FCB_general napisao:cruz napisao:FCB_general napisao:Dortmund i ovaj puta radi da ne dođe do remonta u Bayernu, hehe.![]()
ok, ti se šališ, ali remont je 100% siguran, bez obzira na ovu sezonu. Ode Robben, ode Wagner, ode Rafinha, ode Ribery itd. prosto nam fali i kvantitete i kvalitete. Tako da će sigurno biti barem 3-4 novih igrača, ako ne i više
Naravno da se šalim.Četvoricu smo riješili, ostalo je još 3-4 za otpisati. Martinez kako stvari stoje, ne ide iz kluba u 2019.
Ostaju Boateng, Müller i bezobrazni gad Hummels koji u zadnje vrijeme se diže u formi i igrama, ali mu ne opraštam onu pobunu i cirkus s 3 različite priče što je prodao u 1-2 dana Kovaču, tj. Bayernu oko prehlade.
Mislio sam prvenstveno ono, mi opet uzmemo 1-2 titule ili zamisli teške perverzije uzmeš LP, pa onda se Uli i Karl toliko raspištolje i kažu kako je sve super(što inače i govore za neke trenutne stvari u klubu koje totalno ne štimaju), pa na kraju imena koja bi doveli ispadnu u rangu nekakvih Vogta, Rudyja i sl.![]()
Mi jako puno igrača moramo dovesti, a ponašanje u transferima i budžet nam je totalna banana, barem je tako zadnje 3 godine.

or 

cruz napisao:Schalke 4:0 ispušio od Düsseldorfa
Not sure ifor

doro napisao:Ma htio bi I ja da ne osvojimo al pod uvjetom da liga ima 3-4 kluba koja mogu nesto u evropi napravit a ne da mi ovaj sugavi Bvb osvoji il tko mozda BM![]()

doro napisao:Ono sto me cudi je RBL OK doso si u prvu ligu vec si 3 sezone top 5 klub pa daj napravi iskorak I bubni spek 3 komada 1 po svakoj liniji I postani ozbiljan u evropi I Bundesligi.

ivan napisao:Ne može šugar kad su pametno Nijemci glasali protiv ukidanja 50+1. Ja ne znam jel ti ljudi stvarno ne vide da im liga propada ili ih jednostavno ne briga. Jedine šanse ima Bayern zbog povijesti i jednostavno statusa i love koje je stekao kroz godine. Ostali se ne mogu više probiti u vrh bez veće love - koju nemaju.
Engleske su milijarde definitivno došle na naplatu i još će više dolaziti jer su to postali nerealno veliki novci kojima se nitko ne može oduprijeti. Uskoro vjerojatno ni Bayern...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju