Za mene je Gladbach kako god gledamo trenutačno 6. klub u BL. Teško da može u LP,a opet kvalifilacija za EL je realno stanje. Znači kada bi se Gladbach kvalificrao za LP ili ti bio među prva 4. bio bi to izvanserijski uspjeh, dok bi nekvalificiranje za EL bila "katastrofalna" sezona. Tako ih ja vidim ni manje ni više i mislim da je to odlična stvar za klub poput Gladbacha.
Na toj poziciji se treba utvrditi kako se ne bi palo dolje i onda postepeno raditi kako bi se priključili realnoj borbi za LP - da budu nešto poput Tottenhama u EPL - 6. klub tako reći, s tim da ako im se posreći uđu u LP.
Kada pričamo o parama, moj problem je što ne mogu procjeniti koliko su oni teški i što je njihova realnost kada se govori o dovođenju igrača i sveukupnoj potrošnji.
Ako se šparaju pare da se zadrži Hazaard, Kramer, dovede štoper i lijevi bek super ili ti u prevodu ako će slijedeće sezone bubnut preko 30 milja na pojačanja, ovakva politika je ok.
Zasad su se super pojačali, ali opet djeluju mi nekako sramežljivo. Za mene u biti nije opcija da se kupuje bolji igrač od Krusea za vrh napada nego da se Kruseova forma iz prvog djela prošle sezone protegne na cijelu sezonu. Zato kupovati zamjenu od 10 milja za klupu također nije opcija, jedino ako se kupuje igrač koji je bolji od Krusea a ne znam dal je to Gladbach financijski u stanju da odradi.
"bolje bi bilo", kada bi se morti sad uspio riješiti dugoročni štoper ili lijevi bek...Inače ne vidim načina da Kramer ostane u Gladbachu ako Gladbach slijedeće sezone ne uđe u Lp jer ipak prije bu ga uzo Kusen "koji igra LP" ili će se prodati u klub koji igra LP.
Vidim da su duplo popunjeni na svakoj poziciji, ali se nekakv napadač traži, e sad kaj bu od svega toga bilo...
Sam bi još rekao da mi je johnoson sada za njih najbolje pojačanje jer lik me stvarno oduševljava, a hahn tek mora potvrditi klasu i pokazati da je bolji igrač od Aranga, a to neće biti lako...
Inaće razveselio bi me neki igrač od nekih 10+ milja

Samo velim, ne isti kao Kruse niti lošiji od njega....