Titan napisao:Nakon Shakhtara novi problemi za Pepa, vraćaju se Lahm i Thiago, a od aprila i najbolji zadnji vezni svijeta, Javi Martinez. Sretno Pep, opet imamo igrače za osvajanje Lige prvaka, sve je do trenera.
Miki napisao:Titan napisao:Nakon Shakhtara novi problemi za Pepa, vraćaju se Lahm i Thiago, a od aprila i najbolji zadnji vezni svijeta, Javi Martinez. Sretno Pep, opet imamo igrače za osvajanje Lige prvaka, sve je do trenera.
Zna li se tačan datum povratka na teren tih igrača? Panda, ovo pitanje je za tebe.

effe__sa napisao:Ja vjerujem da ćemo mi ovo dobiti sa 2-3 gola razlike. Sasvim uvjerljivo i sigurno i pored toga što ne smatram da je Donezk bezopasna ekipa....

Speedy napisao:Međutim, za mene idealan scenarij bi bio, ispadamo od Shakhtara i spanjolski digic sutradan dobiva otkaz. Brijem da bi odmah janje stavio da se okrece!

Murta napisao:Ja sam baš unfollowao The Pep na Twitteru, otvorim Bayern-cro i vidim ovo.![]()
Ne navijam da ispadnemo iz LP, ali iskreno mi je dopizdio i Guardiola i njegove egzibicije. Nadam se da će sretno u Manchester City na kraju sezone.

vintage napisao:Murta napisao:Ja sam baš unfollowao The Pep na Twitteru, otvorim Bayern-cro i vidim ovo.![]()
Ne navijam da ispadnemo iz LP, ali iskreno mi je dopizdio i Guardiola i njegove egzibicije. Nadam se da će sretno u Manchester City na kraju sezone.
A koga bi ti doveo, da je izvedivo? Ja nemam ideju, iskreno...

panda napisao:vintage napisao:Murta napisao:Ja sam baš unfollowao The Pep na Twitteru, otvorim Bayern-cro i vidim ovo.![]()
A koga bi ti doveo, da je izvedivo? Ja nemam ideju, iskreno...

TiLe napisao:panda napisao:vintage napisao:A koga bi ti doveo, da je izvedivo? Ja nemam ideju, iskreno...

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju