cruz napisao:Vidim da je zavladao veliki interes za Renatom Sanchesom.
Kada su za jednog igrača zainteresirani i ManUtd i City i
Juventus i PSG i Inter itd. onda se obično radi o super baš baš potentnom igraču, jel tako?
Kako je moguće:
- da netko može uopće razmišljati da proda takav potencijal? a nama fali jedna nova zvijezda u sredini.
- da ga drugi klubovi lige prvaka žele dovest, da igra u 1. sastavu - a nama ne može igrati?
- da ga platimo 40 milijuna i da ga šaljemo dalje, a njemu 19 godina i nije ni imao kvalitetnu minutažu? Nije korektno da ga se nakon jedne sezone (di nije dobivo minutažu) oštembilja kao fail. Premlad je i pretalentiran.
- da nitko ne razmišlja o budućnosti nego samo o prošloj sezoni? jbt radi se o vanserijskom talentu, a nama Alonso i Lahm odoše (pa još i Kimmich ode desno), znači oslobađaju se dva prčena mjesta u sredini.
Ako Renato nema mjesta i ako ga (ne daj Bože) pustimo da ide - onda treba obisit trenera i onu dvojicu konja.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PEFryiAJRUE[/youtube]
Btw, usporedi ga s ostalim 19-godišnjim veznjacima diljem Europe

U Bayernu vlada dezorijentacija kad je u pitanju kadroviranje ekipe. Nema povratka na staro, to je sigurno mada meni stalno smrdi kako bi se mi htjeli ponašati po receptu 2001-2007. To nije izvedivo ni u današnjim uvjetima osim da nam je omladinska škola jako moćna, a i tu se onda mora računati na rizik s rezultatima.
Pravo pitanje je: "Što je klub htio prošle godine sa velikim talentom i ZVIJEZDOM PRVAKA EUROPE Renatom Sanchesom kad ga je kupovao prošlo ljeto?" Tako jednostavno a tako teško pitanje kako stvari stoje kroz cijelu ovu sezonu pa i sada kada se priča o njegovom odlasku.
Netko mora to pitanje maksimalno potencirati u njemačkoj javnosti, a ne se baviti skroz sporednim stvarima oko Portugalca.
Rummenigge je pun sebe, a lik je već zadnjih par godina očajan. Za Hoeneßa ne znam ni što bih rekao, valjda mu zatvor 'udario' od glavu, u njemu više nema nekog velikog žara kao tamo do 2009. kad je bio sportski direktor pa i poslije do 2013.