(17/02/2015) FC Shakhtar Donetsk 0:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (17/02/2015) FC Shakhtar Donetsk -:- FC Bayern München

PostPostao/la luctl » 17 vel 2015, 22:40

Alaba je prešao centar točno NULA puta! :lol:

O jebem ti ovakav nogomet i onog tko ga izmisli. :hehe:

Čestitam Shakhtaru na prolasku! Veliki rezultat za njih!
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la TiLe » 17 vel 2015, 22:44

Ma kakav prolazak Shakhtara!
Pa čak im je i ovakav bezidejni i turbo zbunjeni Bayern dopustio ravno jedan udarac na gol.
Shakhtar prolazimo, ali nas prva ozbiljna ekipa izbacuje.
Prošla sezona bi se opet mogla ponovit.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 17 vel 2015, 22:45

FCB_general napisao:Alonso jebeno ušao u 2015. godinu. :lol:

Ne bi bilo prvi put da neki igrač igra kao svjetska klasa prvu polusezonu, a onda naglo padne. Nasreću, to se nama nije događalo zadnjih godina.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 17 vel 2015, 22:54

TiLe napisao:Ma kakav prolazak Shakhtara!
Pa čak im je i ovakav bezidejni i turbo zbunjeni Bayern dopustio ravno jedan udarac na gol.
Shakhtar prolazimo, ali nas prva ozbiljna ekipa izbacuje.
Prošla sezona bi se opet mogla ponovit.

Vratit će se kapetan Lahm pa će to bit bolje. Ako u uzvratu ne budemo dobro izgledali onda se slažem da nećemo daleko. Ali do tada ima skoro mjesec dana, a gdje je četvrfinale... Ja stalno ponavljam, meni se 3-4-3 sviđa i to će bit dobro dok se malo uigramo u toj formaciji. Kad se sjetim tekme protiv Rome...sex. Iako bi radije da je igrao još jedan stoper, a ne Alonso. Moram i ovo ponovit, čini mi se da igramo bolje samo sa jednim od Schweini-Alonso
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 17 vel 2015, 22:57

Lennon napisao:Nisam stručnjak i neda mi se vise filozofirat sto je a sto nije trebalo. Al ko fanu Bayerna ovo je danas izgledalo jako lose, i ko da je nestala momcad od subote.

E sad zasto je on sve danas iso mjesat i miksat ekipu to samo on zna.

Doma krenut ozbiljno i opce ne zelim ni pomislit da bi ekipa mogla imat los dan..

Nije isključeno da imaju loš dan. Može se desiti da ne uđe nijedna od 15-20 šuteva, a da ga oni daju iz 2-3 šuta. Čar fudbala nije u tome da uvijek jači tim pobjeđuje, zato je i toliko popularan sport. Ova igra ne ohrabruje pred nastavak takmičenja. Vjerovatno ćemo proći Šahtjor, ali protiv Barse, Reala i Atletika sa ovakvom igrom nemamo šanse. Česte promjene formacije, pozicija igrača na terenu kao i samog sastava dovode do ovakvih stvari. Gvardiola bi trebao dobro da se zamisli gdje je pogriješio, a neke od razloga sam naveo u prethodnoj rečenici.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 17 vel 2015, 23:00

Miki napisao:
Lennon napisao:Nisam stručnjak i neda mi se vise filozofirat sto je a sto nije trebalo. Al ko fanu Bayerna ovo je danas izgledalo jako lose, i ko da je nestala momcad od subote.

E sad zasto je on sve danas iso mjesat i miksat ekipu to samo on zna.

Doma krenut ozbiljno i opce ne zelim ni pomislit da bi ekipa mogla imat los dan..

Nije isključeno da imaju loš dan. Može se desiti da ne uđe nijedna od 15-20 šuteva, a da ga oni daju iz 2-3 šuta. Čar fudbala nije u tome da uvijek jači tim pobjeđuje, zato je i toliko popularan sport. Ova igra ne ohrabruje pred nastavak takmičenja. Vjerovatno ćemo proći Šahtjor, ali protiv Barse, Reala i Atletika sa ovakvom igrom nemamo šanse. Česte promjene formacije, pozicija igrača na terenu kao i samog sastava dovode do ovakvih stvari. Gvardiola bi trebao dobro da se zamisli gdje je pogriješio, a neke od razloga sam naveo u prethodnoj rečenici.

A kako to da kad nekog rasturimo upravo te promjene formacija za vrijeme utakmice, izmjene pozicija i sl. svi stručnjaci hvale i navode kao nešto fenomenalno i nevjerojatno. Nebitno to, ja mislim da će Pep igrat 3-4-3 od sad kad se Alaba vratio. Još dok se Lahm vrati, mislim da je to formacija u kojoj nas vidim
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 17 vel 2015, 23:06

ivan napisao:A kako to da kad nekog rasturimo upravo te promjene formacija za vrijeme utakmice, izmjene pozicija i sl. svi stručnjaci hvale i navode kao nešto fenomenalno i nevjerojatno. Nebitno to, ja mislim da će Pep igrat 3-4-3 od sad kad se Alaba vratio. Još dok se Lahm vrati, mislim da je to formacija u kojoj nas vidim

To prolazi protiv slabih i srednje jakih timova. Protiv jačih slabo pije vodu. Mi smo prošle godine prilično sigurno prošli Arsenal, a onda smo se dobro namučili protiv priličnog slabog Junajteda. Sve naše mane je Real maksimalno iskoristio. Shvatam da imaš npr. 3 neke formacije u glavi koje vrtiš u zavisnosti od protivnika, ali ovaj konstatno izmišlja toplu vodu. Jednostavno je trebao da stavi istu formaciju i igrače kao protiv Hamburga koga smo prije samo par dana oderali. Nije Šahtjor HSV, ali ne vidim potrebu da se nakon svega par dana mijenja formacija i postava koja je razorila HSV!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

Re: (17/02/2015) FC Shakhtar Donetsk 0:0 FC Bayern München

PostPostao/la luctl » 17 vel 2015, 23:47

Veli Guardiola da je zadovoljan igrom! :legendo:

Pa čovjek je veći troll od mene jebate pas.

Slika

Znaci, tekmu smo zapoceli s:
golmanom, jednim stoperom, dva lijeva beka, jednim desnim bekom, dva zadnja vezna i 4 ofanzivca, od kojih niti jedan napadač!

:bravo:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la Gerd Muller » 18 vel 2015, 00:56

luctl napisao:Veli Guardiola da je zadovoljan igrom! :legendo:

I ja sam isto.Totalna dominacija od 1.minute,na poluvremenu smo bez problema mogli voditi sa hendikepom(dvije dobre sanse Mullera i jedna Schweinsteigera).Da Xabi nije dobio crveni karton uvjeren sam da bi pobjedili.Sahtar u cijeloj tekmi samo jedan jedini udarac i to slobodnjak sa 40 metara :smil42: U uzvratu cemo ih demolirati.

Slika
Schickeria izdominirala :legendo:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 18 vel 2015, 01:00

U uzvratu ne igra Alonso tako da nema Schweini-Alonso sredine. Znači pobjeda
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mirko0410 » 18 vel 2015, 15:21

Realno nakon osmice protiv HSV-a svi smo puno više očekivali. Osim kaj je Pep sa malo izmješanom postavom doprinjel ovakvom rezultatu sigurno neke zasluge ima i Shakhtar koji očito za razliku od HSV-a ima glavu i rep i barem se zna braniti. Nisu nam ozbiljno zaprijetili i imali smo inicijativu ali mislim da smo u ovom trenutku protiv ekipe koja još nema natjecateljske utakmice u nogama trebali krenuti ipak sa Lewandowskim i puno hrabrije. Trebalo je jučer neke stvari ako ne riješiti onda barem steći neku rezultatsku prednost.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la ivan » 18 vel 2015, 16:05

Evo nešto razmišljam... i moram primjetit jednu pozitivnu stvar. Ipak mi ekipi koja je manje više htjela samo na kontre pokušati nešto nismo dopustili smislenu akciju da napravi i uputi pošten udarac na naš gol iako smo igrali u gostima. To je definitivno pozitivno i mislim da defanzivno stojimo bolje nego prošle godine i vidi se dizanje u igri obrane od prve tekme protiv Wolfsburga. Ako prihvatimo da je napad odigrao malo lošije jednu utakmicu, opet se to čini stabilnije i mislim da nas više ekipe kao Real prošle godine ne bi mogle onako izbušit (jest da je Real zapravo dao u Minhenu 3 gola iz prekida, ali imali su opasnih situacija).

Čak i onaj crveni od Alonsa. Pa mi smo svi molili igrače da rade takve faulove jer upravo zbog puštanja protivnika u takvim situacijama primali smo najšugave golove iz kontri. Skrši ga odma na početku akcije, na njegovoj polovici, na centru i gotovo. Pokupili smo puno kartona, to je loše. Ne znam kakvo je stanje, ali moglo bi se dogodit da netko mora propustit bitnije tekme kasnije ako prođemo. Sve u svemu, nismo zadovoljni jer nismo dali gol, ali ipak trebamo bit zadovoljni prikazanom igrom u obrani. Dok mi igramo nule u gostima, a kod kuće tamburamo, to je sve dobro :bravo:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 vel 2015, 20:22

nekom je čaša polu-prazna a nekom dopola puna..bitno je bilo ne izgubit sa igračem manje..doma budemo pobjedili i onda počet ozbiljno hvatat formu pogotovo još kad se vrati lahm ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 18 vel 2015, 22:39

luctl napisao:Alaba je prešao centar točno NULA puta! :lol:

O jebem ti ovakav nogomet i onog tko ga izmisli. :hehe:

Čestitam Shakhtaru na prolasku! Veliki rezultat za njih!

a sta misllis zbog cega je to tako
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la luctl » 18 vel 2015, 22:58

Zasto je to tako?

Jer Pepun nije htio riskirati kontre. Ali koji kurac onda nije stavio Badstubera da igra u paru sa Boatengom, a Alabu na beka. Ili Bernata, a nek mu onda Alaba glumi libera kao što je to do sada radio.

Ovako ga je stavio na stopera i zadao mu zadatak da ne prelazi centra. Po meni Alaba nije bolji half od Badstubera, mozda nekima jest. :bravo:
troll u <3
luctl
Troller

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.