Aj prekini se praviti iznenađenim kad to jednostavno nema smisla.

Doslovno od ovog ljeta 2019. nemamo mrtvog zamjenskog beka, a još tijekom ove sezone je bio propuh i blamaža s nekakvim Goretzkom, k tome nam 33-godišnjak zamjenski desni bek već 7 godina i zadnjih 4-5 godina je morao i na lijevog beka otići jer jednostavno nijednog nismo doveli.
Nama će uprava ići sasvim sigurno podvaliti Hummelsa iduće sezone i Pavarda kao desnog beka, mislim da gore od toga ne može.
Stvar je jasna - ili kupuješ obavezno 2 nova zamjenska beka(desnog i lijevog) ili kupiš jednog desnog beka, dovedeš stopera u rangu De Ligta, a Lucasa počneš furati u nekim kombinacijama na lijevog beka da Alaba nije već koliko godina jedina opcija na toj poziciji. Koliko ćemo mi platiti za beka - sasvim mi je svejedno dok god mi imamo ozbiljne namjere dovesti ga.
Tko nam je kriv kad uprava već 4-5 godina nije htjela dovesti igrača poput R. Rodrígueza, P. Maxa i dr. Time bi riješili zamjenskog lijevog beka i sve ove godine ne bi bilo šikaniranja Bernata i kritiziranja Alabe koji igra koliko god dobar ili loš bio, drugog nikako nemamo da ga izbaci iz ekipe.
A desni bek... Vidjeli smo protiv Liverpoola što se dogodi kad nemaš dostojnu zamjenu, mada je tu evidentan glavni problem katastrofalna obrana Bayerna ove sezone ne samo u Europi i protiv Ajaxa i Liverpoola već i u njemačkim natjecanjima gdje se čak i od drugoligaša, 3. i 4. ligaša primaju golovi i to po nekoliko.
S Lucasom mi jesmo kupili stopera kako ti kažeš i to je super to se traži od početka, ali ne bih htio reći kako smo samo stopera kupili već braniča i to braniča koji igra i stopera i lijevog beka jako dobro. To je zadnjih 15 godina nekako izumrlo i evo je potpisao isto takvog jednog u Éderu Militaou iz Porta.
Da budem iskren, mladom Süleu smo dali mjesto prvotimca, on je igrao dobro, neke utakmice i jako dobro prošle sezone, ali ne znam hoće li ikad postati top klasa kao De Ligt. On upada u sivu jamu ove sezone zvanu FC Bayern koji umjesto remonta se blamira s krivim trenerima, pogrešnim igračima ili nedostatkom bilo kakvih pravih pojačanja zadnje 2 godine.
Prije bih doveo De Ligta i Lucasa na stopere i odrekao se Sülea(Hummelsa sam već prekrižio trajno), pa onda doveo 2 beka ili samo lijevog beka.