(25.11.2014.) Manchester City FC vs FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (25.11.2014.) Manchester City FC vs FC Bayern München

PostPostao/la ivan » 26 stu 2014, 10:57

Miki napisao:Bajern je minimum 2 puta bolja ekipa od Sitija u svakom smislu. Medjutim, bio bih bas razocaran ako je utakmica prepustena njima. 2 onakve greske 2 odlicna igraca i to u samom finisu utakmice su vrlo sumnjive. Bajernu se to jednostavno ne desava. Okrenemo glat rezultat bez iskljucenog Benatije i to bez Lama, Alabe, Svajnija, Milera, Gecea, a onda se onakva sranja dese na kraju. Ako je masni arapski novac odigrao svoju ulogu, to ce se Bajernu osvetiti u nok aut fazi.

Da li si ti lud? Pa šta će jednoj instituciji kao što je Bayern neki tamo Arap plaćat da puste utakmicu? Svašta...
Šteta za poraz jer smo im poklonili, baš bi volio da smo ih osramotili s igračem manje, iako za imalo ozbiljnijeg gledatelja sve je jasno i s ovakvim rezultatom. Ono što je meni palo na pamet je to da čak nije loše ovo jer ako City prođe i naletimo na njih, bolje ovako nego da smo ih razbili kao Romu, puno lakše će se dečki fokusirat 100% na te tekme i prić ozbiljno. A budimo realni, City ima igrače, samo ne momčad, ali tko zna što može bit do proljeća
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mirko0410 » 26 stu 2014, 11:49

panda napisao:Ja sam sve jedno pod dojmom da mi igramo bolje nego prije 2 godine

-Stalno se vračaš na triple sezonu i hočeš nekaj dokazati ili srušiti kaj je nemoguče. Jesen 2012 Bayern je odigral standardno, igralo se, pobjeđivalo. Ribery je vukel ekipu kao i nekoliko godina prije, kao uostalom i danas kad igra Ribery za Bayern nema straha, a te jeseni je bilo problema sa Robbenom i koliko se sječam završio je na klupi. Na prolječe 2013 Bayern je gazio i za taj period ako netko može pronaći zamjerke onda bolje da prestane pričati o nogometu. Ovo prolječe nije odigral samo Ribery nego su vrhunsku sezonu imali i Lahm, Alaba, Robben a posebno Martinez i Schweinsteiger u sredini terena. Znači najvažniji dio sezone Bayern je bio pravi a godinu dana kasnije se dogodilo upravo suprotno, jesen 2013 Bayern odličan, tip-top nepobjediv a kakva je bila završnica i prolječe 2014 dobro znamo.

- Vidim da se se opet dotaknul Mandđukića i veliš da je Lewandowski Space Shuttle za Manđukića opet subjektivno i krivo, Lewandovski je Space Shuttle za Čopa ali za Manđu sigurno nije. Kaj se tiče Lewandovskog meni je ok, ja sam od njega otprilike i očekival ovaj nivo, a pokazalo se da nije isto igrati u Dortmundu i u Bayernu. Kaj se tiče Goetzea , dečko ima 22 god., igra bolje nego lani a očekujem da če još napredovati i biti iz sezone u sezonu još bolji.

-Kaj se tiče ove sezone igramo ljepše i brže nego lani, ne davimo loptu i mislim da smo sigurniji nego lani. Jučer smo izgubili ali poraz kao poraz nam nije naškodil i nema veze. Sa deset igrača odigralo se hrabro, većim dijelom susreta nadigralo protivnika a na kraju je ponestalo malo snage i sreće.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 26 stu 2014, 12:37

mirko0410 napisao:Stalno se vračaš na triple sezonu i hočeš nekaj dokazati ili srušiti kaj je nemoguče.

Do sad mi je bilo nepoznato da je zabranjeno uspoređivati sezone. Prošlu sezonu su ljudi konstantno uspoređivali sa tripl sezonom, ne vidim u čemu je problem sada.

I ne, ne pokušavam srušiti ništa, uspoređujem jednostavno :mig:

mirko0410 napisao:Jesen 2012 Bayern je odigral standardno, igralo se, pobjeđivalo. Ribery je vukel ekipu kao i nekoliko godina prije, kao uostalom i danas kad igra Ribery za Bayern nema straha, a te jeseni je bilo problema sa Robbenom i koliko se sječam završio je na klupi. Na prolječe 2013 Bayern je gazio i za taj period ako netko može pronaći zamjerke onda bolje da prestane pričati o nogometu. Ovo prolječe nije odigral samo Ribery nego su vrhunsku sezonu imali i Lahm, Alaba, Robben a posebno Martinez i Schweinsteiger u sredini terena. Znači najvažniji dio sezone Bayern je bio pravi a godinu dana kasnije se dogodilo upravo suprotno, jesen 2013 Bayern odličan, tip-top nepobjediv a kakva je bila završnica i prolječe 2014 dobro znamo.

Ne govorim ja uopće o pobjedama, porazima i padovima forme, ja govorim o našem nogometu, koji sada djeluje puno sigurniji nego onda. Onda smo ponajviše ovisili o bljesku individualca Riberija (u drugom dijelu sezone Robbena) i o dosta sreće (prvi gol protiv Đubrentusa koji zabijamo onak nakon 27 sekundi).
Provjeri u kojim igrama Ribery nije igrao i kako su iste završavale.
Sada naša igra puno manje ovisi o bljesku individualca (igrali smo neovisno o tome dal' su Robben i Ribery bili na terenu) već bolje gradimo napad.

mirko0410 napisao:Vidim da se se opet dotaknul Mandđukića i veliš da je Lewandowski Space Shuttle za Manđukića opet subjektivno i krivo, Lewandovski je Space Shuttle za Čopa ali za Manđu sigurno nije. Kaj se tiče Lewandovskog meni je ok, ja sam od njega otprilike i očekival ovaj nivo, a pokazalo se da nije isto igrati u Dortmundu i u Bayernu. Kaj se tiče Goetzea , dečko ima 22 god., igra bolje nego lani a očekujem da če još napredovati i biti iz sezone u sezonu još bolji.

Niti subjektivno, niti krivo.
Citirat ću Spidija tu:

Speedy napisao:Pa lik je imao proigravanja i asista koja ona dvojica (Gomez i Mandžukić) ne znaju rukom uraditi! :mig:

Čisto usporedbe radi. Mandžukić je prošle sezone u isto vrijeme imao nešto golova više na kontu nego što ih Lewy ima sada, ali s druge strane nije imao ni jedan assist. Drugim riječima, dok Mario nije zabio, bio je zapravo beskoristan na terenu. Lewy čak i dok ne zabije pridonosi igri na neki način - npr. onaj pass Riberyu protiv Frankfurta. Tak nešto Mandžo ne bi napravil ni u PESu.

A može poljak još i dosta bolje nego što igra.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 26 stu 2014, 14:21

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Gerd Muller » 26 stu 2014, 15:48

Englishman impressed by the Bayern fans

Manchester - The English are even more impressed by German football fans. A photo of marching and singing Bayern fans in Manchester spread on Twitter.

Since there are no more standing in England, the fan culture has suffered greatly. Were known as the ultimate in mood and atmosphere of the fans of the island in the past, we can now look enviously at Germany. Even stadium tourism there, English fans visit because of the atmosphere regularly Bundesliga games.

To impress German fans their English counterparts, especially at away games on the island. That was the guest of Bavaria on Tuesday in Manchester otherwise. An Englishman held a noisy march of several hundred Bayern supporters towards the stadium on photo proof and posted it on Twitter with the words: "! Manchester shut down for the Bayern fans Fans Brilliant"
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 26 stu 2014, 17:01

ivan napisao:
Miki napisao:Bajern je minimum 2 puta bolja ekipa od Sitija u svakom smislu. Medjutim, bio bih bas razocaran ako je utakmica prepustena njima. 2 onakve greske 2 odlicna igraca i to u samom finisu utakmice su vrlo sumnjive. Bajernu se to jednostavno ne desava. Okrenemo glat rezultat bez iskljucenog Benatije i to bez Lama, Alabe, Svajnija, Milera, Gecea, a onda se onakva sranja dese na kraju. Ako je masni arapski novac odigrao svoju ulogu, to ce se Bajernu osvetiti u nok aut fazi.

Da li si ti lud? Pa šta će jednoj instituciji kao što je Bayern neki tamo Arap plaćat da puste utakmicu? Svašta...

Vjerujem da si se isto tako pitao šta će Uliju one pare koje je utajio neplaćanjem poreza kad je toliko bogat... Znaš i sam gdje je Uli danas, tako da ne znam šta se čudiš ako je Bajern prodao utakmicu što uopšte nije nemoguće imajući u vidu na kakav način i kada je Siti preokrenuo rezultat u svoju korist. Sve se čini kako smo prepošteni, a možda i nije baš tako... :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la melodyne » 26 stu 2014, 17:06

Sad citam malo komentare na sportskim sajtovima... Misle da smo ih pustili?

Da li je moguce da svi misle da je ovo bilo namestieno? :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 26 stu 2014, 17:14

Miki teoretičar zavjere opet na djelu.

Da smo im htjeli pustiti zar ne bi bilo lakše čuvati naše prvotimce i poslati zamjene, niko nam ne bi zamjerao jer smo svakako osigurali prvo mjesto.

Ovako su se igrači potrošili loveći s 10 igrača rezultat koji im ništa ne znači.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 26 stu 2014, 17:17

The Scarface napisao:Miki teoretičar zavjere opet na djelu.

Da smo im htjeli pustiti zar ne bi bilo lakše čuvati naše prvotimce i poslati zamjene, niko nam ne bi zamjerao jer smo svakako osigurali prvo mjesto.

Ovako su se igrači potrošili loveći s 10 igrača rezultat koji im ništa ne znači.

Da smo izveli skroz rezervni sastav zar ne misliš da bi tek onda bilo priča o neregularnosti, tj. da smo ih pustili? I ovako se sumnja. Dovoljno je što smo bili desetkovani izostancima Lama, Alabe, isključenjem Benatije, neigranjem Milera i Gecea. Nazivaš me teoretičarem zavjere, a svi vi greške Alonsa i Boatenga u jako kratkom razmaku i pred sami kraj utakmice posmatrate kao čistu slučajnost i ništa više. Ne bih baš rekao, jer se onako kardinalne greške (pogotovo što su dvije u pitanju) ovom Bajernu baš odavno nisu desile. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 26 stu 2014, 17:27

Da Miki, ali glavno pitanje koje se postavlja u tom slučaju:

- Koja je svrha Bayernovog namještanja utakmice ?

Inače, viđanje zavjera i urota u svemu može biti simptom nekih određenih bolesti. Moj savjet bi bio posjet neurologu
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 26 stu 2014, 17:28

Miki napisao:Da smo izveli skroz rezervni sastav zar ne misliš da bi tek onda bilo priča o neregularnosti, tj. da smo ih pustili? I ovako se sumnja. Dovoljno je što smo bili desetkovani izostancima Lama, Alabe, isključenjem Benatije, neigranjem Milera i Gecea. Nazivaš me teoretičarem zavjere, a svi vi greške Alonsa i Boatenga u jako kratkom razmaku i pred sami kraj utakmice posmatrate kao čistu slučajnost i ništa više. Ne bih baš rekao, jer se onako kardinalne greške (pogotovo što su dvije u pitanju) ovom Bajernu baš odavno nisu desile. :bravo:

Pa ništa nije nemoguće, ali šanse za tako nešto su nikakve. Jednostavno nema smisla da se vratimo i onda na kraju napravimo takve 2 greške nakon što su svi vidjeli da nam ne mogu ništa cijelu tekmu. Preglupo izvedeno namještanje ako se mene pita. A Uli je jedan čovjek, Bayern je institucija.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 26 stu 2014, 17:36

Miki napisao:
The Scarface napisao:Miki teoretičar zavjere opet na djelu.

Da smo izveli skroz rezervni sastav zar ne misliš da bi tek onda bilo priča o neregularnosti, tj. da smo ih pustili? I ovako se sumnja. Dovoljno je što smo bili desetkovani izostancima Lama, Alabe, isključenjem Benatije, neigranjem Milera i Gecea. Nazivaš me teoretičarem zavjere, a svi vi greške Alonsa i Boatenga u jako kratkom razmaku i pred sami kraj utakmice posmatrate kao čistu slučajnost i ništa više. Ne bih baš rekao, jer se onako kardinalne greške (pogotovo što su dvije u pitanju) ovom Bajernu baš odavno nisu desile. :bravo:

Poanta je da smijemo izvesti kompletno rezervni sastav i niko ne bi smio srati jer dosta klubova to radi kada su već osigurali prvo mjesto.

Evo postava protiv Shittyja prije par godina kad smo već osigurali prvo mjesto :
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Zašto to i ovaj put nismo napravili kad je već jednom prošlo?

Odmorili bi igrače i zaradili dodatne pare od puštanja.

Ovako smo ko kreteni potrošili prvotimce iako imamo pun k ozljeđenih igrača.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 26 stu 2014, 18:07

panda
Admin
Admin

PostPostao/la marac » 26 stu 2014, 20:11

Dajte mi ideju gdje mogu skinuti tekmu od jučer, po mogućnosti u hd formatu? :)
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 26 stu 2014, 20:15

marac napisao:Dajte mi ideju gdje mogu skinuti tekmu od jučer, po mogućnosti u hd formatu? :)

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... ost3939067
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.