Nakon "pobjede" nad Fiorentinom, Bayernov trener umjesto da se veseli, obrušio se na ekipu i izrazio svoje nezadovoljstvo prikazanom igrom:
"Moja momčad nije napravila ono što sam im ja rekao i što sam od njih tražio. Previše smo trčali sa loptom, prečesto smo odigravali dugačke lopte, koje nisu došle do svog cilja. Igrali smo, kako bi se reklo, bez mozga."
Također je i športski direktor Bayerna uputio kritiku momčadi: Moramo igrati kao ekipa, a ne kao pojedinci. Tako nismo igrali protiv Fiorentine.
Već prije dva tjedna nako pobjede protiv Wolfsburga na gostovanju, Gaal je izrazio nezadovoljstvo nastupom Bayerna: "Ljut sam, to je bilo arogantno." Nizozemac već duže vremena osjeća da se događa pad u igri, ali još uvijek nije našao načina da to promijeni.
Ko zna da li bi Bayernova serija trajala da nije bilo propusta sudaca u posljednim utakmicama? Protiv Furtha u kupu - sumnjiv penal za 2:2, protiv BvB-a - Demichelisov prekršaj koji je prethodio Bayernovom golu za 2:1, te sumnjiva pozicija Gomeza za 3. pogodak. I na kraju svega kao šlag na tortu, Kloseov gol protiv Fiorentine.
Da li će sudac spastiti Bayerna i u narednoj utakmici protiv Nurnberga?
Sa jedne strane , protivnik se mora bojati, sreće koju Bayern prati u zadnje vrijeme poznatu kao "Bayern Dusel" , a sa druge strane tu je ROBBERY.
Sa druge strane Bayern ima slijedeći problem: ozlijedio se van Buyten, kojeg nema sigurno protiv Nurnberga a možda i HSV-a. Umjesto njega najvjerojatnije će igrati mladi Contento.
Trener Nurnberga, Dieter Hecking izjavio je: "Želimo nauditi Bayernu.
width="960"