anton 1983 napisao:Da nismo hapili Coutinha. Ne bi imali nis pravoga iz JA!
Vec i ovo samo s Rafinhom je bilo otuzno...
Bayern vec dugo nije imo pravog brazilskog reprezentativca!

doro napisao:Nema mikija kad je nesto pozitivno....da smo uzeli neko manje zvucno ime jeftinije il nedaj boze Mandju vec bi tu srao satima![]()
Nek je nasem brazilcu sretno neka ponovno explodira kao u Poolu.

Lahm napisao:Mene zanima nesto drugo, a to je, kakvi su planovi iduce sezone s Thiagom i Coutinhom ?
Da li je moguce da je iduca godina, ta godina po pitanju novi Bayern ? Hm...

ivan napisao:Koga bi vi htjeli na klupi umjesto NK i zašto? Ali molim samo dostupne trenere

ivan napisao:Dosta dobar popis cruz, ali nijedan od njih nije DOSTUPAN
Osim ako pod dostupan smatramo mogućnost otimanja trenera drugom klubu, što se s obzirom na datum čini nemoguće. Ljudi se žele riješiti NK pa me samo zanima imamo li kakvih asova u rukavu koji bi klub preuzeli odmah, ne za 2 godine ak me razumiješ
Guardiola napisao:Jose Mourinho

ivan napisao:Ma ne znam baš bi li ten Hag samo tako potrčao i sjebao Ajax jer ipak je sezona već počela. Ali čak i ako bi, pa dovodimo trenera s još manjom reputacijom od Kovača koji ima potencijalno bolju nogometu ideju. I dalje mačak u vreći i nitko u izboru između npr Kloppa, Pepa i njega neće njega izabrat...
Mourinha ne želim ni turistički u Minhenu. Ostaje nam stvarno samo Wenger. Ma ja bi njega i hapio

ivan napisao:Koga bi vi htjeli na klupi umjesto NK i zašto? Ali molim samo dostupne trenere

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 34 gostiju