Miki napisao:Englezi i Hrvati u polufinalu... Ne znam koju od te 2 reprezentacije sam manje želio da vidim na tom mjestu... Da ti se zbljuje načisto.I nisam mogao vjerovati da ću makar jednom navijati za šugave Engleze, ali to je samo zbog protivnika na drugoj strani.

cruz napisao:Miki napisao:Englezi i Hrvati u polufinalu... Ne znam koju od te 2 reprezentacije sam manje želio da vidim na tom mjestu... Da ti se zbljuje načisto.I nisam mogao vjerovati da ću makar jednom navijati za šugave Engleze, ali to je samo zbog protivnika na drugoj strani.
![]()
ako toliko ne podnosiš hrvate, zašto si već 8 godina član ovog foruma?

cruz napisao:Miki napisao:Englezi i Hrvati u polufinalu... Ne znam koju od te 2 reprezentacije sam manje želio da vidim na tom mjestu... Da ti se zbljuje načisto.I nisam mogao vjerovati da ću makar jednom navijati za šugave Engleze, ali to je samo zbog protivnika na drugoj strani.
![]()
ako toliko ne podnosiš hrvate, zašto si već 8 godina član ovog foruma?

ivan napisao:Nije isto ne navijat za nas i navijat protiv nas![]()
Recimo meni je kad igra Srbija svejedno.
Miki napisao:ivan napisao:Nije isto ne navijat za nas i navijat protiv nas![]()
Koliko ti je porastao nos nakon što si ovo napisao? Kada bi ti birao da li ti je draža pobjeda ili poraz Srbije, naravno da bi rekao poraz, tako da te molim da ne morališeš.

ivan napisao:Miki napisao:ivan napisao:Nije isto ne navijat za nas i navijat protiv nas![]()
Koliko ti je porastao nos nakon što si ovo napisao? Kada bi ti birao da li ti je draža pobjeda ili poraz Srbije, naravno da bi rekao poraz, tako da te molim da ne morališeš.
Super kako drugima svoje komplekse pripisuješ. Kako god ti je lakše

The Scarface napisao:Kao sto sam rekao, Martinez je i dalje prevara.
Sa takvim kontigentom talenta on nije u stanju stvoriti igru gdje bi se bar 15 min kvalitetno stisnuo malo bolji protivnik.

ko će dočekati večer uh uh 

anton 1983 napisao:cruz napisao::yeee: ko će dočekati večer uh uh
Miki...
Jebiga, ogroman je uspjeh, ali bi bio bedak vratiti se sa drvenom medaljom kući bez obzira na sve. Miki napisao:anton 1983 napisao:cruz napisao::yeee: ko će dočekati večer uh uh
Miki...
Antone, ima li prpe?Jebiga, ogroman je uspjeh, ali bi bio bedak vratiti se sa drvenom medaljom kući bez obzira na sve.
![]()
Mislim da ste iscrpljeni previše od prethodna 2 meča i za očekivati je da Englezi prođu. Nikad se ne zna, ali su oni favoriti.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju