doro napisao:Pa vise nije kad su propali zajedno s klubom...meni je fascinatno kad se netko pravi na silu pametan a ne vidi sumu od drveta.
Pokušat ću ovo što normalnije za sebe objasniti...
Svako od nas si je neš zabrijo, predpostavio i niko ajmo reč nije u pravu nego to je njegova vizija. No bilo kako bilo, kada se sve sagleda i nekakva prodaja igrača i odštete i neki transfer budžet itd. svako od nas si je zamislio i predpostavio cifru koju će Bayern na ljeto potrošiti! Da ga jebeš to je istina, neko si je stavio ovakvu neko onakvu. Moja top procjena je 250 miljona eura! Znači to je cifra koju ja smatram da će u najboljem slučaju BAyern ovo ljeto potrošiti!
U ovom trenutku s transferima najjača postava Bayerna izgleda ovako:
-------------Lewa
Coman-----Muller-----Gnabry
---------Thiago-----Martinez
Alaba----Lucas----Sule-----Kimmich
Za one koji nemreju smisliti Alabu u prvih 11 nije problem jer Lucas ide lijevo i Pavrad ulazi u prvih 11 - opet je to ok. Oni koji nemreju smisliti Thiaga i Martineza imaju Leona i Tolissa! Muller i Lewa su ipak nedodirljivi i ako treba mjenjat Mullera može Leon ak se ne varam.
No za Gnabrya koji nije niš posebno i za Comana koji je staklen NEMA ALTERNATIVE I TO ME UBIJA!!!!
Ako smo već potrošili 120 milja znači za mene ostaje još 130! Ako moram dofurati Wernera ajmo reč 40, ostaje mi u najboljem slučaju 80 za krilo!
No ako dofuram De Lighta i Jovića za 140 - onda sam potrošio transfer budžet a nemam KRILA!!!!!!
Ako samo dofruma De Lighta, ostaje mi 50 milja za krilo, a Werner nije kupljen! Zašto da uopće kupujem De Lighta kad je sad obrana DOVOLJNO OK a na krilima sam nikakav? Ja ovdje predpostavljam da je De Light 80 jer ta cifra se spominje, a kolko ustvari je pitaj Boga....
Ili pak da se kupi De Lighta i Wernera pa da se proba sa Comanom, Daviseom, We Jongom I Gnabryem?
Zato sam tam i napiso VRTOGLAVIH 340 milja, ako se sječate tog posta, a ja u tu cifru nevjerujem!
U cifri od 250 milja za mene za De Lighta i Jovića NEMA MJESTA!!!!
Pa jebo vas kupili smo jednog Lucasa za 80! 80 jebo vas! Kad je Bayern za obrambenog igrača toliko dao, onda ja moram vjerovati u BAyernovu odluku jer to mi je još uvijek nestvarno! I sad Pavrad ispada jeftin i loš ak me razmete pa si ga nemrete niti zamisliti kao standardnog člana prvih 11, neg vam treba De Light!
Ak mi neko dođe i kaže ZABRIJO SI! Budžet je 350 milja, onda samo NAPRIJED!!!!
PS MURTA
Ja sad sam ziher a toga me bilo najviše strah, da BAyern puca na 4-2-3-1 ali to je prikrivenih 4-4-2 (možda će se ivan sjetiti kada sam o tome pričao) i u tom slučaju za mene u Bayernu za Wernera ima mjesta...