Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la doro » 26 lip 2017, 09:47

anton 1983 napisao:
cruz napisao:to onda znači da zbog toga ne odobravaš ovaj transfer.
Ni mi, ni oni.
idemo dalje.

Hmmm... Ne znam otkud iluzija da sam ikad "odobrio" 150 milja za 4 godine? :shock: Baš zato hoću znati detalje.

Jer ja sam oćekivao 60 + 18x4 = 132 i to je plafon...I sad tu ovisi koliko ćemo uspjet za Costu, jer isto tako sam reko da bi za kompletić Verrati, Alexis dao 150 il 140 zar ne?

Mislim znao sam kaj nije za pregovore a to je plaća, a ta razina igrača ima plaću po 18 milja da ga jebeš. E sad dal ćemo mi dogovoriti 40-60 milja odštete to je na našima i isto tako dal ćemo za Costu dogovoriti 35-50 milja....

Još će na kraju ispast da Costa nebu išo, da bumo mu dali milju više za slijedećih godinu dana pa neka se potrudi! 8-)

Mislim da nas najviše muči što alexis nerazara na krilnoj poziciji trenutno, a možda i opčenito.

Costa bu išo ziher jel debosi iz juvea su ko konji navalili na to al se đibere tj glumataju ruše svaki miljonćek..bit će zanimljivo na koga bumo hitili oko ako od alexisa odustanemo jer čini se da ništa od carassca jer tamo su još veći debili koji se pujaju sa 100 milja odštete :roll: :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2017, 09:48

Ja se sam nadam da naši nisu bili toliki debili i nesposobnjakovići da su mislili, planirali što god već, da će dobiti Alexisa za plaću manju od Mullerove - e ta činjenica bi me najviše razočarala...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 lip 2017, 09:56

anton 1983 napisao:Ja se sam nadam da naši nisu bili toliki debili i nesposobnjakovići da su mislili, planirali što god već, da će dobiti Alexisa za plaću manju od Mullerove - e ta činjenica bi me najviše razočarala...

Ne vjerujem nikako al ono što nisu očekivali i u najluđim scenarijma da želi on(ili agent) puno više od svih ostalih a to po 100 put velim mogu zaboravit...vjerujem da je to jasno sad igraču i agnetu i po meni ovih dana je presudna situacija koja je na vagi da se prizemlje jer im jasno da mi nebumo to dali....a onak imam filing da mali cigo hoće kod nas....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 26 lip 2017, 10:32

mijenjam temu

čitam po ko zna koji put među komentarima na portalima švapskim kako će Rudy bit jeben, kako je igrač za velike utakmice itd.
pa se pitam ko je ovdje lud.

možda ga ja podcjenjujem jer ga nisam dovoljno gledao!? nadam se da jesam.
jer opet kad skontaš, nema zvučno ime ali je jebeni kapetan ekipe koja je izborila (kvalifikacije za) ligu prvaka, njemački reprezentativac u najboljim igračkim godinama, koji u izjavama odaje veliku ambiciju i motiviranost.

možda baš on bude iznenađenje godine :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 26 lip 2017, 10:56

Meni i dalje nije jasno kako Alexis trazi preko 20 milijuna place, ajde da dolazi bez odstete pa mu se isplacuje ogroman handgeld, ali ovako traziti te pare kad zna da nitko u PL ne zaraduje toliko mi je nelogicno. Pogotovo ako mu Arsenal navodno nudi jebacki novi ugovor koji bi plafon bio 18.5 milja, pa ni mrtvi City mu nece dati 22.5 milja place ako uz to moraju placat odstetu klubu od 50 milja.

Jedino da ne zeli u BL, pa bi pristao na prelazak u Bayern ako bi dobio puno vise novaca nego u Engleskoj.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2017, 11:04

Smrducka to Scar, smrducka :mrgreen:

Najgore je kaj BvB ima Dembelea, to nesmijemo dopustiti! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 26 lip 2017, 11:23

Brandt je rekao da misli da mu je najbolje da ostane gdje je, a Goretzka neće biti prodan rekao Heidel.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 26 lip 2017, 11:35

Murta napisao:Brandt je rekao da misli da mu je najbolje da ostane gdje je, a Goretzka neće biti prodan rekao Heidel.

jebote Bayern će na startu sezone 2018./2019. imati totalis švapsku momčad :hehe:

među 25 igrača bit će možda svega 8-9 stranaca (prosječno ih imamo svake sezone oko 13-14)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 lip 2017, 11:44

Murta napisao:Brandt je rekao da misli da mu je najbolje da ostane gdje je, a Goretzka neće biti prodan rekao Heidel.

Oboje dolaze sljedeće godine....zato i ima smisla da se još nismo odlučili kaj sa Renatom!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 26 lip 2017, 11:46

cruz napisao:mijenjam temu

čitam po ko zna koji put među komentarima na portalima švapskim kako će Rudy bit jeben, kako je igrač za velike utakmice itd.
pa se pitam ko je ovdje lud.

možda ga ja podcjenjujem jer ga nisam dovoljno gledao!? nadam se da jesam.
jer opet kad skontaš, nema zvučno ime ali je jebeni kapetan ekipe koja je izborila (kvalifikacije za) ligu prvaka, njemački reprezentativac u najboljim igračkim godinama, koji u izjavama odaje veliku ambiciju i motiviranost.

možda baš on bude iznenađenje godine :roll:

On ti je onaj tip igrača anti-atraktivan a super radilica ili ti prevod ako ga baš ne pratiš uopće ne kužiš kaj radi tj nije primjetan al vrlo važan u ekipi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 29 lip 2017, 11:45

"Was bis jetzt gemacht wurde, hat meine volle Unterstützung, es ist absolut zufriedenstellend. Das hat alles Hand und Fuß."

Die bisherigen Neuzugänge Niklas Süle, Sebastian Rudy (beide TSG 1899 Hoffenheim), Serge Gnabry (Werder Bremen) und Corentin Tolisso (Olympique Lyon) seien "Spieler mit großer Perspektive für die Zukunft."

Für Hoeneß ist klar, wohin der Weg gehen soll."Entweder wir gehen diesen Weg mit all diesen jungen Leuten, und dann müssen sie eine Chance haben zu spielen - oder wir gehen diesen Weg nicht", stellt der Präsident klar und fügte an: "Aber einen Neuaufbau kann man nicht machen, indem man 100-Millionen-Transfers für 29- und 30-Jährige durchzieht."

Očito uprava točno zna što radi, samo se nama baš to i ne sviđa. Ok, razumijem da ne želimo davat ogromne pare jer nikad i nismo, nemam problem s tim, držimo se svoje politike. Ali iskreno nisam siguran koliko je pametno kupovat samo mlade talente koji još nisu svjetska klasa. Naravno da ako postanu da će bit super ulov, ali ako ne postanu onda nismo dobili ništa, osim (vjerojatno) izgubili godinu ili dvije da uzmemo LP. Zbilja mi nije nekad jasno zašto se pravimo siromašniji nego jesmo. Ispadanje u osmini i četvrtfinalu LP zato što forsiramo samo mlade talente meni baš i nije prihvatljivo. Na kraju krajeva, i ostali iskusnijiji igrači svjetske klase će se pobuniti ako vide da su nam ambicije tako male. Pa mnogi su došli kod nas jer tu imaju veću šansu za osvojit trofeje (LP), a na kraju mi kupujemo dečke od 20-21 godinu koji se nisu dokazali na svjetskoj razini i koji nas ne približavaju osvajanju.
Mladi talenti = DA
Isključivo mladi taletni = NE
Ako mislimo da možemo u momčadi u svakom trenutku imat 5 mladih talenata, onda ćemo ubrzo postat Dortmund. A to je stepenica dolje :nono:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 lip 2017, 12:38

A koga bi to trebali kupit i pod kojim uvjetima da tebe zadovolje?!!

Alexis 65 milja i preko 20 milja plača?!....veratti 100 milja odšteta plača min 15 milja??? carsssco odšteta 100 milja?!!!

da čujem?..nijedan od ovih spomenutih igrača ne vredi ni pola ove love...naš najveći problem koji moramo riješit je vračanje u formu alabu boatenga i mullera ako to uspijemo mi smo 30-40% jači a i reševamo se nekih starih i bolježljivih igrača..po meni sve je ok...očekujem još 1 špek baš skuplji transfer i to bi bilo to ...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 lip 2017, 12:44

Mi već imamo jako dobre igrače koji čine osovinu momčadi:
Neuer (31), Hummels (28), Boateng (28), Martinez (28), Alaba (25), Thiago (26), Vidal (30), Müller (27), Lewa (28)
i dvojicu super iskusnih: Robben (33), Ribery (34)

znači imamo iskutvo, stoga je opravdano pojačano raditi na mladićima.

S druge strane imamo igrače koji bi kroz iduće godine mogli stasati u vrhunske:
Süle (21), Gnabry (21), Sanches (19), Coman (21), Kimmich (22), Tolisso (22)

meni je najbitnije u svemu tome kako će/hoće li trener sve ukomponirati.
ne mogu top talenti više trunit na klupi, što si ih onda dovodio? čemu izjave da radiš na dovođenju talenata kada trener radi .. suprotno

jebote da je mourinhu ili pepu bilo sanchesa i kimmicha u ekipi, igrali bi po 30-35 utakmica u prošloj sezoni

ancelottiju bi bilo sigurno lakše da se dovede sanchez, ili veratti za ogroman novac, ali očito da su u upravi shvatili da ne mogu pa sad okreću mlin
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 29 lip 2017, 13:43

doro napisao:očekujem još 1 špek baš skuplji transfer i to bi bilo to ...

Prvo me "napadneš" da želim nemoguće i da su svi igrači svjetske klase s kojima smo povezivani preskupi, pitaš me koga bi ja to htio da uprava dovede... A onda napišeš na kraju ovo gore što sam citirao :haha:
E pa i ja isto tako kao ti očekujem "1 špek" bez da znam tko je točno taj špek. Nije moj posao niti imam vremena pratit sve igrače na svijetu, niti znam s kojim parama raspolažemo. Ali eto, hoću i ja 1 špek :bravo:

cruz napisao:meni je najbitnije u svemu tome kako će/hoće li trener sve ukomponirati.
ne mogu top talenti više trunit na klupi, što si ih onda dovodio? čemu izjave da radiš na dovođenju talenata kada trener radi .. suprotno

jebote da je mourinhu ili pepu bilo sanchesa i kimmicha u ekipi, igrali bi po 30-35 utakmica u prošloj sezoni

ancelottiju bi bilo sigurno lakše da se dovede sanchez, ili veratti za ogroman novac, ali očito da su u upravi shvatili da ne mogu pa sad okreću mlin

Pogodio si točno u srž problema. CA nikako nije trener za ovu strategiju. Iako po riječima Ulija koje idu odoka "ili ćemo radit tako ili nećemo" daje se naslutit da će jednostavno natjerat CA da koristi te mladiće koje su mu nabavili i da se ne pravi blesav s guranjem igrača od 34 godine u prvu postavu 35 utakmica u sezoni.
Još jedna stvar: Sule i Kimmich mislim da će postat svjetska klasa. Renato ima ogroman potencijal i mislim da će postat svjetska klasa, samo je pitanje hoće li to biti kod nas. Gnabry neće bit svjetska klasa. Coman mi je na li la, teško je reć za sada. A Tolissa nisam baš gledao kako igra tako da..treba vidjet prvu sezonu
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 29 lip 2017, 14:08

Vec je potroseno 90 miliona. Jedino ako prodamo Douglasa mozemo da se nadamo nekom speku ovako ne znam da li ce iko doci ove sezone.

Moze Alexis sledece sezone kod nas FOR FREE. E to bi vec bio pos'o. :navijac:

@Cruz, Ivan

Ancelotti je doveden da bi se uzela CL. E sad sto on nije trener da pravi novu generaciju je vec druga prica.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi