ivan napisao:Svi kritiziraju našu igru, a vidi ispred Dortmunda i Leverkusena smo
Ne samo to.
Imamo više (i to bitnijih) izostanaka od obje ekipe, više igrača koji su bili na SP itd. itd.
ivan napisao:Svi kritiziraju našu igru, a vidi ispred Dortmunda i Leverkusena smo

The Scarface napisao:Ja svakako ove godine nisam očekivao neke bajne predstave u prvenstvu, poslije SP-a se tradicionalno mučimo a i 2 godine u nizu smo osvojili predominantno naslov tako da tu i motivacija i psiha igraju neku ulogu.
Ako osvojimo 80-ak bodova bit će više nego dobro.

panda napisao:Jebo me pas da je ovaj Hahn najbolja kupovina ovog ljeta valjda cijeloj ligi

melodyne napisao:panda napisao:Jebo me pas da je ovaj Hahn najbolja kupovina ovog ljeta valjda cijeloj ligi
Zvuci neverovatno da je pre par godina hteo da okonca karijeru.

panda napisao:melodyne napisao:panda napisao:Jebo me pas da je ovaj Hahn najbolja kupovina ovog ljeta valjda cijeloj ligi
Zvuci neverovatno da je pre par godina hteo da okonca karijeru.
Da, baš sam nedavno čital' intervju s njime gdi je rekel' da se već spremal' počet' raditi kao automehaničar kad je došla ponuda Offenbacha.
U svakom slučaju dečko je igračina, svakak jebeni posel Gladbacha, a i za Jogija bi ovo moglo biti interesantno!
Inače, u svim utakmicama vode domaćini, osim Dortmunda

Gerd Muller napisao:Gladbach ima odlicnu ekipu i jos boljeg trenera i vjerujem da ce biti među prve cetiri ekipe u ligi.k.

25 Minuten gespielt in Hamburg und der HSV hat es "geschafft"!
Die Hamburger brechen den Torlos-Rekord vom VfL Bochum aus der Saison 1979/80.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost