(06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (06/05/2015) FC Barcelona -:- FC Bayern München

PostPostao/la The Scarface » 06 svi 2015, 22:03

https://streamable.com/ocei

Ali koji potez, šalje jednog od najboljih stopera po čevape i mrtav hladan lobom sa slabijom nogom zabija pokraj najboljeg golmana na svijetu.

:cry:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 06 svi 2015, 22:04

Gvardiola, pederu, napusti Bajern!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 06 svi 2015, 22:07

Miki odjebi u troskoku, dosadan si.

Jebeno zanimljiva utakmica u tih prvih 80 minuta, prava šteta što nismo vidjeli utakmicu Barca-Bayern kad su obje momčadi u naponu snage. :?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 06 svi 2015, 22:10

Aj Miki skuliraj malo, da ne bi trebali ići u neke teške mjere - tipa, odstraniti te sa foruma permanentno.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 06 svi 2015, 22:10

The Scarface napisao:Miki odjebi u troskoku, dosadan si.

Jebeno zanimljiva utakmica u tih prvih 80 minuta, prava šteta što nismo vidjeli utakmicu Barca-Bayern kad su obje momčadi u naponu snage. :?

Objasni mi, molim te, šta si ti vidio večeras toliko pozitivno u našoj igri pa braniš ćelavog pedera? Pritiskali smo ih neko vrijeme i šta? Jesmo li išta uradili? Nismo. Za cijelu utakmicu smo imali samo šansu Levandovskog i to je to. Zar je to dovoljno od tima koji igra polufinale LŠ? Rezultat je sasvim realan, jer je Nojer više puta branio vrlo teške šuteve Barsinih igrača. Bilo je samo pitanje vremena kad će nam ga dati, a poslije toga je sve bila pjesma za njih.

Odgovorno tvrdim da bi nas pobijedili i da smo u punom sastavu bili. Ovo je sramota kako su odigrali Alkantara, Bernat i Švajnštajger.

panda napisao:Aj Miki skuliraj malo, da ne bi trebali ići u neke teške mjere - tipa, odstraniti te sa foruma permanentno.

Od kad je zabranjeno kritikovati? Eto, sad se ne smije ništa ni napisati protiv Gvardiole. Dotle je došao forum.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 06 svi 2015, 22:14

Miki napisao:Od kad je zabranjeno kritikovati? Eto, sad se ne smije ništa ni napisati protiv Gvardiole. Dotle je došao forum.

Nije zabranjeno kritizirati, niti pisati nešto protiv Guardiole. Ali ono što ti radiš nije kritiziranje nego čisto napdanje i vrijeđanje. Sve ima svoje granice.

Dvojica forumaša su ti već rekli da skuliraš, znači da to nije samo moje mišljenje, da ne bi mislio da sam iskompleksiran poput tebe.
panda
Admin
Admin

Re: (06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

PostPostao/la The Scarface » 06 svi 2015, 22:14

Ne radi se o tome, ok napisao si jednom Pep peder, odlazi itd...

Ali ne trebaš sad pisat 10 istih postova gdje samo pljuješ.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 06 svi 2015, 22:16

Vruće sam glave još uvijek. Teško podnosim kada Bajern gubi, a pogotovo kad nas neko razbije. Pošto vi više znate o klubu i svemu oko kluba, šta je vaš prijedlog na sljedeću sezonu? Ovako više ne ide. Ili ćemo pljunuti 100 miliona evra za 2 krila ili šta već drugo...?
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 06 svi 2015, 22:18

Miki napisao:Vruće sam glave još uvijek. Teško podnosim kada Bajern gubi, a pogotovo kad nas neko razbije. Pošto vi više znate o klubu i svemu oko kluba, šta je vaš prijedlog na sljedeću sezonu? Ovako više ne ide. Ili ćemo pljunuti 100 miliona evra za 2 krila ili šta već drugo...?

Ja sam isto vruće glave i gledao sam tekmu usred jebenog Dortmunda pa me ne vidiš da pišem budalaštine po forumu.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 06 svi 2015, 22:20

panda napisao:
Miki napisao:Vruće sam glave još uvijek. Teško podnosim kada Bajern gubi, a pogotovo kad nas neko razbije. Pošto vi više znate o klubu i svemu oko kluba, šta je vaš prijedlog na sljedeću sezonu? Ovako više ne ide. Ili ćemo pljunuti 100 miliona evra za 2 krila ili šta već drugo...?

Ja sam isto vruće glave i gledao sam tekmu usred jebenog Dortmunda pa me ne vidiš da pišem budalaštine po forumu.

Ne reagujemo svi isto nakon poraza. Pa gdje baš od španskih smradova da gubimo ovako u 2 sezone u nizu?! :neee:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 06 svi 2015, 22:22

panda napisao:Ja sam isto vruće glave i gledao sam tekmu usred jebenog Dortmunda pa me ne vidiš da pišem budalaštine po forumu.

Ajde pustite čovika da se ispuše.
Ti i Scar ko' da ste u Kopenhagenu rođeni.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 06 svi 2015, 22:26

Ne znam šta ćemo, znam da definitivno po meni Pep nije zaslužio otkaz zbog ove tekme. Nije fulao taktiku, nije fulao pristup. Igrali smo kako smo mogli. Naravno da Barca, pogotovo u ovoj formi, nije Dortmund ili Leverkusen. Ispade da su nas osramotili, a u trenutku kad su dali gol najviše se činilo da će završit bez golova.
Kao što je Titan pisao, na Riba i Roba više računat ne možemo kao glavne igrače. Uz nadanje da će ostali bit zdravi, kupit neka nova krila, nešto se mora. U ključnom dijelu sezone mi moramo igrat bez glavnih igrača i tražit opravdanja za poraze. Iako na kraju svaka čast dečkima osim za ovih zadnjih 10-15. Ne mogu shvatit kako je sve krenulo nizbrdo odjednom
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 06 svi 2015, 22:27

panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 06 svi 2015, 22:36

ivan napisao:Ne znam šta ćemo, znam da definitivno po meni Pep nije zaslužio otkaz zbog ove tekme. Nije fulao taktiku, nije fulao pristup. Igrali smo kako smo mogli. Naravno da Barca, pogotovo u ovoj formi, nije Dortmund ili Leverkusen. Ispade da su nas osramotili, a u trenutku kad su dali gol najviše se činilo da će završit bez golova.
Kao što je Titan pisao, na Riba i Roba više računat ne možemo kao glavne igrače. Uz nadanje da će ostali bit zdravi, kupit neka nova krila, nešto se mora. U ključnom dijelu sezone mi moramo igrat bez glavnih igrača i tražit opravdanja za poraze. Iako na kraju svaka čast dečkima osim za ovih zadnjih 10-15. Ne mogu shvatit kako je sve krenulo nizbrdo odjednom

Ono što mene nervira je to konstantno dovođenje španskih igrača. Sada u Bajernu skoro da igra više Španaca nego Nijemaca ili je taj broj tu negdje. Bajern je uvijek bio ekipa pretežno sastavljena od domaćih igrača. Ovo što radi Gvardiola je degradacija Bajernovog sistema. Zbog čega su se, u tako kratkom vremenu, desile povrede više igrača? Da li je za to kriv intenzitet treninga? Ne vjerujem da je za sve kriv ljekarski tim, a prosto nemoguće djeluje da su nam se tokom sezone povređivali skoro svi igrači. Roben, Riberi, Alaba, Benatija, Švajnštajger, Martinez, Levandovski, Lam, Tijago, Badštuber, Rode... Što je previše, previše je! Neko mora to da obrazloži i to detaljno. Od danas više nisam za to da Gvardiola ostane u Bajernu, pa taman dogodine sve osvojili.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 06 svi 2015, 22:53

Svjestan si da je jedan Španjolac danas bio najbolji igrač Bayerna?

Večeras su ponajviše naši domaći igrači Lahm i Basti podbacili.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.