Murta napisao:cruz napisao:anton 1983 napisao:Ma mene tolko nesmeta sranje po sucima, već to da se aludira na dogovor.
A najviše me jebu ovi kmečci što neshvaćaju, da je Bayern u jednom trenutku imao razinu da ga sudac nemože sjebat i umjesto da se opterećuju padom na nižu razinu, oni se jebu oko nećega što će se 100 tisuća puta u jednoj sezoni dogoditi...
Jebe se meni kaj nas je sudac pokro! Mene muči što više nismo toliko kvalitetni da su nam šanse za osvajanje LP 51%, a ne kao što je sada 49%!
zato što smo prihvatili da ova momčad nije sexualna ko prije, zato se hvatamo za slamku. Nije mi jasno zašto ne prihvatiš ovakvu sezonu... ovakva sezona se mora desiti, gdje Lahm i Alonso igraju posljednje utakmice a Ribery i Robben idalje nose momčad - skupa im skoro 70 godina.
ja sam do nedavno (kada smo napokon krenuli s dobrim partijama po BL i LP) pomislio da "PEAK" još nije stigao, ali od prve tekme s realom se dogodila prekretnica. nisam ju više smatrao sposobnom proći reala. i kada smo bili na 1:2 i real se pripao - Bayern je itekako mogao proći. zato mi KMEČIMO. a to što tebe brine - ja sam već prihvatio. a sad idi na topic remonta i piši o ovome.
ova tekma označava kraj jedne ere
Vidiš, ja sam nakon utakmice u Barceloni prihvatio da je prošlo vrijeme kad se od Bayerna očekuje naslov LP i došlo ono u kojem je finale ugodno iznenađenje. Prošle godine je LP bila nekarakteristično slaba pa smo ušli u polufinale, al realno nismo bili baš jako dobri. Da si Borussia nije pucala u nogu u BL zbog EL, ne znam dal bi uopće bili prvaci lani. Ove godine je pak BL nekarakteristično slaba i to se rezultatski nije vidjelo u BL, ali dojam igre je bio loš.
or 

cruz napisao:
dogodine će BL u LP predstavljat i Leipzig i Hoffenheim, a u EL (najvjerojatnije) Hertha i Köln
not sure ifor

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost