Titan napisao:Messi je majstor, ali ispasti tako naivan kao Boateng u polufinalu Lige prvake je sramotno. Draže bi mi bilo da je penal napravio nego se prosuo kao 85kg riže na pod.
doro napisao:Nažalost kad počeli igrat ovo govno od bernata napravi glupost koda hakla rekreativno mali nogomet..bez alabe i lahma na bekovima znalo se da nemamo šanse protiv barcelone koja je u top formi i bez ikakvih problema....sjebale nas ozljede umor i nevjerojatni peh...istina neki igrači su ispali amateri..danas svka čast neueru,benatiji i alonsu fakat su se trudili i igrali..ostali svi skupa koma..gotze,lahm i schweini van forme....pep imal sreće il ne nemre proč svoje španjolce....nakraju zasrali sa 3 poklonjena gola sav trud al teško je bilo očekivat realno da ovakvi sjebani možemo u finale...

The Scarface napisao:Šteta jer smo po meni puno bolje stajali u drugom dijelu.
To je ta individualna kvaliteta (bog nogometa Messi) koji odluči utakmicu.
Možemo mi kompenzirati izostanak Robbena/Riberyja kad protivnika apsolutno dominiramo, ali kad igramo protiv ovih teškaša je teško nešto smisleno napravit u ofenzivi bez individualne klase.
Xabi je jebeno igrao, koliko je samo puta pravovremeno reagirao i uzimao lopte u opasnim zonama.

vintage napisao:Jel se netko od ozlijedenih vraca za uzvrat?

The Scarface napisao:Šteta jer smo po meni puno bolje stajali u drugom dijelu.
To je ta individualna kvaliteta (bog nogometa Messi) koji odluči utakmicu.
Možemo mi kompenzirati izostanak Robbena/Riberyja kad protivnika apsolutno dominiramo, ali kad igramo protiv ovih teškaša je teško nešto smisleno napravit u ofenzivi bez individualne klase.
Xabi je jebeno igrao, koliko je samo puta pravovremeno reagirao i uzimao lopte u opasnim zonama.
Miki napisao:Sa ovakvim sistemom igre mi nemamo šta da tražimo kada je trofej LŠ u pitanju. Bajern je uvijek važio za tipičnu njemačku ekipu, sa onim ratobornim duhom koji se jednostavno usadi u igrače. Ovo je neka mlaka kombinaciaj sa španskim govnima, od koje mi se povraća. Gvardiola, ćelavi pederu, napusti klub. Ne brukaj se više i ne brukaj nas više!

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju