PEP kadar za bolje sutra 2014/15

Arhivirane teme...

Vaš potez

1.) Prodaja Contenta bez dovođenja novog beka i Rafinha je zamjena
4
4%
2.) Kupovanje igrača za poziciju lijevog beka ako se proda Contento
5
5%
1.) Ostanak Holgera bez obzira dal dolazi novi štoper ili ne
6
5%
2.) Posudba Holgera bez obzira dal dolazi novi štoper ili ne
1
1%
3.) Posudba Holgera samo ukoliko dođe novi štoper
3
3%
1.) Ostanak Hojberga
5
5%
2.) Posudba Hojberga
4
4%
1.) Ostanak Rodea
4
4%
2.) Posudba Rodea odmah
2
2%
3.) Posudba Rodea na zimu
3
3%
1.) Prodaja Shaqirija bez dovođenja zamjene (bilo koja pozicija)
1
1%
2.) Prodaja Shaqa, ali se mora dovesti kakva takva zamjena
0
Nema glasova
3.) Ostanak Shaqa i još jedna sezona da se dokaže
9
8%
1.) Prodaja Manđe i dovođenje zamjene
3
3%
2.) Prodaja Manđe bez zamjene
5
5%
3.) NEMA PRODAJE Manđe!!!
3
3%
1.) Prodati jednog od dvojca Boa/ Dante i računati sa Badstuberom
2
2%
2.) Ostaviti Boa i Dante jer se na Badstubera ne može računati
7
6%
1.) Barem razmisliti o prodaji Schweinsteigera
2
2%
2.) Schweini će biti u Bayernu sve dok ne ide u mirovinu pa taman sjedio na klupi
8
7%
1.) Produžiti ugovor sa Kroosom SAMO pod Bayernovim uvjetima
4
4%
2.) Produžiti ugovor sa Kroosom pa makar uz enormnu plaču
4
4%
3.) Bez obzira ako se može dobiti 30 milja prodati Kroosa i dovesti Pepovog igrača
2
2%
4.) Dopustiti da uđe u sezonu bez produženja i nadati se da će Kroos na zimu produžiti
1
1%
1.) Sve se treba podrediti tome kako bi Gotze bio standardni član prvih 11
3
3%
2.) Gotze još jednu sezonu mora odrastati, prije nego dobije takvu čast
8
7%
1.) Prodaja Mullera smije biti predmet rasprave
2
2%
2.) Proklet bio dan kada Muller napusti Bayern
10
9%

Ukupno glasova : 111

Re: PEP kadar za bolje sutra 2014/15

PostPostao/la anton 1983 » 03 srp 2014, 11:49

Lennon napisao:Dvostruka kruna je velik uspjeh. Slažem se. Al dvostruku krunu je ne tak davno osvajo Magath s puno slabijim Bayernom. Tad sam double slavio ko da mi je zadnje, no moram priznat da s ovim sex-Bayernom apetiti rastu. Vama ne? ;)

Odma da se razmemo, ko god bio trener BAyerna ovo je MUSS, barem BUNDESLIGA. Poanta je da to JE uspjeh bez obzira kako bio ostvaren. Poanta nije samo osvojit BUNDESLIGU i KUP, nego ju uz to osvojit nanačin da djelujemo kao najbolji klub u EUropi. Mahatg to je osvojio i to je bio fenomenalan povijesni uspjeh, ali je problem što momčad nije bila na razini da more osvojiti LP. Znači Poanta je da naša momčad u ovom trenutku uz osvajanje ima taj kapacitet! Nije isto osvojit BL kao favorit za LP ili onaj kojem se prognozira ispadanje i 1/8 finalu...

Lennon napisao:Dosta vas je pisalo da ćete mandat smatrat uspješnim od Guardiole ako u tri godine osvoji LP i tu bih se složio, a sad nakon prve godine ko da ste skužili da bu to jako teško s takvim načinom i pokušavate se odmotat od te tvrdnje i činjenice.

E tu si reko neistinu. Tako je, LP se MORA OSVOJIT, no krivo si rekao kad si mislio da smo rekli da će to biti lagano. Baš zato kaj je to brutalis teško na granici sa nemogučim kao cilj, treba se iz te perspektive nas kritizirati tj. trenera. Ne osvojiš li LP tis kriv i nisi uspio, no ako osvojiš onda si kralj, a ne ma to je ok, tak i onak to nije niš posebno jer imaš momčad za to.

Lennon napisao:Bayern ima najjaču i najbolju ekipu na svijetu, čemu bježanje od tvrdnje da napadnemo sve moguće trofeje? Pa to je naša realnost postala, da, postali smo takva sila da je to realno da idemo napast sve i ljudi nas vide prvim pickom. Jasno da se treba puno toga poklopit da se to osvoji, a ja vas samo molim da nemojte podcjenivat ovu momčad zbog jednog Pepa ili ti ga njegovog načina vođenja, jer ova ekipa je kao što sam reko - najbolja ekipa na svijetu!

U najboljem, ali onom stvarno najboljem slučajno imamo jednu od najboljih i ništa više! Kada bi stvar bila da je naš najbliži konkurent po kvaliteti Schalke onda bi se moglo brijat nanačin da svaki puta kada se ne osvoji LP užas Božji. Nismo valjda tolko mutavi da to mislimo?

TiLe napisao:Bayern je počeo igrati loše upravo u onom trenutku kad su se izgubili svi obrisi Heynckesova rada.

Aj pojasTni! Za soma kuna ja ću ti dokazat da mi u ovoj sezoni niti jedan % nismo imali obrise JUPPOVOG rada. Svaki uspjeh i neuspjeh sveo se na Pepovu viziju i način igre. Pogleč recimo tekmu Bayerna u gostima protiv Schalkea i tu neš naći niti malo sličnosti sa JUPPOVIM radom. Okomitost nema veze sa JUPPOM, to je sam dio cjelokupne taktike koju imaju svi timovi, drugo je kad to sve odrade dobro il loše. Pa sječate se kad smo protiv nekog halali doma, zabili gol i onda je PEP poludio na Robbena što neki kurac nije istrčo...

TiLe napisao:Znači li to da ova ekipa možda i nije sposobna igrati tiki taku?

Šro će se dogoditi ako se to potvrdi u narednoj sezoni, a Pep i dalje bude ustrajao u svojim idejama?

Prvo pitanje je definitivno na mjestu, no moramo znati da smo u jednom djelu sezone igrali kao najbolja ekipa svijeta a onda više nismo i u tome ja vidim najveći problem i tu se trebamo zapitati kako zašto i da se to više ne dogodi.

Drugo, ko zna, morti sve tekme budu kao protiv Man Citya ili recimo kao portiv Reala u gostim kada je kRoos stepo Ramosa i mi primili gol, a ovaj puta Kroos da gol i nema kontre i tak.

Pristupiti pozitivno kao da smo mogli razbiti real i da ovo nije njihova godina di su to osvojili na guzove i sve 5.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 03 srp 2014, 12:27

Ovo su bitne stvari:

Svi oćemo lahma vidjeti smao na beku. U veznom redu samo ako nema nikog drugog tj. boljeg - ak bira između Lahm - Hojberg - rafinha - Lahm smije u vezu.

Svi nismo sigurni dal ŽELIMO novog štopera.

želimo da Kroos postane i potpiše novi ugovor

Jesam li kaj izostavio?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 04 srp 2014, 08:39

U vezi osvajanja LP-a i najbolje momčadi na svijetu. Toliko se stvari mora poklopiti da bi se osvojila LP-a da je to čak teško i pojmit. Forma igrača, cjelokupne momčadi, ozljede, ždrijeb i njegov odnos ligaškim utakmicama, kojekakve sudačke odluke koje te ponekad mogu jako skupo koštat i jako su nepredvidljive, možebitan bljesak neke ekipe koja će igrat nogomet iznad svojih realnih mogućnosti i mali milijun drugih razloga. Upravo zato je po meni blesavo očekivat svake godine osvajanje LP-a zato jer je to lako očekivat, dok je mnogo mnogo teže sprovest u djelo. Puno je bolji pristup nadat se najboljem, a očekivat najgore.

Isto tako, pored takvih ekipa kao što su Real, Barca itd reći tako samouvjereno da je Bayern bez konkurencije NAJbolji na svijetu je jako opasno i dvojbeno. Ja bih bio precizniji i rekao da smo mi jedna od najboljih momčadi na svijetu.

Ako bismo prihvatili ove dvije stvari, svima bi nam bilo mnogo lakše probavit i onakve poraze kakav smo doživjeli od Reala i ne osuđivat odmah Pepa i tražit njegovu ostavku zato što je osvojio BL-u, Kup i igrao u polufinalu LP-a.
Zadnja izmjena: Vedo; 04 srp 2014, 08:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 04 srp 2014, 08:45

To je realno razmišljanje koje treba primjeniti u realnosti :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 04 srp 2014, 08:51

Istina, primjena nam šepa kao i uvijek. :mrgreen:

Ljudi valjda misle da bi protivnici na sami spomen Bayerna trebali skinut gaće i čekat da im utrpaju 5 komada. Što je najgore, situacija je upravo suprotna, protivnici su baš i nabrijani na skidanje skalpova najboljima što dodatno otežava situaciju. Potvrdu toga imamo i na ovom SP-u, ljudi uopće ne kuže koliko je teško proći čak i skupinu na SP-u, i to top ekipama. Nema tu više seoskih momčadi, danas svi igraju nogomet, i to dobar.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 04 srp 2014, 09:04

Slika

jel ovo fotoGhnoj ili? Kaj nije on 01.07 trebo biti predstavljen?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 04 srp 2014, 09:05

Fotoghnoj :D

Robijeva glava namontirana neku sliku Bastija ili Kroosa :bravo:
A sad za predstavljanje, valjda je zbog SPa odgođeno.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 04 srp 2014, 16:21

kroosovo telo hahahaha
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 srp 2014, 08:38

Pretpostavimo da je Kroos fix.

E sad tek počinje onaj sexualan dio za kojeg se nadam da će trajati bar mjesec dana.

Odma da kažem da nisam ziher kaj oču sada (novog igrača ili nikog). Ako već dolazi novi veznjak onda to mora biti granata da nam svim skupa bude zlo, znači ne neko anonimno polurješenje. Tak sam sad raspoložen a kasnije kaj dođe.

Uglavnom sada jedno vrijeme ćemo razapet upravu i pepa, dok ćemo sa druge strane baviti se pljuvanjem po Kroosu i opravdavati prodaju. Sve u svemu to je ok, no jedna stavr je sigurna - igrača na kojeg bayern dugoročno računa ne smije uči u zadnju godinu ugovora i to mora biti zakon. To se jedino smije dogoditi ako je igrač 30+. iz te perspektive uprava je napravila grešku.

U ovom trenutku bilo bi mi najdraže da se niko ne dovede, već da recimo Shaq ostane. oču vidjeti malo više sadašnjih igrača Bayerna na terenu i UŽI KADAR na nekim mjestima. Čim Kroosa nema otvara 50 puta mjesto u ekipi. Mislim da smo svi svjesni da nam nikakvo pojačanje ne treba, no to ne znači da ga NE TREBAMO kupiti ako smatramo da nam more pomoči.

Thiaga na početku sezone nema, Schweini i Gottze buju se kasnije priključili pripremama, a ak se sa Lahmom opet planir au vezi nema ama baš nikakve potrebe za novim igračem. To bi značilo da na početku sezone Martinez, Rode i hojberg bi mogli dobiti malo više prilike, e sad dal budu to ne znam, kao što više niti ne znamo taktiku, formaciju, pozicije igrača :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 08 srp 2014, 09:04

Veliki je strah u meni da bi Pep mogao postati novi Klinsi, čovjek koji je osuđen na propast. Načuo sam neke potencijalne transfere i stvarno ne znam kak će javnost na to reagirati. Navodno smo se dogovorili za Cuardada koji je super igrač kao što smo poslali ponudu za Coutinha. E sad kak to sve ukomponirati a da se navijači press protiv Bayerna ne okrene?

kupnja Cuardada jednostavno znači planiranje sa Lahmom u sredini. Čim Lahm igra u sredini nema mjesta za Martineza. Opet se povećava broj kvalitetnih igrača i brijem da se smanjuje broj Njemaca. Nemamo NAJJAČIH 11 i to me sve brine. S jedne strane dovodimo kvalitetna pojačanja a sa druge strane guramo nekek igrače na klupu za koje smatramo da im nije mjesto na klupi. želim vjerovati da PEp zna kaj radi, a s druge strane neće moči raditi kak treba kao si pogorša atmosferu oko kluba naspram prošle sezone...

Sve mi trenutačno prema ŠPEKulacijama zgleda z brda z dola...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 08 srp 2014, 09:13

Cuardado je krilo
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 08 srp 2014, 09:14

CroCHEF napisao:Cuardado je krilo

ne u 3-5-2 sustavu i najvjerojatnije ne kod Pepa...ali ne čudim se da se oko toga bunimo!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 08 srp 2014, 09:19

To sam i ja pročitao. Kakva je Pepova namjera s Cuadradom, pogotovo jer sad imamo i Bernata na lijevoj strani? Ne možemo igrati duple bekove kad imamo toliko krila. Jel moguće da će i Alaba i Lahm igrati u sredini?
Iako treba reći da Španjolci pišu da on sigurno ide u Barcu.

Coutinho je dobar igrač kojem ne paše engleska liga. Teško je reći koliko je on stvarno dobar jer je u Interu bio premlad, a sad igra di mu ne paše. Ali baš nam niti ne treba. Treba, ako ne dovodimo Cuadrada. Njih dvojica su igrači za dva različita smjera planiranja Bayernove momčadi. Jedno je da igraš s prodornim krilima i manje kreativnosti u sredini, a drugo je da igraš baš na kreativnost u sredini.
Ne vjerujem da možemo igrati ozbiljni nogomet kombinirajući ta dva pristupa, a s većinom trenutnih igrača.

Dobra stvar kod Coutinha je da dobivamo brzine, okretnosti i mladosti u sredini koja je bila prilično troma.

anton 1983 napisao:
CroCHEF napisao:Cuardado je krilo

ne u 3-5-2 sustavu i najvjerojatnije ne kod Pepa...ali ne čudim se da se oko toga bunimo!

Ako nećeš koristiti Cuadrada kao krilo ili krilnog beka (ono što su Srna i Babić igrali u Hrvatskoj pod Kranjčarom), onda ga ne kupuješ. Ima boljih ofenzivnih veznih.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 08 srp 2014, 11:23

Meni ovi transferi postaju sve više nejasni. Da igramo kao Rijkaardova Barcelona, Aragonesova Španjolska ili van Bastenova Nizozemska, ne bih ni riječ rekao. Ovako gledam tu nekakvog Cuadrada i Coutinha kao potencijalna pojačanja - pojačanja za šta i gdje?

Tko je idući na izlaznim vratima? Tymo, Gustavo, Gomez, Can, Mandžukić, van Buyten, Kroos, Starke, Contento... Shaqiri i Hojbjerg?

Nekako osjetim sve manje njemačkih elemenata u Bayernu... Zar bi to bilo nešto čudno sa svim ovim pojačanjima i trenerom kojeg imamo?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 srp 2014, 12:56

Moj mozak jos nije spreman prihvatiti 3-5-2 / 3-6-1 .
Strah me i pomisliti na tu formaciju, posebno s ovako jebenim fondom igraca.
Opet kazem, Pep valjda zna najbolje, neka radi svoj posao, a ja cu kenjati po svim formacijama osim po 4-2-3-1. MIslim da nam to idalje najbolje odgovara
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva