Bayernov „idealan“ kadar.

Arhivirane teme...

Re: Bayernov „idealan“ kadar.

PostPostao/la sch0ll7 » 26 stu 2009, 15:02

anton 1983 napisao:Uff, kaj bi ja dao da mi u 2. dio sezone uđemo sa 18-19 igrača, za mene bi idealno bilo 18, ali more i 19 da svi budu sretni. Oni koji znaju kak ja razmišljam, također znaju da ja volim male kadrove. Nadam se da će ovi igrači ići proč: Breno, Lell, Gorlitz, baumjohann i Toni i da će samo doć desni bek ili ti bolje rečeno Rafinha. Više od 18 igrača nam ne treba jer šta će ti igrači tipa Baumjohann na klupi ako ti na njih UOPĆE ne računaš - dobije li mali priliku kakvu takvu do zime i pokaže nekaj ja bi ga ostavi, ali pošto ne vjerujem u to da će dobit priliku onda proč sa njim. Puno se sere kak je naš kadar loš i kako je loše sastavljen, al mi u ovom kadru iako na nekim pozicijama nismo izvanredno pokriveni imamo jako puno igrača koji mogu igrati na jako puno pozicija.

To bi izgladalo ovak:

Lahm-------------Pranjić--------Ribery
Braffheid---------Bommel------Olić
Buyten------------Tymo---------Gomez
Badstuber---------Ottl------------Klose
Micho-------------Schweini-----Robben
Rafinha----------------------------Muller
Hamit

Nije se tu Bog zna kaj napravilo, ali kad izbacimo Ghonj iz ekipe automatski se kvaliteta kadra poboljša zbog manje igrača, sa ovim kadrom od 22 komada "kvaliteta je prerijetka".

Perfektno smo kaj se tiće pozicija pokriveni za taktiku 4-3-3 koju forsa naš trener. Evo recimo ja brijem da je Pranjić sada protiv macabia odigro onu poziciju za koju ga je LvG dopeljo i baš je odigro kak treba, ak mu damo još koju priliku na toj poziciji i ako ćemo ga forsirati na toj poziciji i rotirat samo sa jednim igračem možda i nekaj na kraju od njega bude! SAMO DA PRESTANU TE PROKLETE OZLIJEDE. Toga mi je već PK!!!

I sad pazite imamo 4 štopera u ekipi, Lahm more igrat lijevo i desno , Hamit pokrova cijelu desnu stranu - DR, MR i MRC, na drugoj strani imamo Pranjiića koji pokriva cijelu lijevu stranu - DL. ML, MLC, Schweini pokriva maltene sve pozicije u veznom redu, Napad nam je doslovce duplo pokriven i još je tu mladi Muller kojeg denemo di nam god paše!

Samo da još LvG svati da je Bommel smeće i ko zna morti to sve krene na bolje!

---------------Gomez

Ribery-----------------------Robben

--------Pranja-----Schweini

-------------Tymo

Lahm---Micho---Buyten----Rafinha

Pranju rotirat sa Mullerom, Bommel, Tymo i Schweini mogu bit jedino zajedno na terenu ako su Muller, Hamit i Pranjić ozlijeđeni ili nemremo igrati 4-4-2 - formaciju sa ta 3 igrača striktno izbjegavat. Sa ta 3 igrača moremo igrat jedino u gostima u LP, kad igramo taktičku tekmu da nedobijemo gol, ali Tymo mora bit DMC! Schweini i BOMMEL jednostavno MORAJU POSTAT ZAMJENJIVI!!!

8-) DAS SCHPEK!

18 igraca:)...to nema ni u juniorima cibalije:)

22 igraca minimalno...jer uvijek su 2-3 ozlijeđena i 2-3 nisu u formi ili nisu fit.

a sto se tice tvojih prvih 11..ja se slazem ...samo bih Kroosa ubacio mjesto Pranjica za slijedecu sezonu.

a Toni, Lell, Gorlitz, Braafheid, Rensing, Van Bommel bih izbacio iz ekipe pa makar nista ne zaradio na njima.
Baumjohann i Breno posuda...

I dobijemo kadar...

Novi GK [Neuer], Butt, Kraft, Lahm, Novi RB [Rafinha/Beck], Badstuber, Buyten, Demichelis, Pranjic, Altintop, Ottl, Schweini, Tymo, Kroos, Robben, Ribery, Muller, Olic, Klose, Gomez
I kupio bih jos jednog novog MC...
i po potrebi bih iz amatera unaprijedio jednog dva mladica da steku malo iskustva...mozda budemo imali srece kao sa Mullerom i Badstuberom.

..........................Neuer..........................
Rafinha..........Van Buytern.....Micho........Lahm

............................Tymo.........................
.............Novi MC/schweini......Kroos.............

....Robben.................................Ribery.......
..........................Gomez.........................

Rezerva: Klose, Muller, Pranjic, Badstuber, Butt, Hamit, Olic, Ottl
sch0ll7

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2009, 15:23

sch0ll7 napisao:18 igraca:)...to nema ni u juniorima cibalije:)

22 igraca minimalno...jer uvijek su 2-3 ozlijeđena i 2-3 nisu u formi ili nisu fit.

Ja sam ti reko da ja obožavam male kadrove. Sada tak i onak nekoristimo više od 18 igrača, pa ti ja nevidim svrhu zadržavanja onih koji ti neće zaigrat pa taman ti 10 igrača bilo ozlijeđeno. I u 2. dio prošle sezone smo uletili sa 18 igrača. I još jedan argument je - sada imamo 22 pa LvG sere kak mu je to previše i kak se sa takvim kadrom neda raditi i tu se slažem sa njim. I kad imaš ovakav kadar to ti je savršen temelj da gradiš za slijedeću sezonu jer što je manje igrača manje je problem, riješiš ih se recimo samo 3 i uzmeš nova SAMO 3 ili 4...

Sam da velim za one koji neznaju čitat između redaka - 18 igrača znači onih 18 koje ćeš koristiti + GOLMANI + koji klinac iz juniora ako ti fakat treba i onda dođeš bez pol frke na tu brojku od 22 igrača minimalno ;)

PS: ja samo govorim za ostatak ove sezone, za slijedeću je tu raznovrsTan SEX moguč 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la sch0ll7 » 26 stu 2009, 17:48

PS: ja samo govorim za ostatak ove sezone, za slijedeću je tu raznovrsTan SEX moguč 8-)

pazi da te nives celzijus ne cuje:D
sch0ll7

PostPostao/la cruz » 01 pro 2009, 10:50

anton 1983 napisao:
---------------Gomez

Ribery-----------------------Robben

--------Pranja-----Schweini

-------------Tymo

Lahm---Micho---Buyten----Rafinha

jako dobar sastav, potpisujem odma :) i ta ideja da pranjke igra tu gdje si ga postavio također je dobra ideja, to sam ja uostalom davno govorio, ta nisu van bommel, mueller, schweini (ni tymo) inteligentniji od njega!!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mmakaay2 » 14 sij 2010, 17:58

ovako nekako po mome,mozda malo preidealno al neka mi bude:

.....................frey(akinfeejev)......................

..................buyten...........badstuber.............
bosingwa..............................................lahm
...........................tymo..............................

..............ozil.....................schweini..............

.....robben.....................................ribery......
..........................gomez.............................

Obavezno vratiti krossa sa posudbe koji bi bio alternativa za vezni red...al uzeti u obzir da schweini ima sve predispozicije da igra na poziciji tymoscuka tako da kroos moze u udarnih 11.muller kao zamjena za robbena koji je ionako precesto ozlijeđen.gomez ili olic ovisno o protivniku mada su skupa strasan par..olic i kao alternativa riberyu..
lahm obavezno treba igrati na lijevoj strani je je tamo najbolji,,a i barca se interesira za njega kao lijevog bocnog umijesto abidala...bosingwa kao pravo rijesenje za desnog bocnog mada ni srna ne bi bio los..u obrani obavezno puno povjerenje dati badstuberu jer bi momak mogao postati pravi igrac..a golman mora bit klasa, a to je frey ili akinfeejev...

Samo je pitanje dal ce ribery ostati..ali ako ode obavezno kupiti ozila jer da nam se ne bi dogodilo kao i sa diegom...ne treba zaboravit ni na klosea koji uvijek moze uskociti i zabiti.
KAD BI SASTAV BIO OVAKAV ONDA SE NI BARCE NE MORAMO BOJATI...SASTAV KOJI MOZE ZABITI GOL VISE OD PROTIVNIKA..I TAKAV BAYERN BI ZELIO GLEDAT!!MOCAN!!!
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la anton 1983 » 14 sij 2010, 19:29

mmakaay2 napisao:Obavezno vratiti krossa sa posudbe koji bi bio alternativa za vezni red

Ako ga vračamo kao alternativu ja ga ne želim. Il će biti stalan član prvih 11 il proč. Jer on bu sa sjedenjem na klupi propo. Da nama sada Kusen ponudi trampu Kroos za Adlera ja bi to prihvatio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 14 sij 2010, 21:17

"Es gibt überhaupt keine Diskussion beim FC Bayern, dass Toni in Leverkusen bleibt. Er wird zu 100 Prozent nach dieser Saison zum FC Bayern zurückkehren. Ich werde demnächst gemeinsam mit Toni, unserem Trainer Louis van Gaal und Christian Nerlinger ein Gespräch führen, in dem wir ihm seine Perspektiven beim FC Bayern aufzeigen", sagte Vorstandsboss Karl-Heinz Rummenigge der "tz".

Kroos će se najvjerojatnije vratit.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 sij 2010, 21:20

I kaj bumo mi sa njim? :(

ja fakat ne znam - da će mi on bit zamjena za Riberya, nije mi to baš - ak idemo u 4-3-3 onda Olić ide lijevo - kak god otpada mi neko iz prvih 11 koji su mi predragi igrači...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 15 sij 2010, 09:47

anton 1983 napisao:I kaj bumo mi sa njim? :(

ja fakat ne znam - da će mi on bit zamjena za Riberya, nije mi to baš - ak idemo u 4-3-3 onda Olić ide lijevo - kak god otpada mi neko iz prvih 11 koji su mi predragi igrači...

mora se kroos vratit kući...zakaj?...jednostavno jer ne želimo da ga za par godina moramo platit Kusenu za njega nekih 25milki....a nova posudba samo produbljuje sumnju u igrača od strane Bayerna.....tako da nek odigra 10 tekmi u 2011...al nek ih odigra cijele.... 8-)

adler - kroos....ta shema kad bi nam se ponudila onda bi i pristali... 8-) ...al nije Rudi Voller baš tako naivan.... :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2010, 09:51

Ajmo reč i da Ribery ostane. Sa Kroosom bi morali igrati 4-3-3 i to znači da bi Olić ili Klose morali na klupu :cry: Ne znam nije mi to baš...

I još ak bu mi štopo razvoj Mullera, nabijem ga!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 15 sij 2010, 10:02

anton 1983 napisao:Ajmo reč i da Ribery ostane. Sa Kroosom bi morali igrati 4-3-3 i to znači da bi Olić ili Klose morali na klupu :cry: Ne znam nije mi to baš...

I još ak bu mi štopo razvoj Mullera, nabijem ga!

gle onako kako ja to vidim da se neke stvari moraju desit na ljeto....jedna ziher....a vjerojatno i više njih....

Gaal igra 4-3-3

Dolazak Kroosa

Odlazak Klose-a

Odlazak Tyma

Prodaja Ribery-a

kupnja Ozila

suma sumarum

----------------mvb-----------------

------kroos--------------bastian-----

robben----------------------ozil------

-------------gomez-----------------------

zaključak....Muller klupa(alternativa Ozilu,Robbenu )....Olić klupa (alternativa Ozilu,Gomezu).....zaključak preofanzivno...al ak s ovom ekipom moremo imat 65-70 % posjed lopte onda nam ni ne treba neka jaka obrana....osim strašnog vratara.....(adler)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Haris » 15 sij 2010, 10:17

Pa šta ima veze ako Kroos bude štopao razvoj Mullera? Valja je očito da Kroos ima više talenta i veći potencijal, pa je shodno tome i logično više njega forsirati.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2010, 10:27

Haris napisao:Pa šta ima veze ako Kroos bude štopao razvoj Mullera? Valja je očito da Kroos ima više talenta i veći potencijal, pa je shodno tome i logično više njega forsirati.

Viš ja u to nisam baš previše siguran. Šta se tiće samog uspjeha u Bayernu ja više vjerujem u Mullera jer smatram da je on mentalno čvršći igrač od Kroosa koji već sada pokušava preuzeti odgovornost u svoje ruke. Sami talent u Bayernu ti ne znači ama baš ništa. Ako se nemreš nositi sa medijima i pritiskom tvoje nogometno znanje ti neće pomoći i zato ja dajem prednost Mulleru 8-)

Jebiga, ja sebi nemrem pomoć, možda je to zato kaj ja "ne želim" vidjeti podsvjesno to kaj vi vidite u Kroosu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 15 sij 2010, 13:41

Kroos bude igrao lijevo i to umjesto žabara na kojem treba izvući lovu(dokazali smo da možemo jako dobro igrat bez njega!)

Imamo dosta kombinacija za ofenzivne vezne za obje strane,kroos(lijevo,desno),pranjić(lijevo),robben(lijevo,desno)mulac(desno,lijevo) a tu se i schweini može uključit kao i turčin s toga nema problema....ako smo bez žabara bili tako dobri sa kroosom možemo još biti bolji!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 15 sij 2010, 16:53

Haris napisao:Pa šta ima veze ako Kroos bude štopao razvoj Mullera? Valja je očito da Kroos ima više talenta i veći potencijal, pa je shodno tome i logično više njega forsirati.

potpis :bravo:

Ako mali moze udarati mrkvicu cijelu ovu godinu u timu sa vrha tabele , onda se nemoj brinuti za propuhe u njegovoj glavi . Dok pak sa druge strane itekako je alarmantno jer je Muller allrounder a ovaj direktno izbacuje nekoga iz tima .
Svejedno ipak mislim da Kroos ima vece sanse da uspije nego li Muller . Sustav Bayerna jedini sprjecava njegov povratak
Čeki Fabregnoj

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva