melodyne napisao:Sad tek vidimo sta smo imali sa Pepom.
panda napisao:pa nije ga čelavi prod'o
cruz napisao:Pep je sam kriv što je pitao igrače za mišljenje i dopustio im da rade u toj tekmi po svome.
Također je kriv što je prihvatio posao u city-u radi novca. Sada će si uništiti reputaciju, jer bez velike čistke truleži u momčadi nema šta tražiti. Mislim da nije bio svjestan u šta se upustio.
Hoće li se jednoga dana vratiti u Bayern? Baš me zanima jel ga ikad ijedan novinar pitao
melodyne napisao:cruz napisao:Pep je sam kriv što je pitao igrače za mišljenje i dopustio im da rade u toj tekmi po svome.
Također je kriv što je prihvatio posao u city-u radi novca. Sada će si uništiti reputaciju, jer bez velike čistke truleži u momčadi nema šta tražiti. Mislim da nije bio svjestan u šta se upustio.
Hoće li se jednoga dana vratiti u Bayern? Baš me zanima jel ga ikad ijedan novinar pitao
Ja sam ubedjen da ce Pep trenirati Bayern jednog dana. Ali to se nece dogoditi u skorije vreme. Mozda tek za 10 godina.
I u drugom mandatu cemo osvojiti CHAMPIONS LEAGUE!
melodyne napisao:@Murta jel tebi bio dobar Traps? Uzeo je duplu krunu u drugom mandatu... Cup Uefa je zato uzeo Kaiser Franz!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju