ivan napisao:Dobro, sad na drugu kad razmislim možda jesi u pravu da će više love dovest više gledatelja. Ali meni se svejedno ne sviđa smjer u kojem to sve ide. Vjerujem da je veliki problem u tome što nema nikakve regulacije i ograničenja (FFP je propao). Jasne su mi tvoje usporedbe transfera i umsatza, ali odakle PSG-u 220 milja? Pa nećemo se pravit glupi. Pazi ako jedna Barcelona ne može zadržat takvog igrača, a niti oni ni Real + svi englezi ludi ne plaćaju cifre od 200 milja za jednog igrača, onda tko je tu lud?
Iskreno ne znam kaj bi ti ja sada na ovo trebao odgovoriti? Znači ti jedino podupireš, ako nešto nacionalno podupire taj klub? Ne znam što te tu muči?
ivan napisao:Normalno da je u nogometu sve veća para, da nije onda bi se valjda morali zabrinut da se nešto ne radi dobro. Ali PSG je upravo PRESKOČIO ne jedan nego nekoliko koraka. Oni su više nego poduplali do sada najveći transfer. Jebeni PSG. I ja smatram da takve stvari ne bi trebale bit moguće.
Na ovo se može s milijardu aspekata odgovoriti
1.) Jedan onako ciganski; koji je tvoj plan i jedini način da se BUNDESLIGA spasi?

Da te još malo podpiknem, nije valjda da ti misliš da bi RBL, trebao pogoditi kod kupovine igrača sa 11 Dembelea i Keita? Ak si me razumio...
2.) Milan - propo, dosloFce bankrotirao, propo. Dođe kinez, kupi i slijedeće godine uloži, kolko 200 milja eura! Molim odgovor. Pool propo, dosloFce propo i Bankrotirao, DVA PUTA!!! Dođu dečki i ulože novac, molim odgovor. Chelsea propo, dosloFce propo, dođe Abramović i sjebe nogomet. Da nastavim?
3.) Real Madrid, koji nikada nije bio privatan kluba, PRODA ZEMLJIŠTE GRADU!!! za miljardu maraka i sexne nogomet - odgovor, molim lijepo...
Al tebe jebe kaj je to PARIS SG a ne HERTHA BSC...
ivan napisao:S obzirom na navedeno, rekao bih da je bez neke regulacije i određene granice jedino važeće pravilo - prilagodi se ili krepaj. U bundesligi možemo opstat zbog pravila 50+1 (iako je RB našao način da i to zaobiđe), ali u Europi će bit sve teže držat korak s drugim klubovima. Jer eto ludi Bayern ima fantaziju poslovat održivo i pametno, bez zaduživanja. A današnji cijeli ekonomski odnosno monetarni sustav funkcionira na zaduživanju, ali nećemo u širinu...
Stani malo grickaj čipi čips! Nije to baš tak. Bayern može još uvijek dati velike plaće i ima dovoljno novaca. pravo prvokupa iz ovih manjih švapskih klubova imamo, a također imamo najviše šanse kod švaba bez obzira u kojem klubu igraju, jer uvijek prvi reagiramo. E sad samo treba biti pametan kao što smo uvijek bili pametni. Mi nemremo jednostavno redati LP titule, ali moremo biti dovoljno jak klub. Biti ono što smo od 2010 pa do sada je jako teško, jer se previše faktora mora poklopiti, al opet.
Jel smo uzeli Renata, da ali "krivo" smo ga uzeli kao i Gotzea. Problem je što nismo uzeli Dembelea, jer da je bio kod nas sada nebi bilo tih problema jer Barca na naša vrata nebi ni došla pokucat niti bi se klinac uzjebo - Renato se neuzjebava jel tak? Mogli smo uzeti Sanea, al zato smo uzeli Sulea, koji je po meni potencijal za Weltklasse štopera...
Poanta je da će se morat handeln na vrijeme i da ćemo morati donositi bolje i pametnije odluke, a ne toliko konzervativne i šture. Činjenica je da su Modrić i Kroos trebali biti naši igrači, a ne Realovi kaj ne?
ivan napisao:Što se tiče prodaje mullera i kupovine Neymara, pa ti prvi uvijek kažeš da nije problem odšteta nego plaća

Jel iko ikada spomenuo plaču il se sam sere o odšteti, pa pogledaj samo svoj post i što tebe muči...