anton 1983 napisao:Uff, kaj bi ja dao da mi u 2. dio sezone uđemo sa 18-19 igrača, za mene bi idealno bilo 18, ali more i 19 da svi budu sretni. Oni koji znaju kak ja razmišljam, također znaju da ja volim male kadrove. Nadam se da će ovi igrači ići proč: Breno, Lell, Gorlitz, baumjohann i Toni i da će samo doć desni bek ili ti bolje rečeno Rafinha. Više od 18 igrača nam ne treba jer šta će ti igrači tipa Baumjohann na klupi ako ti na njih UOPĆE ne računaš - dobije li mali priliku kakvu takvu do zime i pokaže nekaj ja bi ga ostavi, ali pošto ne vjerujem u to da će dobit priliku onda proč sa njim. Puno se sere kak je naš kadar loš i kako je loše sastavljen, al mi u ovom kadru iako na nekim pozicijama nismo izvanredno pokriveni imamo jako puno igrača koji mogu igrati na jako puno pozicija.
To bi izgladalo ovak:
Lahm-------------Pranjić--------Ribery
Braffheid---------Bommel------Olić
Buyten------------Tymo---------Gomez
Badstuber---------Ottl------------Klose
Micho-------------Schweini-----Robben
Rafinha----------------------------Muller
Hamit
Nije se tu Bog zna kaj napravilo, ali kad izbacimo Ghonj iz ekipe automatski se kvaliteta kadra poboljša zbog manje igrača, sa ovim kadrom od 22 komada "kvaliteta je prerijetka".
Perfektno smo kaj se tiće pozicija pokriveni za taktiku 4-3-3 koju forsa naš trener. Evo recimo ja brijem da je Pranjić sada protiv macabia odigro onu poziciju za koju ga je LvG dopeljo i baš je odigro kak treba, ak mu damo još koju priliku na toj poziciji i ako ćemo ga forsirati na toj poziciji i rotirat samo sa jednim igračem možda i nekaj na kraju od njega bude! SAMO DA PRESTANU TE PROKLETE OZLIJEDE. Toga mi je već PK!!!
I sad pazite imamo 4 štopera u ekipi, Lahm more igrat lijevo i desno , Hamit pokrova cijelu desnu stranu - DR, MR i MRC, na drugoj strani imamo Pranjiića koji pokriva cijelu lijevu stranu - DL. ML, MLC, Schweini pokriva maltene sve pozicije u veznom redu, Napad nam je doslovce duplo pokriven i još je tu mladi Muller kojeg denemo di nam god paše!
Samo da još LvG svati da je Bommel smeće i ko zna morti to sve krene na bolje!
---------------Gomez
Ribery-----------------------Robben
--------Pranja-----Schweini
-------------Tymo
Lahm---Micho---Buyten----Rafinha
Pranju rotirat sa Mullerom, Bommel, Tymo i Schweini mogu bit jedino zajedno na terenu ako su Muller, Hamit i Pranjić ozlijeđeni ili nemremo igrati 4-4-2 - formaciju sa ta 3 igrača striktno izbjegavat. Sa ta 3 igrača moremo igrat jedino u gostima u LP, kad igramo taktičku tekmu da nedobijemo gol, ali Tymo mora bit DMC! Schweini i BOMMEL jednostavno MORAJU POSTAT ZAMJENJIVI!!!
DAS SCHPEK!
18 igraca:)...to nema ni u juniorima cibalije:)
22 igraca minimalno...jer uvijek su 2-3 ozlijeđena i 2-3 nisu u formi ili nisu fit.
a sto se tice tvojih prvih 11..ja se slazem ...samo bih Kroosa ubacio mjesto Pranjica za slijedecu sezonu.
a Toni, Lell, Gorlitz, Braafheid, Rensing, Van Bommel bih izbacio iz ekipe pa makar nista ne zaradio na njima.
Baumjohann i Breno posuda...
I dobijemo kadar...
Novi GK [Neuer], Butt, Kraft, Lahm, Novi RB [Rafinha/Beck], Badstuber, Buyten, Demichelis, Pranjic, Altintop, Ottl, Schweini, Tymo, Kroos, Robben, Ribery, Muller, Olic, Klose, Gomez
I kupio bih jos jednog novog MC...
i po potrebi bih iz amatera unaprijedio jednog dva mladica da steku malo iskustva...mozda budemo imali srece kao sa Mullerom i Badstuberom.
..........................Neuer..........................
Rafinha..........Van Buytern.....Micho........Lahm
............................Tymo.........................
.............Novi MC/schweini......Kroos.............
....Robben.................................Ribery.......
..........................Gomez.........................
Rezerva: Klose, Muller, Pranjic, Badstuber, Butt, Hamit, Olic, Ottl
width="960"