panda napisao:ivan napisao:Previše se bojimo
Za kontru čekaju Neymar, Messi i Suarez.
Bili bi glupi da se ne bojimo.
Pa ok al ne moramo ić u napad sa 3 igrača. Valjda može još netko se pridružit barem u kontri. Fali nam pravi Schweini
panda napisao:ivan napisao:Previše se bojimo
Za kontru čekaju Neymar, Messi i Suarez.
Bili bi glupi da se ne bojimo.

ivan napisao:Pa ok al ne moramo ić u napad sa 3 igrača. Valjda može još netko se pridružit barem u kontri. Fali nam pravi Schweini

Titan napisao:Vezni red se ponekad izgubi jako brzo, poslije čega Barca dolazi lahko do prilika. Ljudi izvode kontre na domaćem terenu protiv nas iako igramo samo sa dvojicom naprijed, gdje tu logika

Murta napisao:Schweini grozan cijelo poluvrijeme, Xabi i Lahm prvih 30 minuta. Jedino sam zadovoljan Thiagom.
Ja bi vadio Bernata za Goetzea, stavio Lahma na beka, a debelog u sredinu.

Koji vrag se prave neke kombinacije pred njihovim golom? Rokajte iz daljine i ne pokušavajte neke kombinacije između njihovih 5 igrača. Nemamo mi Mesija pa da nam iz ničega stvori nešto. Mi im često omogućavamo kontre svojim greškama u pasovima. Benatija i Boateng su odradili jako dobar posao u prvom poluvremenu. Uopšte ne liči da će se ovo dobro završiti, pa nek' nam je Bog na pomoći!

ivan napisao:Pitanje je smijemo li stavljat još jednog ofanzivnog igrača. Pogotovo Goetzea koji je u nikakvoj formi. Eh da nam je bar jedan od ova 3 glavna što fale

marac napisao:Miki, daj se steraj u kurac s pesimizmom konstantnim.

Murta napisao:Haris napisao:Lahm napisao:Thiago se usro, krv mu jebem
Ovo sam pomislio već poslije 10 minuta. Lik se usrao ko grlica, treba gaz ašamarat u svlačionici.
Inače, ništa specijalno, lošiji smo, naprijed ne možemo sastaviti tri pasa ali to je već standard u zadnje vrijeme. 2-0 za Barcu na kraju.
Mislim da mu je Pep zadao da bude defenzivno najodgovorniji od veznih. Premalo ide naprijed. Ali je dosta dobro uštopao Iniestu nakon čega je prebačen na Rakitića s kojim Schweini nije izlazio na kraj. I tu je napravio dobar posao.

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju