Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la anton 1983 » 10 svi 2017, 07:47

Prvo ću reć iako je tema fulana, mislim da se nebi više sa tim trebali zamarati. Ako je ovdje sexualnost poćela, onda neka ovdje i završi.

effe__sa napisao:Treba malo pojednostaviti...Previše se ovih dana dovodi sve u pitanje. Ako ćemo iskreno treba riješiti poziciju desnog beka, ili će to biti Kimmich ili ipak se neko dovodi. Treba taj neko da rastereti Lewu u napadu, ma i da mu stvori konkurenciju i eventualno možda to jedno krilo.
Ostalo i nije potrebno.

Uvijek se u jednoj godini sve sruši. Takvo je nogometno pravilo. E sad ako ti nisi reagirao na vrijeme ta godina će te ugrist za guzicu. pep je prošle sezone to zapoćeo, ali se ove to nije nastavilo kak je trebalo.

Naime Bayern je bio Bayern, najviše zbog klase ROBBERYA. Imali smo mi i i drugih welklasse igrača, ali oni su naš Ronaldo, Neymar, messi i kao takvi ti igrači su za svaku ekupi najvažniji. Kad njih nemreš kak treba zamijeniti onda se rugala sova sjenici.

E sad je nama došla sezona di mi moramo zamijeniti "donedavno najboljeg desnog beka svijeta" - znači pojednostaviti to na način, da nama samo treba desni bek, je teški laicizam. Isto tako teško je za povjerovati da će Ribery i Robben slijedeće sezone žariti i paliti nogometnim terenima. Ajde za Xabijem netreba plakati. Ali ti samo u jednoj sezoni gubiš, 3 špilera za koje si donedavno mislio da su nezamjenjivi. E kad ti se to dogodi onda je to problem i to nezamjeniš sam tak. Ok recimo mi zememo Alexisa, ali on zahtjeva drugačiji način igra jer Ribery je nešto sasvim drugo. Ok staviš Kimmicha na beka, ali dal jo on Lahm iz najboljih dana ili bilo ko drugi koga bi mogli zamjeniti, A Robbena? To je ogroman pad kvalitete.

Za razliku od velikih (Barca Real), mi kupujuemo što nam se da. Kada bu trebalo Real bu bubnuo 150-200 za Hazarda ako je to to itd. To je razlika. Znači oni to zamjene sa najboljim na tržištu.

Pokušat ću sad dati jedno gledišta na naše poteze od dolaska Pepa te sadašnje stanje pa kud puklo da puklo :roll: Spomenuti ću 14 transfera i pokušat ću sve popljuvati :mrgreen:

Kaže se da Bayern ulaže - Sad dođe neki statističar i pogleda i veli - jebote 2017 je a NAJVEĆI TRANSFER u povjesti Bayerna iznosi BIJEDNIH 40 miljona eura - podaci su kurva i možeš ih prikazati kako hoćeš.

2013/14

Thiago - super transfer

Gotze - Dodoviš Pepa i on kaže daj mi Neymara, a ti mu guraš Gotzea i Pep kaže ajde dobro. Jest da smo svi Gotzea htjeli, nema se tu što reć i pretvarati se. Ja sam ćak reko, ako će trebat 60 dat daj - iz te perspektive nemam što upravi predbacivati. No onda se pitam, da li je Gotze transfer kojeg je Bayern napravio po onoj staroj dobro špranci koji je Lahm tamo davno kritizirao - kupi samo da kupiš, bez obzira dal ti taj igrač po poziciji treba. Onda se pitam, a kako se to sa Gotzeo planiralo, kada su naše 4 pozicije u napadu bile GESETZT? Realno je i bilo ga samo staviti u napad i niš više, jer ipak tad ROBBERY i Muller su bili nedodirljivi i ti na to dovodiš Gotzea. Doveo si ga iz dobrig razloga no da li si razmislio o potrebi za klub, da li nam je taj igrač kadrovski trebao ili je isto tako razlog bio, joj ak ga sad propustiomo kasnije nebumo mogli od njega. Isto tako bitno je za reći iako je da te trener tražio Neymara, a ti nis niti probo!!! Svašta se tada o Neymaru govorilo, no on je jedna od potvrda, rađe Gotze za 35 nego Neymar za 80+ jer ipak je to 80 - i tu se samo dokazuje, troši se ali ne baš tak. A to je sezona kada smo osvojili TRIPLE i kad se čovjek ponado ima se može se. Ok tu sam malo cigan jer smo gotzea u travnju zakaparili a tada još nismo bili prvaci Europe.

I samo ću reči da je kriva pretpostavka da smo se mi busali u prsa što nismo radili velike transfere i bili racionalni. Mi smo se i ja još uvijek busam u prsa što kad smo radili transfere nismo radili minuse i dizali kredite za njih. Što znači ako mi sada imamo 140 miljona eura za jednog igrača a nećemo ići u minus da ga napravimo, pa udri onda! :mrgreen:

2014/15

Mehdi Benatia - 28 - užas!

Znači i tada nam je 28 izgledalo užasTNo - sjećam se da smo bili pitali za Godina čini mi se al je on bio 40. tada su nas čak i povezivali sa Davidom Luizom, al on je bio odvratno skup. I onda mi nabavili benatiu kojeg uopće nismo imali na raspolaganju i bacili novac - e sad što bi bilo da smo već tada dali 15-20 milja više za nekog drugog?

Poanta je da mi uvijek ćekamo da neko drugi diže standarde, pa ih mi onda idemo probat slijediti.

Juan Bernat - 10 - ok transfer

Xabi - ok transfer (ovu sezonu je jedino trebao manje igrati)

Lewa - SEX! No ti isto treba reći da se tada spominjao Suarez. Mi smo se odlučili za Lewu - jesmo moj kurac, mi smo uzeli Lewu jer on nije košto 80 milja. Ja se tu nežalim da smo krivo izabrali nego samo spominjem NOVAC!

Rode - ok transfer (isključivo zbog prodaje)

Toni Kroos - njega ću jedino spomenuti kao izlazak, kao najveća greška u zadnjih 20 godina Bayerna.

2015/16

Vidal - dobar transfer "povoljno ga dobili"

Costa - izgledao kao volltreffer, a sada ispada promašaj i to teški. On bi možda i bio SEX da mu je PEP osto trener, al me više muči to što tada nismo niti probali uzeti Hazarda - znači bar doć i 80 ponuditi. Ziher se tada znalo da će Costa "možda", al isto se tako znalo da će Hazard 100%! = NEMA NOVACA...

Kimmich - super transfer

Coman - zasada moram reći isti kao i kod Coste - promašaj i sada iako sam srao pitam se jel je bilo pametni pustiti Sanea u City? Jest da je skuplji za 20 milja...

2016/2017

Hummels - super transfer

Renato - što sad reći kad vidim da smo na njega bacili novac, a recimo mogli smo rađe Pjanića uzeti. već sada se Renata šutira i dovodi mu se "zamjena".

Kada se dogodi toliko promašaja i onda ih ti ideš ispravljati što reći?

Pa zamislite sada da damo za Alexisa 70 i Verratia 80 - zar nije umjesno pitati, pa koji si kurac ćeko!?!?!?

Oće li opet ispasti kao tamo 2007, kada je UH izjavio, e da sam bar prošle godine potršio te novce na pojačanja, sada bi lakše spavao....

Ovak mi pregovaramo :mrgreen:

KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 10 svi 2017, 08:26

Mi smo od 2013. ko Plenky - mlaki i beskorisni većinu vremena, ali kad postanemo odlučni, E ONDA... radimo pogrešne poteze.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 10 svi 2017, 09:05

To je ono "nećemo skupog weltklasse stranca - Verratija, hoćemo švabu kojem dogodine istječe ugovor - Goretzku"

Prema Sportbildu to je uistinu tako..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 svi 2017, 09:06

cruz napisao:To je ono "nećemo skupog weltklasse stranca - Verratija, hoćemo švabu kojem dogodine istječe ugovor - Goretzku"

Da to sam Vam zaboravio objaviti :hehe: Al ubite Vi mene - renato rudy - ono wtf :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 svi 2017, 09:10

vidim na TZ-u se jedan pajdo raspisao kako Ancelotti nije pravi trener za ovu kompleksnu situaciju.

ima par dobrih punchlines
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 svi 2017, 10:02

cruz napisao:To je ono "nećemo skupog weltklasse stranca - Verratija, hoćemo švabu kojem dogodine istječe ugovor - Goretzku"

Ako uzmeš npr verratija vidal il thiago ti moraju proč..kimmich ak nebude bek propada a renato još više ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 11 svi 2017, 10:11

Ja bi išo na prodaju ovih igrača i napravio sexy kadar gdje bi se rotiralo na 3 pozicije kod desnog beka,centralnih veznih i središnjih ofenzivaca...s time bi dobili da svi više igraju i imali bi ujednačeniji tim da svi više igraju!

Prodaja: costa 40 milja,rafihna 5-10,martinez ak ide za 20 milja ga uvalit,badstuber 5,benatia 17, alonso i lahm penzija!

To je oko 90 milja zarada a zasad smo za 3 igrača dali 41 milju(coman,rudy i sule) da za alexisa damo tih 65 milja i npr gnabry-ja il nekog starijeg ofanzivca 10-12 milja ukupno bi dali 117 milja a prodali za 90 u - smo samo 27 miljćeka što nam otvara put za još 1 špek iznenađenje!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2017, 10:41

doro napisao:Prodaja: costa 40 milja,rafihna 5-10,martinez ak ide za 20 milja ga uvalit,badstuber 5,benatia 17,

Kaj su ovo stvarno tvoje realne procjene za odštete? :shock:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 11 svi 2017, 10:46

Wie die französische Zeitung Le Parisien berichtet, hat sich der flexible Offensivmann offenbar für den deutschen Rekordmeister entschieden. Ausschlaggebend für seine Wahl soll Landsmann Arturo Vidal sein, der bekanntlich im Mittelfeld des FC Bayern aufläuft. Die Ablösesumme soll laut des Berichts bei 40 Millionen Euro liegen.

Samo 40 miliona?! Znam da je mu zadnja godina ugovora ali brate mili ovo bi bio schnäppchen. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2017, 10:48

melodyne napisao:
Samo 40 miliona?! Znam da je mu zadnja godina ugovora ali brate mili ovo bi bio schnäppchen. :bravo:

65 ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 11 svi 2017, 10:59

Po meni je realno 50. Maks 55. Sve iznad toga bih smatrao da je previše, a ispod 50 bi bio dobar posao
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 11 svi 2017, 12:17

pa kako nekome može pasti na pamet da za otkup tako kratkog ugovora plati tako veliku cifru.

ja ne znam jel se u povijesti ijednom desilo da netko plati više od 40 milijuna za ugovor koji istječe za godinu dana (u trenutku provedbe transfera).

ne bi da Messija kupujemo jebote crni istrošeni Sančez, čovjek u 29. goddini s jednom godinom ugovora, stavio bi 40 na stol, uzmi ili ostavi, rađe ću 70 iskeširat za Sanea nego za njega preko 40
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2017, 13:17

Vaš će ta jedna godina ugovora uništiti :mrgreen: Jel bi dali 65 kad bi imo dvije?

U prijevodu vi sebe jebete oko kvalitete igrača kao da je ona fakat povezana sa noFcem.

Pitanje je otkud kupuješ igrača i koju poziciju igra i ko ga kupuje. Naime ovdje se radi o weltklase špileru koji ima kupce. Poršle godine dali smo 35 il 37 za Hummelsa više neznam - dali smo PK za Neura sa bonusima, Man UTD je dao 42 za MKHT.

Hummels je obrana, MKHT veza, ALEXIS napad i kao takav najskuplji - ok može u koš sa MKHT. Ali ono su igrači BVB-a, a ovo je Arsenal ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 11 svi 2017, 13:21

anton 1983 napisao:Vaš će ta jedna godina ugovora uništiti :mrgreen: Jel bi dali 65 kad bi imo dvije?

U prijevodu vi sebe jebete oko kvalitete igrača kao da je ona fakat povezana sa noFcem.

Pitanje je otkud kupuješ igrača i koju poziciju igra i ko ga kupuje. Naime ovdje se radi o weltklase špileru koji ima kupce. Poršle godine dali smo 35 il 37 za Hummelsa više neznam - dali smo PK za Neura sa bonusima, Man UTD je dao 42 za MKHT.

Hummels je obrana, MKHT veza, ALEXIS napad i kao takav najskuplji - ok može u koš sa MKHT. Ali ono su igrači BVB-a, a ovo je Arsenal ;)

Nažalost ali u pravu si. Mene zapravo puno više od te jedne godine ugovora jebe njegova starost. Isplati li se uložiti 50+ milja i ogromnu plaću što će do kraja ugovora narast možda i na 100 milja, a to je igrač koji nam eventualno ako sve bude ok rješava problem na max 4 godine. Jer za 4 godine je on već kao Robben, a njega kao starog otpisuju neki već 2 godine. Tako da...
Ne znam, jako teško pitanje. Definitivno je kvaliteta da nam odmah pomogne i uđe u prvu postavu, ali opet s druge strane napravit najveći transfer u povijesti kluba za igrača koji nije dugoročna investicija ne liči nikako na Bayern. Mislim da će klub ić isposlovat nešto oko 40-45 milja i privuć sancheza plaćom i, na kraju krajeva, mogućnostima za osvajanje trofeja.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2017, 13:27

ivan napisao:Nažalost ali u pravu si. Mene zapravo puno više od te jedne godine ugovora jebe njegova starost. Isplati li se uložiti 50+ milja i ogromnu plaću što će do kraja ugovora narast možda i na 100 milja, a to je igrač koji nam eventualno ako sve bude ok rješava problem na max 4 godine. Jer za 4 godine je on već kao Robben, a njega kao starog otpisuju neki već 2 godine. Tako da...
Ne znam, jako teško pitanje. Definitivno je kvaliteta da nam odmah pomogne i uđe u prvu postavu, ali opet s druge strane napravit najveći transfer u povijesti kluba za igrača koji nije dugoročna investicija ne liči nikako na Bayern. Mislim da će klub ić isposlovat nešto oko 40-45 milja i privuć sancheza plaćom i, na kraju krajeva, mogućnostima za osvajanje trofeja.

Ako je Real to mogo jebene 2001, onda koji kurac!?!?! :?

Morate znat da se Alexis kupuje radi zubi ;) Da li bi mi svi rađe 80 za nekoga tih kvaliteta da ima 24, ali di je taj? Di se skriva on? Nama i je plan da u slijedeće 3 godine zememo klempu. Tolko još i ova generacija ima vremena prije neg propadnemo, zato se i udara...

Ajmo onda bit doroteja i kupit Brandta ili Gnarbya... :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi