Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la Lahm » 27 tra 2019, 16:33

doro napisao:O cemu ti? :smajl010:

o tome kako su ona dva krimosa kupovala poluinvalide i anonimuse i na te transfere potrosili super novce.

Ligt-Süle
*Hernandez-Süle

(* strgan )

sta je bolje ?

Ligta su navodno pratili godinu dana, sta su po tom pitanju napravili ? - Nista. Daj jeftinijeg Pavarda.

A da navijaci budu smireni, daj strganog Hernandeza za 80 milijuna. :smajl007:

Daj za poluinvalida i anonimusa Tollisa preko 40 milijuna. Sad se vesele sto se oporavio od ozljede te ga doslovno prezentiraju kao novo pojacanje. smile12 c009
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 27 tra 2019, 16:49

Pa onda napisi tak da te cjeli svijet razumije.

Za De Ligta se trebalo potuci nesiguran transfer a Izgleda da mali odabro Barcu vidjet CE se dok za Lucasa trebalo samo pljunut lovu a to sto je potrgan a mi pljunili 80 milja je enigma.Pavard je ista prica htio kod nas otkupna klauzula....Tolisso je bio nepotreban transfer.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 28 tra 2019, 18:35

doro napisao:Pa onda napisi tak da te cjeli svijet razumije.

Za De Ligta se trebalo potuci nesiguran transfer a Izgleda da mali odabro Barcu vidjet CE se dok za Lucasa trebalo samo pljunut lovu a to sto je potrgan a mi pljunili 80 milja je enigma.Pavard je ista prica htio kod nas otkupna klauzula....Tolisso je bio nepotreban transfer.

Mogli su sve prosle godine uraditi bez stresa i sl. gluposti
Mogli su i DeJonga i DeLigta uzet. 95% Ajaxova skola, a zna se da su najbolji. Ali ne....Pavard je jeftiniji - kvalitetu tko sisa....a Lucas....ha cuj, isprsili smo se 80 miljki... tek toliko da navijacima bacimo kost. To sto je ozljedjen-ma, nema problema, gerijatrija HMW ce ga nekako osposobiti.

Ona dva Nizozemca novi slucajevi od prije par godina kada su u pitanji bili jedan Belgijanac i jedan Svabo.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2019, 10:05

Nikako mi nije jasna ta zaluđenost De Lightom...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 29 tra 2019, 10:10

Meni Boatengom i Hummelsom 2 rupetine koje jos igraju preko racku.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2019, 10:27

doro napisao:Meni Boatengom i Hummelsom 2 rupetine koje jos igraju preko racku.

Pa niko više nije lud za njima i mislim da niko ne bi se previše bunio da se riješimo obojice...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 29 tra 2019, 11:09

anton 1983 napisao:Nikako mi nije jasna ta zaluđenost De Lightom...

Sa 17 postao po prvi puta kapetan momcadi
Sa 17 zaigrao prvi puta za Nizozemsku
Sa 18 postao standardan clan Ajaxa
Produkt Ajaxove skole
Sa 19 godina ima vise iskustva u europskim natjecanjima nego recimo Pavard
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2019, 11:18

To je meni sve jasTno, ali da si Lucas i Pavrad loše opcije to ziher nisu. Ja mislim da smo mi htjeli malo iskusnijeg igrača u obliku Lucas i da smo se na njega kladili. Pavrad je više kao backup koji će se boriti sa Suleom za prvih 11.

Ako već toliko glorificiramo Sulea, onda bi bila notorna glupost dovesti Lucasa i De Lighta. Lucasa očito duže vremena pratimo i baš to oćemo i valjda je transfer bio sigurniji za ostvariti. Kod De Lighta je valjda bio preveliki strah što bi predugo morali ćekati da ga hapimo pa bi nam pobjegao kroz prste i onda bi spušili i Lucasa.

Mislim da se ovdje radi bolje vrabac u ruci nego govno na grani...

Ne kažem da De Light možda ne bi bio bolja opcija od Lucasa, ali tu bar nismo doveli Gintera ak me razmeš.

Sad kad smo njih doveli ne kužim koji kurac sad plakanje za De Lightom kad imamo puno veći problem jer nemamo to novo krilo...

Drugim riječima, ovaj puta nismo ispali škrti što se tiće novog štopera nego smo BAŠ KUPILI ONO ŠTO SMO HTJELI. E sad dal će to biti zajeb to je treći par cipela.

Ja bi samo htio da se prestane biti licemjeran. Svaki onaj koji sada hoće De Lighta mora htjeti i prodaju Sulea jer inače je lud, a ja imam dojam da se Sulea "niti za 100 milja" ne smije prodati.

E jebeš ti to sve onda!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 29 tra 2019, 11:31

De Ligt je igrač budućnosti, igrač da ti bude šef obrane. Liku je baš cilj postati top stoper dok je mnogima zadnjih godina to floskula kako bi se dokopali novaca. Kao mlad je puno pokazao, no treba uzeti u obzir da ga Bayern a ni drugi klubovi nisu uzimali ranije iz jednostavnog razloga što se takvog igrača mora pustiti 2-3 sezone u kontinuitetu da pokaže je li vrijedi ili ne, pa taman poslije i bio skuplji. On je to pokazao od 2016./2017. do danas u Ajaxu i reprezentaciji.

Eh da je barem više takvih momaka s takvom glavom u nogometu općenito ovaj sport bi daleko zanimljiviji i konkurentiji bio zadnjih 10-ak godina.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 29 tra 2019, 11:44

Sad gledao na TMu
11.12.18 protiv Bruggea imao problema s koljenom
2 mjeseca kasnije 9.2 odigrao zadnju utakmicu za klub

S obzirom na onu gerijatriju od lijecnika... i sa ovakvom ozljedom...tja... :idk:
Tendencija na zajeb.

A za krilo...pa to je opce poznata stvar da tu skripi... ne bi se cudio da uz nedostatku rjesenja, ponude onoj gerijatriji jos jednom ugovor na godinu dana. :idk:

Jednom davno sam rekao....riba smrdi od glave...

Od onih glavonja pa do one osovine Hasan-Niko&Robert
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2019, 15:21

According to France Football correspondent
@PhilippeAuclair, citing sources close to Uli Hoeneß, Bayern are coveting Tottenham manager Mauricio Pochettino.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1123206649508978688

Samo da ne vidimo Kovača i samo da se Uli i Karl slože oko Erika ten Haga, a za Pochettina ne treba ništa reći kao trenera osim da počne pomalo učiti njemački kako bi mogao preuzeti Bayern u budućnosti. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 30 tra 2019, 15:33

anton 1983 napisao:To je meni sve jasTno, ali da si Lucas i Pavrad loše opcije to ziher nisu. Ja mislim da smo mi htjeli malo iskusnijeg igrača u obliku Lucas i da smo se na njega kladili. Pavrad je više kao backup koji će se boriti sa Suleom za prvih 11.

Ako već toliko glorificiramo Sulea, onda bi bila notorna glupost dovesti Lucasa i De Lighta. Lucasa očito duže vremena pratimo i baš to oćemo i valjda je transfer bio sigurniji za ostvariti. Kod De Lighta je valjda bio preveliki strah što bi predugo morali ćekati da ga hapimo pa bi nam pobjegao kroz prste i onda bi spušili i Lucasa.

Mislim da se ovdje radi bolje vrabac u ruci nego govno na grani...

Ne kažem da De Light možda ne bi bio bolja opcija od Lucasa, ali tu bar nismo doveli Gintera ak me razmeš.

Sad kad smo njih doveli ne kužim koji kurac sad plakanje za De Lightom kad imamo puno veći problem jer nemamo to novo krilo...

Drugim riječima, ovaj puta nismo ispali škrti što se tiće novog štopera nego smo BAŠ KUPILI ONO ŠTO SMO HTJELI. E sad dal će to biti zajeb to je treći par cipela.

Ja bi samo htio da se prestane biti licemjeran. Svaki onaj koji sada hoće De Lighta mora htjeti i prodaju Sulea jer inače je lud, a ja imam dojam da se Sulea "niti za 100 milja" ne smije prodati.

E jebeš ti to sve onda!

Uzeo bi Nizozemca zbog svih kvaliteta koje su rijetke kod tako mladog stopera I nebi najebo Sule vec Alaba I to zasluzeno

Hernandez-De Light-Sule-Kimmich

Alaba klupica a to tebe hebe :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2019, 15:39

doro napisao:Hernandez-De Light-Sule-Kimmich

Heheh, to čekam hebenih 5 godina, pa da Alabica se dozove pameti na beku od siječnja 2015. na ovamo. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 30 tra 2019, 16:17

Volim kad mi pisete bisere...

Ne velim ja da se nemre dogoditi, ali Lucas je hapljen da hala stopera a ne beka!

A i jeboti pas mater ak smo 80 milja dali za beka i to levog!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 30 tra 2019, 16:32

anton 1983 napisao:Volim kad mi pisete bisere...

Ne velim ja da se nemre dogoditi, ali Lucas je hapljen da hala stopera a ne beka!

A i jeboti pas mater ak smo 80 milja dali za beka i to levog!

Pa vrhunski levi bek je top investicija, al da, slažemo se da ljudi poop previše jer će Lucas igrat samo stopera, osim ako se nešto neplanirano ne dogodi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi