Lennon napisao:Dvostruka kruna je velik uspjeh. Slažem se. Al dvostruku krunu je ne tak davno osvajo Magath s puno slabijim Bayernom. Tad sam double slavio ko da mi je zadnje, no moram priznat da s ovim sex-Bayernom apetiti rastu. Vama ne?![]()
Odma da se razmemo, ko god bio trener BAyerna ovo je MUSS, barem BUNDESLIGA. Poanta je da to JE uspjeh bez obzira kako bio ostvaren. Poanta nije samo osvojit BUNDESLIGU i KUP, nego ju uz to osvojit nanačin da djelujemo kao najbolji klub u EUropi. Mahatg to je osvojio i to je bio fenomenalan povijesni uspjeh, ali je problem što momčad nije bila na razini da more osvojiti LP. Znači Poanta je da naša momčad u ovom trenutku uz osvajanje ima taj kapacitet! Nije isto osvojit BL kao favorit za LP ili onaj kojem se prognozira ispadanje i 1/8 finalu...
Lennon napisao:Dosta vas je pisalo da ćete mandat smatrat uspješnim od Guardiole ako u tri godine osvoji LP i tu bih se složio, a sad nakon prve godine ko da ste skužili da bu to jako teško s takvim načinom i pokušavate se odmotat od te tvrdnje i činjenice.
E tu si reko neistinu. Tako je, LP se MORA OSVOJIT, no krivo si rekao kad si mislio da smo rekli da će to biti lagano. Baš zato kaj je to brutalis teško na granici sa nemogučim kao cilj, treba se iz te perspektive nas kritizirati tj. trenera. Ne osvojiš li LP tis kriv i nisi uspio, no ako osvojiš onda si kralj, a ne ma to je ok, tak i onak to nije niš posebno jer imaš momčad za to.
Lennon napisao:Bayern ima najjaču i najbolju ekipu na svijetu, čemu bježanje od tvrdnje da napadnemo sve moguće trofeje? Pa to je naša realnost postala, da, postali smo takva sila da je to realno da idemo napast sve i ljudi nas vide prvim pickom. Jasno da se treba puno toga poklopit da se to osvoji, a ja vas samo molim da nemojte podcjenivat ovu momčad zbog jednog Pepa ili ti ga njegovog načina vođenja, jer ova ekipa je kao što sam reko - najbolja ekipa na svijetu!
U najboljem, ali onom stvarno najboljem slučajno imamo jednu od najboljih i ništa više! Kada bi stvar bila da je naš najbliži konkurent po kvaliteti Schalke onda bi se moglo brijat nanačin da svaki puta kada se ne osvoji LP užas Božji. Nismo valjda tolko mutavi da to mislimo?
TiLe napisao:Bayern je počeo igrati loše upravo u onom trenutku kad su se izgubili svi obrisi Heynckesova rada.
Aj pojasTni! Za soma kuna ja ću ti dokazat da mi u ovoj sezoni niti jedan % nismo imali obrise JUPPOVOG rada. Svaki uspjeh i neuspjeh sveo se na Pepovu viziju i način igre. Pogleč recimo tekmu Bayerna u gostima protiv Schalkea i tu neš naći niti malo sličnosti sa JUPPOVIM radom. Okomitost nema veze sa JUPPOM, to je sam dio cjelokupne taktike koju imaju svi timovi, drugo je kad to sve odrade dobro il loše. Pa sječate se kad smo protiv nekog halali doma, zabili gol i onda je PEP poludio na Robbena što neki kurac nije istrčo...
TiLe napisao:Znači li to da ova ekipa možda i nije sposobna igrati tiki taku?
Šro će se dogoditi ako se to potvrdi u narednoj sezoni, a Pep i dalje bude ustrajao u svojim idejama?
Prvo pitanje je definitivno na mjestu, no moramo znati da smo u jednom djelu sezone igrali kao najbolja ekipa svijeta a onda više nismo i u tome ja vidim najveći problem i tu se trebamo zapitati kako zašto i da se to više ne dogodi.
Drugo, ko zna, morti sve tekme budu kao protiv Man Citya ili recimo kao portiv Reala u gostim kada je kRoos stepo Ramosa i mi primili gol, a ovaj puta Kroos da gol i nema kontre i tak.
Pristupiti pozitivno kao da smo mogli razbiti real i da ovo nije njihova godina di su to osvojili na guzove i sve 5.
width="960"