samo kao naručen na 4. stopera, a Buyten na 5. Gustava smo se odrekli samo zbog stila igre jer sam siguran kako bi Gustavo ostao uz garancije da bi igrao, a pored Martineza koji je bio van stroja dobar dio sezone smo to mjesto i otvorili, ali stil igre je presudio prije svega.

Ok, svi smo suglasni kako Bayernu treba novi stoper, no više kao reminder za Boatenga nego za nedostatak kvalitete i zbog Badstubera koji je izgubio čitavu godinu i pol dana karijere.

Garay je otišao u smiješnu Rusiju po veliku lovu, a što mi možemo sad? Godina ni ja ne želim vidjeti. On je super igrač, ali za ovakav stil nogometa, tj. pod ovakvim trenerom sam vrlo skeptičan kako bi on upao u naš stil igre.

Govori se o Laporteu i Varaneu. Ja ne znam kako bi Ancelotti i naročito Zidane(koji ga je doveo u Real) dopustili takvu prodaju pored onakvog Pepea i Ramosa s kojim nikad ne znaš u kakvoj je formi.

Ako govorimo o pojačanjima za ovo ljeto, tu dolazimo samo do tog jednog stopera i ništa više. Eventualno br. 2 za Neuera, ali vidim barata se sa imenima poput kostarikanskog #1 Navasa što je glupost jer čovjek doslovno uživa u nogometu ove godine jer je imao odličnu sezonu u Levanteu, a sad i s Costa Ricom pokazuje dobre stvari.

Stalno špekuliramo o Riberyju, ali Franck ima dugogodišnji ugovor i on sigurno ostaje. Nasljednici? Pa doveli smo ga u Shaqiriju i sad ispada kako mali ne može se razvijati u Bayernu i treba ga prodati jer ne može pored silnih igrača gdje se više ni pozicije ne znaju. Robbena ne može nitko maknuti jer razara cijelu sezonu i sad razara u Brazilu SP.

Vidjet ćemo. Mi imamo dobru momčad, no pitanje je kako će ona na papiru stajati - dakle koja točno mjesta.

Gdje će stajati najvažniji Javi Martinez, a onda i gdje će stajati Müller, gdje će stajati Lahm?

Ako Ribery mora na novu operaciju i bude propuštao sezonu, kakva će biti poruka Shaqiriju uoči sezone i hoće li on dignuti sidro?

Dolazimo opet do onoga, gdje će na papiru igrači stajati i kakav stil igre ćemo igrati. Mi trebamo imati slatke brige, a ne :?: :?: :?: nad glavom što nama kadrovski fali.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 01 srp 2014, 17:14

cruz napisao:Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.

Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.

Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!

Kao drugo - ako Pep misli Lahma ostavljati u sredini a Martineza seliti tamo vamo onda nije bas cist.

Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP. Sa tika takom vise nema LP!

Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...

Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern. Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.

Mozda sam sada prekritican ali zaista nisam ocekivao ovakvu cudnu situaciju. Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.

S druge strane, nadu mi daju pozitivne tocke poput robbena, zdravih thiaga i badstubera, riberya koji ce opet bit TOP, lewandowskog od kojeg ocekujem da ce postat druga zvijezda Bayerna, odmah iz adaptiranog Götzea..

Ovakav bi volio sastav vidjeti i uvjeren sam da mozemo opet "do kraja":

Neuer
Lahm - Martinez, Dante - Alaba
Schweini, Thiago
Robben, Götze, Ribery
Lewandowski

Ali najvise me zanima sta ce biti s Müllerom....

Vrlo dobro napisano susjed još bih ja nadodao da nisi prekritičan jer ne može Bayernu biti mjerilo uspješnosti Bundesliga i Cup kad u ligi ima konkurenciju samo u Dortmundu kakvu takvu ....Ja se bojim da Pep nije naučio nikakvu lekciju od Reala niti će je i naučiti on ima svoj stil igre koji će gurati do kraja u našoj ekipi pa taman i pod cijenu otkaza ....al znam da taj sustav i način igre neće donijeti željene plodove mi smo protiv boljih ekipa jednostavno igrali amaterski i ono protiv Reala je samo kruna tog Pepovog ludila koje hoće da instalira u naše igrače ........I ŠTO JE NAJVAŽNIJE ON JE DOVODEN DA UNAPRIJEDI IGRU NA VIŠI NIVO A MI SMO NAKON NJEGOVOG DOLASKA GLAVNI DIO SEZONE IGRALI POPUT AMATARA ......bezidejno, kilavo negledljivo beskorisno....

što se tiče igrača i dovođenja novih puno je upitnika po mome mišljenju Gotze , Đerdan su najveći upitnici i zbog svojih pozicija u ekipi i zbog doprinosa ovo im je sezona u kojoj će oni dati odgovore jesu li oni ti na kojima Bayern treba graditi ekipu u narednih godinama.....
što se stopera tiče ja ne mislim da pod svaku cijenu trebamo dovoditi nove .....Očekujem puno od Lewandovskog i Thiaga u narednoj sezoni također da se i Franck vrati u formu .....

Ali još jednom kažem izrazito mislim da Pep nije trener za Bayern niti će suradnja s njim donijeti veće plodove .....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Murta » 01 srp 2014, 18:57

https://twitter.com/cfbayern/status/484032296572698624

Sutra u Sport Bildu: Bayern hoće Godina.

NEIN, NEIN, NEIN!!!!! :neee:

Plus: netko od naših želi Cuadrada.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 01 srp 2014, 20:04

Transfermakt.de Klub / Igraca / Vrednost

Barcelona 30 / 600.8
Bayern 25 / 591.75
Real 23 / 571.4
Chelsea 37 / 525.45
Man City 27 / 477.8
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2014, 06:24

Kad sam vidio Danjela sa onom frizurom mam sam mu htio produžit ugovor! Izgleda mi FRIŠKO!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva