Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

PostPostao/la melodyne » 19 ruj 2019, 14:29

Treba biti malo objektivan i priznati da je ter Stegen zadnjih nekoliko godina u puno boljoj formi. Uli je izgubio kompas totalno... :?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 ruj 2019, 15:23

Ko god bio bolji to je na izborniku da odluči... Uli ovdje samo brani svog igrača, to je poželjno ponašanje svakog člana kluba da brani svog igrača no matter what.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2019, 16:18

melodyne napisao:Treba biti malo objektivan i priznati da je ter Stegen zadnjih nekoliko godina u puno boljoj formi. Uli je izgubio kompas totalno... :?

Ter Stegen je u super formi još od vremena Gladbacha, a s Neuerom se promijenilo sve u svibnju 2017. s onom ozljedom i to je to, mada se Manuel vraća na svoje.

Problem je to šugavo SP od strane Njemačke prošle godine gdje je Neuer bio 1-ica i kapetan Elfa iako je propustio praktički čitavu pretprošlu sezonu i tu je onda krenulo drvlje i kamenje po njemu jer je bio loš, jer ga je Löw naravno imenovao 1-icom, jer je Neuer bio loš i čak smiješan na turniru i što već ne.
Da nije bilo tih ozljeda u 2017., o tome se sada ne bi pričalo, a da ne govorimo rasulo u Bayernovoj igri, posebice defenzivnoj gdje doslovno ne možemo 5-6 utakmica imati čistu mrežu u jednoj Bundesligi. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 19 ruj 2019, 16:28

O čem vi pričate... Šta fali sadašnjoj Neuerovoj formi? Pa vi kao da ne gledate tekme. Ter Stegen ne bi igrao prije Neuera u mojoj ekipi sigurno, nek on samo svoju formu pokazuje u Barci kao u uzvratu protiv Poola.

SP za njemačku je bilo sranje, ali nije Neuer ništa tu posebno kriv(lji) u odnosu na sve ostale. Momčad cijela je odigrala za k. Sada je u staroj formi, kapetan, zašto bi ga se mijenjalo? Zati što je ona mala pizda u Barceloni? Mrš :a045:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2019, 16:40

Prelako se imenjače prekriži do jučer višestrukog najboljeg golmana svijeta. Štoviše, Hoeneß ga opravdano brani i hvali, ali pohvalio ga je i prije 4-5 dana Jens Lehmann koji je rekao da je Neuer kompletan golman i za njega ispred ter Stegena.

Ja mislim da je Neuer svoju usranu godinu i sezonu Bayerna vlastite stabilizacije među vratnicama iskoristio da se vrati u život jer nije lako skoro godinu dana ne igrati uopće pa se onda vratiti kao da se ništa u to vrijeme nije događalo, a upravo se i nije događalo jer nije bio na golu i trenirao, čak se na štakama oženio.

Dobit će on i novi ugovor u Bayernu i u narednim tjednima bi mogao produljiti do 2023. ili 2024. što nije slučaj s Müllerom i Martinezom kojima je ugovor do 2021., a nema nikakvih naznaka od strane uprave da će dobiti.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1174610470055137280
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2019, 16:49

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1174611939810582535

Njih dvojica idući za prodaju u ljeto 2020. :P

https://twitter.com/eMiaSanMia/status/1173713429300961280

Renato o svoje 3 godine u Bayernu. Logično što kaže jer je prerano otišao u potpuno krivo mjesto za nogometni razvoj umjesto da je ostao u Benfici i danas bio tko zna kakav i gdje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 ruj 2019, 12:22

cruz napisao:Protupitanje: bi li ekipa bolje rezultate imala i ljepšu igru pokazivala da recimo trener cesce postavi Cuisance umjesto Thiaga, Daviesa umjesto Comana, Arpa da ulazi mjesto Lewe?

Ekipa postiže koliko je moguće s kombinacijom ovog trenera i postojeće kvalitete kadra.

Rotacija fino zvuči u teoriji, posebno ko je igro managera zna da je to ključ svega ( :lol: ) ali u realnosti je dosta drugačije.
Treba znat rotirat, za to treba bit vrhunski psiholog i poznavatelj nogometa.

Mislim da je trenutačno sve na krivim temeljima i da spasa za bolje sutra nema.

Sve nevalja, nevalja liga, nevalja, trener, nevalja Bayern, nevaljaju pojačanja, nevalja igra, nevalja kadar, nevalja konkurencija, nevalja uprava, nevaljaju mladi igrači, nevaljaju stari igrači, nevalja rad s mladima, nevalja ako igraju talenti, nevalja ako neigraju talenti, nevalja ako je 1:0, nevalja ako je 6:0 ništa, nevalja obrana, nevalja veza, nevalja napad, ama baš ništa nevalja, NIŠTA!!!!

SVE NEVALJA!!!!

U suštini, cijeli problem i poanta svega je, da je najjednostavnije rečeno, NAVIJAČ BAYERNA JE NEZADOVOLJAN!

Iz tog nezadovoljstva proizlazi sve. Zašto je nezadovoljan, to brijem da niko od nas u suštini nemre kazati. Ja vam kažem, da kaj god mi išli pričati i srati, sve ama baš sve vam se argumentirano može pobiti.

Od generala, cruza, ivana, murte pa sve do dore, kaj god oni ovdje rekli po pitanju nezadovoljstva, ja mogu naći argument zašto oni nebi trebali biti nezadovoljni tj. da žive u utopiji sezone 2012/13 koja se u biti nije dogodila ;)

Zašto sam ja pito cruza postiže li?

Zato što je danas rezultata NEBITAN!

Ako mi nevjerujete, zapitajte se samo koliko vas je i nakon osvajanja duple domaće krune NK-u htjelo dati otkaz... Jebite se vi kolko oćete ali osvajanje duple krune je rezultat da ga jebeš. No znate li zašto mu oćete dati otkaz? Zato što je rezultat nebitan.

Kako to?

Za klubove poput Bayerna bitne su dvije stvari u kombinaciji - REZULTAT I ATRAKTIVNOST! Ako nisi atraktivan i napraviš rezultat, sve je nebitno. Kada bi Bayern bio atraktivan bio bi i jači tj. prezentniji u Europi a sada to nismo - JOŠ...

Baš zato mi nismo zadovoljni s Kovačem i baš zato se ja pitam "postiže li".

No onda dolazimo do druge stvari i te famozne rotacije!!!

Meni se bljuje od te riječi :lol:

Već sam vam bio objašnjavao da SVI ŽIVI ROTIRAJU! Ja ne znam kak vam to iz dupeta neulazi u glavu!!!! :neee: :neee: :neee: :neee:

Kad sam vam otvaro onu temu za najčeščih 12, objasnio sam da Cuisance, Arp i Davies "Nisu igrači Bayerna" i oni trebaju dobivati kapaljku. jedino kad ih treba forsat je kad nemaš što drugo. Tada i samo tada takvi igrači dobivaju šansu pa kad ih iskoriste, iskoriste. Recimo jedasn Coman kad je došo je hijerarhijski u boljoj poziciji negao Davies sada....

I što to znači - BAyernima samo 16 FELD ŠPILERA. Ovaj kadar ako vi to nevidite je napravljen da je nemoguće imati nezadovoljne igrače, jer će priroda stvoriti tekme za sve. No ovdje je problem što su starosjedioci sada višak! Nije problem što će Davies biti na klupi, nego što će Muller biti na klupi, nije problem što će Pavrad biti na klupi nego što će Boateng, nije problem što će Cuisance biti na klupi, nego što će Martinez biti na klupi...

u ovakvom kadru prvih 11 mora imati svoje mjesto u ekipi, a zamjene se mogu rotirati po pozicijana i to jako sličnima. Nemreš jednoh Kimmicha bacati iz beka u vezu non stop, ali zato možeš Thiaga sa osmice na šesticu ili leona s osmice na desetku, a sa Daviesom možeš i obranu i napad.

Niko od nas ovdje ne želi rotaciju nego sam želimo najjačih 11 i znati koji su to.

Znači ja oću.

-------------Lewa

Coman-----Coutinho-----Ganabry

---------Thiago---NETKO ALI NIKADA KIMMICH

Alaba---Lucas---Sule----Kimmch

Znači to je jedino problematično mjesto u ekipi.

Već znamo da ćemo bekove jebati s Lucasom i Pavradom i to mi se ne sviđa - idealno bi bilo umjesto Boe imate DL/R ali jebi ga. Zasad je to kaj imamo.

Na tom drugom imaš izbor 3 igrača!!!! Martinez, Leon, Tolisso i ti ideš stavljati Kimmicha i tada sve puca...

Meni nije jasTno zaš je on stavio Daviesa protiv RBL, ali što je tu je...

Znači još jednom niko ne želi rotaciju, ali sve ne želimo DEBILIZAM!!! I to je to!

Nije da mi imamo tak slab kadar da tu nemre biti sexualnosti. Jebem mu mater - teorijski gledano naša obrana može biti najbolja na svijetu bar prva obrana i tu neserem i mislim da se svi slažemo.

Imamo OK krila ni više ni manje, imamo vjerojatno najboljeg napadača svijeta.

Sada u ovom trenutku imamo potencijalno dva mjesta u veznom redu pokrivena s dva igrača koji mogu biti u TOP 10 veznjaka svijeta.

Znači samo jedna pozicija je SJEBANA i da sad se tu trener nemre iskazat?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 21 ruj 2019, 14:48

Ta jedna i back up za obranu jedan....to trebamo te se rjesit martineza i jos jednog iz veze po dolasku novoga.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 30 ruj 2019, 14:52

Süle war erst in der U15 vom Offensivspieler zum Verteidiger umgeschult worden. Eine Idee seines damaligen Trainers Xaver Zembrod. Einem anderen Coach jedoch sei er „am dankbarsten“, sagt Süle: Markus Gisdol. Er hat mir mit 17 Jahren die Chance gegeben, in der Bundesliga gegen Dortmund und in den Relegationsspielen zu spielen. Das war nicht selbstverständlich.“

Zamislite da Süle igra danas u napadu. :hehe:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 30 ruj 2019, 16:13

Jan Koller ali još malo nepokretljiviji :D

doduše kad vidim njegove završnice vidi se da 10 godina nije igro špicu :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 ruj 2019, 16:17

:haha:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 lis 2019, 09:36

Borussia Mönchengladbachs Manager Max Eberl (Foto) hat einen Wechsel zum FC Bayern für die Zukunft nicht ausgeschlossen. „Bayern München ist der Verein, und das weiß auch jeder hier in Gladbach, der mir sehr, sehr viel bedeutet“, sagte der Sportdirektor des Bundesligisten in dem am Mittwoch veröffentlichten „Bild“-Podcast „Phrasenmäher“. Der 46-Jährige hatte nach eigenen Worten zuletzt auch mit dem deutschen Rekordmeister Kontakt gehabt.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 02 lis 2019, 09:39

doro napisao:Borussia Mönchengladbachs Manager Max Eberl (Foto) hat einen Wechsel zum FC Bayern für die Zukunft nicht ausgeschlossen. „Bayern München ist der Verein, und das weiß auch jeder hier in Gladbach, der mir sehr, sehr viel bedeutet“, sagte der Sportdirektor des Bundesligisten in dem am Mittwoch veröffentlichten „Bild“-Podcast „Phrasenmäher“. Der 46-Jährige hatte nach eigenen Worten zuletzt auch mit dem deutschen Rekordmeister Kontakt gehabt.

melem za moje uši
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 02 lis 2019, 18:09

Al ono : "London is red"... ne treba ti to Gnabry moj...

Idi dolje, zabi 4 komada, smij se i u sebi im hebi majku... Pusti nek te dignu u nebesa novinari... uživaj..

Ovo ti ne treba. Jel mu to ko reko od naših? :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 lis 2019, 07:24

Lennon napisao:Al ono : "London is red"... ne treba ti to Gnabry moj...

Idi dolje, zabi 4 komada, smij se i u sebi im hebi majku... Pusti nek te dignu u nebesa novinari... uživaj..

Ovo ti ne treba. Jel mu to ko reko od naših? :bravo:

malo djetinjasto od njega, ali ajde kad zabiješ 4 komada u LP onda će ti se oprostit
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva