04.12.2009 20.30 FC Bayern - Borussia Mönchengladbach

Re: 04.12.2009 20.30 FC Bayern - Borussia Mönchengladbach

PostPostao/la Effenberg23 » 05 pro 2009, 15:14

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:vidim "pljuvatori" su na djelu, posebno anton je u elemntu :lol: nisam gledao tekmu, samo sam čitao izvještaje i vaše ovo pljuvanje, pa da evo kažem, daj Bože da ovoliko ljudi svrati opet u utorak kad bayern pobijedi, ali bojim se da ćemo biti samo ja I_love_Bayern, cruz, katche i šta ja znam već tko možda Tule, i anton će doći prokomentirati neštko kako mu se opet neki gaalov potez nije svidio.....ljudi igru briši pobijedu piši, okrećemo se Juve-u, idemo na pobijedu!!!!! ;)

Iskreno ja tebe ne kužim, sam mi je žao kaj niko drugi na tvoje postove neodgovara ;)

Budi sigurna da mene, a i nikog od nas protiv Juvea nezanima igra već nas samo zanimaju bodovi. Ali u Bundesligi protiv slabijih protivnika nas to zanima i tu moramo kritizirati oćite stvari jer želimo napredak u igri kojeg nema. Kad pogledaš našu tekmu protiv Gladbacha onda će ti biti jasTno zašto smo mi skeptični i zašto nam LvG neuljeva nadu da možemo dobiti Juve. ;)

šta ti to sad znači, ne kužim, ja se itekako dobro dopisujem sa svima tj.meni se odgovara samo ti si mi posebno drag pa ja uvijek namjerno skrenem post(pa mrvicu-mrvicu) na tebe da mi ti odgovoriš....tj.ne zanimaju me toliko drugi koliko ti, jer si ti posebni pacijent....nitko se ne kurči toliko kao ti...ja ti kažem, nisam gledao tekmu, ne mogu sad o njoj konkretno, ali već znam kako su oni igrali, slično kao i većinu ove sezone, prvo poluvrijeme očaj od igre, drugo poluvrije također očaj ali malo manji....ja to znam, samo što ti ne kontaš, da gaal očito hoće isufat taj svoj stil do kraja, i slaže momčad tako, sad malo žrtvuje par tekmi, tako da sebi namiri igrače kakvi mu trebaju, pa onda kad to sve posloži-osvojit ćemo ligu prvaka....siguran sam da ćemi već nakon zimskog roka igrat puno bolje, ma igrat ćemo mi već bolje u utorak u torinu....sijećaš se oklade :bravo: razlika između mene i tebe je što ja apsolutno vjerujem gaalu a ti ne, ja sam siguran da će bit bolje, samo treba vremena, ne može sve preko noći kako bi ti htio.... :D ;)
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Speedy » 05 pro 2009, 19:46

Slika

Bayern Munich v Borussia Mönchengladbach 2:1

Kod: Označi sve
http://www.multiupload.com/OTX4LLDB8Y
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 07 pro 2009, 14:02

Bravo našoj ekipi na tjesnoj ali itekako vrijednoj pobjedi!!!

Bravo Effenberg23-u za
ja apsolutno vjerujem gaalu ......, ja sam siguran da će bit bolje, samo treba vremena, ne može sve preko noći .......

Bravo Hans-Joerg Butt-u na senzacionalnoj partiji ali i formi!!!!

Bravo Gomezu na 6. golu ove sezone i Badstuberu za odličan prvi gol u karijeri u BL !!!!

daj te Juve da se igramo, da se igramo, da se igramo!!! :yeee:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.