Lennon napisao:Pa upravo to i jest bitno!
Kak je moguće da u ekipi koja je sve osvojila i igrala 3 put finale LP dođe jedan Gotze i uprava pljusne ekipu s tim da njemu da najveću plaču. I to daleko najveću Tek treba se dokazat, slažem se, al treba se tek onda i najviše platit.
Imam jedan mali zahtjev za tebe - napiši si na papir tri puta:
bayern je dao Gotzeu najveću plaču
i onda tri puta
gotze ima najveću plaču u Bayernu.
Nakon toga to pričitaj 3 puta, pa ti to ispadne nekih 18 + 6 puta, što je nekih 24 puta što je čist OK. Onda dobro razmili (kolko god treba, što si napisao i što si pročitao). Kada shvatiš da si uvjeren da je Bayern Gotezu dao najveću plaču i da Gotze ima u Bayernu največu plaču, zapitaj se dal ja Gicasti zvani ljeni imam kapacitet da vjerujem da je:
Bayern Gotezu dao največu plaču
Gotze ima najveću plaču.
E kad se to uvjeriš onda mi objasTni kak si to napravio jer tom metodom ću se ja uvjeriti da finale LP 2012. Nije nikada postojalo.
Ako ti meni kažeš da Bayern daje Gotzeu 4 milje plaču i da je ADIDAS dao još dvije ili Nike il pitaj Boga koja PM, ja bum ti rekao ok, ali bum ti dokazo da to NIJE DAO BAYERN, jer nema ama baš nikakvog smisla da Bayern to učini! Znam od kuda je došao, znam da je kod nas htio doči i znam kakvu je plaču imao tamo. Mi nismo imali ama baš nikakvu potrebu da mu damo plaču o kojoj se ovdje sere. Isto tako debilno, ali fakat je debilno vjerovati da Pep prima jebenih 17 miljona eura od Bayerna.
Znate kaj ćemo napraviti - uzet ćemo bilanzu iz 13 i 14 i onda ćemo pogledati one troškove na plače i tada ćemo otrpilike vidjeti koliko su nam veće il manje i pokušali bumo potvrditi ono kaj mi tvrdimo kroz to. Jel ,more? ovi pederi ferovci Murta scar i marac brijem buju nam pomogli da to nekak skužimo

Lennon napisao:Hahah Panda kralju.
Ti btojiš asistencije i golove i uspoređuješ tako dva igrača?
Pa onda je Mandzo po tvome najbolji igrač Bayerna! Haha.
I debos panda ti je htio reči da Gotze nije odigrao nikakvu sezonu kak ti to prikazuješ, jer da je tak odigro onda mu statistika ne bi bila takva. To da nije odigrao kak smo očekivali to je drugi par cipela.
No ima jedna predrasuda kod Kroosa. Ja sam siguran da on za Bayern još uvijek nije odigrao sezonu kakva se od njega očekuje, al je problem što bi se moglo u skoroj budučnosti dogoditi da odigra takvu sezonu. Iz toga razloga mi bi njemu prema onome kaj BI MOGAO odigrati trebali dati plaču, a ne prema onome KAJ JE odigrao...
Lennon napisao:mene više jebe to kaj puščamo Švapsku djecu i jebe me to kaj misle da su nam pljusnuli pljusku. A s obzirom kak Kroos igra - jesu!