Bundesliga Saison 2018/2019

Arhivirane teme...

Re: Bundesliga Saison 2018/2019

PostPostao/la ivan » 20 vel 2019, 14:04

Pa to je najveći problem. Remonta će biti sigurno na ljeto, no hoće li biti REMONTA ako me razumijete...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 vel 2019, 15:32

FCB_general napisao:
cruz napisao:
FCB_general napisao:Dortmund i ovaj puta radi da ne dođe do remonta u Bayernu, hehe. :haha:

ok, ti se šališ, ali remont je 100% siguran, bez obzira na ovu sezonu. Ode Robben, ode Wagner, ode Rafinha, ode Ribery itd. prosto nam fali i kvantitete i kvalitete. Tako da će sigurno biti barem 3-4 novih igrača, ako ne i više

Naravno da se šalim. ;) Četvoricu smo riješili, ostalo je još 3-4 za otpisati. Martinez kako stvari stoje, ne ide iz kluba u 2019.

Ostaju Boateng, Müller i bezobrazni gad Hummels koji u zadnje vrijeme se diže u formi i igrama, ali mu ne opraštam onu pobunu i cirkus s 3 različite priče što je prodao u 1-2 dana Kovaču, tj. Bayernu oko prehlade.

Mislio sam prvenstveno ono, mi opet uzmemo 1-2 titule ili zamisli teške perverzije uzmeš LP, pa onda se Uli i Karl toliko raspištolje i kažu kako je sve super(što inače i govore za neke trenutne stvari u klubu koje totalno ne štimaju), pa na kraju imena koja bi doveli ispadnu u rangu nekakvih Vogta, Rudyja i sl. :)

Mi jako puno igrača moramo dovesti, a ponašanje u transferima i budžet nam je totalna banana, barem je tako zadnje 3 godine.

ne boj se, neće tako biti ;)

minjamo dosta toga, bez obzira na (ne)uspješnu sezonu

Od 2007. nisam bio sigurniji u to. Da napomenem, potpuno razumim tebe, nego kažem ti: bit će pravih promjena!

A budžet? Neće falit para. Ovo ljeto će biti VDM
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 ožu 2019, 06:12

Teorija nada i zelja da Bayern ne igra u bundesligi ostala je samo jos jedna velika zabluda...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 ožu 2019, 17:55

Bravo za Frankfurter Kickers!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 02 ožu 2019, 22:04

Schalke 4:0 ispušio od Düsseldorfa

Not sure if :sick: or :yeee:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 ožu 2019, 11:04

cruz napisao:Schalke 4:0 ispušio od Düsseldorfa

Not sure if :sick: or :yeee:

Pa kak se zovu Schalke 04 :hehe:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 05 ožu 2019, 11:38

Povodom Kepe Arrizabalage i njegovog cirkusa. Bilo je davno prije, ali s daleko pozitivnim ishodom. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2019, 06:20

Slučajno nabaso na ovaj komentar na fejsu. Nije ot neka važna osoba napisala, ali brijem da je takvo stanje uma kod većine:

Die Bundesliga wurde in der CL ja mal richtig von den Engländern zerstört :/ 17:3 Tore. Es muss langsam von Seiten des DFBs gehandelt werden sonst verliert die Liga den Anschluss!

I znate di je problem ove izjave? U ovom:

sonst verliert die Liga den Anschluss!

Briši kući, propalo moj sine...

Oko početka sezone neki će se sjetiti moje "rasprave", ako se to tako može nazvati s effe sa gdje pričam o propadanju lige i odvratno lošem nogometu. Nakon toga liga krene i počele su se događati suprotne stvari. ne igra se loš i defanzivan nogomet nego sve nešto ofenziva i vrh tablice preuzimaju klubovi ala bvB Gladbach Eintracht koji stvaraju neke super skupe ofenzivne zvijezde za razliku od prošlogodišnjeg Schalkea.

Za mene šok, reko jesam li toliko pogiješio i je li ova godina totalni zaokret.

Dođe ožujak i sve brzo sjedne na mjesto! Opet isti šrot...

Neće se anschluss izgubiti, to je prošlo svršeno vriijeme, Anschluss je izgubljen odavno. Sad se možemo, kome se da hvatat za slamke ala Eintracht.

Ljudi se čude što su englezi ubuili švabe 17:3, ali ćemu se tu imaš čudit kad je to u tom trenutku realnost. Napokon su engleske milijarde došle na naplatu i sad se svi iščuđavaju ko pile jajateu ne znajući pri tom koliko su ti švapski klubovi u kurcu i kakve probleme imaju...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2019, 07:00

doro napisao:Ma htio bi I ja da ne osvojimo al pod uvjetom da liga ima 3-4 kluba koja mogu nesto u evropi napravit a ne da mi ovaj sugavi Bvb osvoji il tko mozda BM :hehe:

Od tog je i meni muka!

Kad sam vidio opet Gladbach u LP poziciji, primem se za glavu. I onda se Kusen poćne pripicukavat i odma počnem tottoototototototoot! Ali ćemu Antone ćemu! :lol: :lol: :lol:

Šta to Kusen može u LP, a da Gladbach nemre?

Ak se sjećate onogo prošle godine di smo diskutirali kaj bi bilo GORE za Bundesligu, da uđe Schalke il Kusen? :D

Majke mi ak mi ne bi bilo najdržaze da Eintracht uđe! Pa ak su sva ova govna probala i provjereno dokazala da su šrot, kaj imam s Eintrachtom za izgubit?

Ko zna morti uleti šugar dady ipak su oni financijski centar njemačke il sam nekaj zabirijo? :lol:

BTK daj Šugar daddya!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 14 ožu 2019, 09:29

Ne može šugar kad su pametno Nijemci glasali protiv ukidanja 50+1. Ja ne znam jel ti ljudi stvarno ne vide da im liga propada ili ih jednostavno ne briga. Jedine šanse ima Bayern zbog povijesti i jednostavno statusa i love koje je stekao kroz godine. Ostali se ne mogu više probiti u vrh bez veće love - koju nemaju.

Engleske su milijarde definitivno došle na naplatu i još će više dolaziti jer su to postali nerealno veliki novci kojima se nitko ne može oduprijeti. Uskoro vjerojatno ni Bayern...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 ožu 2019, 10:27

Kusen igra bolju fucu od BM I Uvijek je imao bolje igrace te za razliku od BM bar mogu proc skupinu.Kusen je oduvijek rasadnik mladih talenata I to mu svrha za ostalo nisu nista...Bvb je slucajan I blitz klub a ostali su svi propali i kante za napucavanje...Ne tako davno Wolfsburg I Schalke nabijali Real itd.

Ono sto me cudi je RBL OK doso si u prvu ligu vec si 3 sezone top 5 klub pa daj napravi iskorak I bubni spek 3 komada 1 po svakoj liniji I postani ozbiljan u evropi I Bundesligi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 14 ožu 2019, 10:39

doro napisao:Ono sto me cudi je RBL OK doso si u prvu ligu vec si 3 sezone top 5 klub pa daj napravi iskorak I bubni spek 3 komada 1 po svakoj liniji I postani ozbiljan u evropi I Bundesligi.

Oni rade SEX POSAO. Oni imaju jasnu viziju i tako rade. Njihov iskorak slijedi tek sada, teško je bilo za očekivati da to urade a nisu se ni ustabilili u ligi da budu među top5-6 non stop. Sada stiže trener novi, prodat će određene igrače ali zasigurno će slijedeće 3-4 napraviti taj iskorak, i mislim da nije uredu BAŠ NJIH izdvajati, kraj ovih tradicionalnih klubova koji 40 godina vise u ligi, imaju milijune fanova a ništa ne osvajaju niti išta kreiraju da traje.

Šta je s HSV-om? Šta je sa Schalkeom? Šta je s Gladbachom? Berlinom? Frankfurtom? Financijski centri glavni gradovi moj kurac, niđe ništa.

dortmund se tek sad naizgled počeo stabilizirati i radit nešto veće, njihov ljetni prijelazni rok će isto biti jako značajan za budućnost lige...

Leipzig je tek došao i sigurno će dugoročno funkcionirati barem kao Hoffenheim a vjerojatno i bolje, možda uspiju ko wolfsburg jamit prvenstvo nekad, i za razliku od njih ostati u vrhu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 ožu 2019, 11:45

ivan napisao:Ne može šugar kad su pametno Nijemci glasali protiv ukidanja 50+1. Ja ne znam jel ti ljudi stvarno ne vide da im liga propada ili ih jednostavno ne briga. Jedine šanse ima Bayern zbog povijesti i jednostavno statusa i love koje je stekao kroz godine. Ostali se ne mogu više probiti u vrh bez veće love - koju nemaju.

Engleske su milijarde definitivno došle na naplatu i još će više dolaziti jer su to postali nerealno veliki novci kojima se nitko ne može oduprijeti. Uskoro vjerojatno ni Bayern...

Gladni kruha ako treba, ali neće nikako dati na svoje vrijednosti. Bolje i 3. 'spol' u dokumente, hrpu cirkus-zakona, ali Bundesliga i nogomet je doslovno kao Sv. Pismo. :)

Oni su takvi i gotovo, unatoč propasti HSV-a, Kaiserslauterna, Werdera i brojnih drugih klubova koji danas plivaju po 2. i 3. ligi ili čak Regionalligama.

Ali najviše što ih treba boljeti nije Bundesliga, već taj die Mannschaft, iz kojeg su izbacili National-. Ipak se tu treba sva šteta zbrajati koja je gora nego između 2004. i 2010., a prilike i uvjeti su nebo i zemlja, dok su rezultati bili izvrsni.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 14 ožu 2019, 19:51

Former German international Michael Ballack admits he's concerned about the current state of German football.

Speaking to Sky after Bayern's Champions League exit to Liverpool on Wednesday, Ballack said:

"We crashed out of the World Cup early, have been relegated in the Nations League, and the Champions League ended in the round of 16 for all German sides. This is a hint that we're not doing everything right. There's no reason to sugarcoat things."
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 14 ožu 2019, 21:04

Jak Bayern jaki Elf ...Slabiji Bayern..............
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva