ivan napisao:Ja bi volio da Carlo samo nauči dečke igrat obranu i to je to
anton 1983 napisao:Kaj to znači?
The Scarface napisao:Trebao bi ih "nauciti" da ne rade glupe greske i da 90 min koncentrirano igraju.
The Scarface napisao:Jesmo li ove sezone opet blizu obaranja rekorda po primljenim golovima?
anton 1983 napisao:
Ne želim sve negativno gledati![]()
Njemu će sigurno biti teško zbog zasičenosti osvajati BUNDESLIGU. Teško je za očekivati da će na domaćem planu CA biti jednako uspješan kao PEP jer to bi značilo 7 prvenstva zaredom...
Što se tiće čupanja kose, 3 godine ju nisam čupo, mislim da je vrijeme da ponovo počnemAko se CA koncetrira na osvajanje LP-a i uspije u tome, nosvajanje prvenstva mu neću zmajeriti. Naravno biti će kritika dok će se to događati, no kad (ako) sjedne LP sve će se zaboraviti.
Ono što je najbitnije je da on ima sreću u ždrijebu u LP pa se stvari možda poklope.
Zaključak je da ga neželim dočekati na nož...
mc_guru napisao:Za one koji znaju Ancelottija malo bolje, kakav je on trener?
mc_guru napisao: Ja ga znam samo iz zadnjeg razdoblja u Realu i tu mi se svidjelo kako ih je izorganizirao, čak i onu sezonu nakon osvajanja LP kada je Kroos morao igrati zadnjeg veznog i zbog svega ostalog što mu je bilo nametnuto zbog Perezove politike. Nije ni Zidaneu sigurno sad lako tamo uz Ronalda (kolko god im je bitan), Pereza i vjerojatno nametnutog stavljanja onog drveta Danila od strane ovog šopingholičara.
Obzirom na to kakvu je Pep slobodu imao u Bayernu, mislim da će ovome biti veliki gušt raditi u takvom klubu.
cruz napisao:sportbild veli da CA (među ostalom) intenzivno traži desnog beka, da je izrazio želju da se pothitno produži s Lewandowskim. Pripreme s novim trenerom počinju 11.7. - dan nakon finala EP.
Htio je Pjanića, međutim sada je dobio Sanchesa. "Ako Götze želi ostati onda će dobiti svoju šansu" - tako je navodno rekao budući šef
ivan napisao:cruz napisao:sportbild veli da CA (među ostalom) intenzivno traži desnog beka, da je izrazio želju da se pothitno produži s Lewandowskim. Pripreme s novim trenerom počinju 11.7. - dan nakon finala EP.
Htio je Pjanića, međutim sada je dobio Sanchesa. "Ako Götze želi ostati onda će dobiti svoju šansu" - tako je navodno rekao budući šef
A drugi opet pišu da je zadovoljan s kombinacijom Lahm-Rafinha. Kome vjerovat...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju