58. minuta i 2:1. Moglo bi još 2 gola do kraja pasti.
edit: Haha
pala ta 2 gola jako brzo. Luzerkusen is shinning again! 71. minuta Leipzig okrenuo na 2:3.
pala ta 2 gola jako brzo. Luzerkusen is shinning again! 71. minuta Leipzig okrenuo na 2:3. 

effe__sa napisao:Najluđe je to, što smo razbili jučer BVB, a ipak je prvenstvo i dalje uzbudljivo i čini se da će tako ostati. Tako da mislim da je ovo nešto brutalno dobro. Jebu me ti loši nastupi u Evropi, posebno LP, gdje je moralo biti bolje i o čemu sam pisao, ali ipak konačno opet imati uzbudljivo prvenstvo i uzevši još u obzir da od liga petice je još samo uzbudljivo u borbi za titulu u Engleskoj i Njemačkoj, onda je to sjajna stvar.
I mi i BVB imamo još nezgodna gostovanja i generalno nezgodne protivnike, tako da je uzbuđenje zagarantovano...

anton 1983 napisao:E tu effe sam sebi lazes... Jedno je zanimljivo prvenstvo 2012 i ovo sada.
Nikada se ne radi o pukoj zanimljivosti, nego o razini kvalitete, a ona je u kurcu!
Jebote, jel si ti svjestan da je moguce da kovacu osvajanje ovog smeca moze spasiti poso! !!
Bas to konstantno nijekanje i stavljanje istine pod tepih je ono sto jebe Bayern i cijelu bundesligu! S tim se mora prestat!

ivan napisao:Ali kako da se sada veselim ako BVB osvoji naslov?
effe__sa napisao:Pa gledaj ne mogu ja reći da ti u određenim stvarima nisi u pravu. Ali je sada pitanje, da li ti više želiš Kovačev otkaz ili te brine kvalitet? Nas ispade više brine kako je BVB ispustio prednost, a zapostavljamo činjenicu da su velikim dijelom sezone igrali brutalan fudbal. Znam na šta ciljaš, ali malo previše negativno gledaš...
U suštini ako Niko do kraja nešto posebno ne zasere mislim da i treba dobiti šansu naredne sezone. Onda će doći pojačanja pa ionako ako ne bude dobro išlo dobit će nogu. Ne vidim sada drugo rješenje. U suštini i da se otpusti ja ne vidim tu pravog nasljednika, dok se Zidane nije vratio u Real, jedino mi je on bio u glavi kao dobro rješenje.
anton 1983 napisao:effe__sa napisao:Pa gledaj ne mogu ja reći da ti u određenim stvarima nisi u pravu. Ali je sada pitanje, da li ti više želiš Kovačev otkaz ili te brine kvalitet? Nas ispade više brine kako je BVB ispustio prednost, a zapostavljamo činjenicu da su velikim dijelom sezone igrali brutalan fudbal. Znam na šta ciljaš, ali malo previše negativno gledaš...
U suštini ako Niko do kraja nešto posebno ne zasere mislim da i treba dobiti šansu naredne sezone. Onda će doći pojačanja pa ionako ako ne bude dobro išlo dobit će nogu. Ne vidim sada drugo rješenje. U suštini i da se otpusti ja ne vidim tu pravog nasljednika, dok se Zidane nije vratio u Real, jedino mi je on bio u glavi kao dobro rješenje.
Ako NK uzme prvenstvo nece dobiti otkaz. Ja zelim da Bayern uvijek bude na razini na kojoj smo bili za vrijeme Pepa. Kako zasto zbog cega, boli me kurac. Znam da to nije realno i da uvijek postoji Umbruch faze kao sto je ova sada. No jebote nemoj te faze jos extra podkrijepit debilnim potezima!
Kovac za mene nije sexualan trener, nema karizmu i svoj ja i nevjerujem da to moze postat.
Ako na ljeto dode i izbije me iz cipela sa odlukom da se mora prodat Mullera imat ce od mene potporu dok ne krepa!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju