Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

PostPostao/la melodyne » 07 vel 2020, 17:53

FC Bayern: Rummenigge lobt Boateng
Über die Leistungen von Boateng äußerte sich Karl-Heiz Rummenigge gegenüber Sport1: „Jerome spielt wieder kontinuierlich seit einiger Zeit“, und sieht auch einen Verdienst des Trainers, „ich finde speziell unter Hansi Flick hat er wieder Stabilität an den Tag gelegt.“

Kalle ajde u penziju vec jednom. On bi da ostavi Boatenga a Thiago je dobio Preisschild od samo 50 miliona. Bolje bi mu bilo da radi na produzetku ugovora nego da kenja u medijima. :lol:

smile44
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 07 vel 2020, 19:01

Kaj ga Uli sa sobom nije odfuro jbt boateng hipster u cmar teletabisu stari :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 07 vel 2020, 20:06

Ako Boateng preživi i iduće ljeto u klubu onda najbolje da ugasimo klub. On treba svoju formu dić za još 100% da bih ja vjerovao da on ima kakve budućnosti još kod nas
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 vel 2020, 20:42

Niko Kovač će na kraju ispasti heroj koliko god je loše izgledao kao trener i Bayern bio slab. :) S ovakvim čovjekom kao što je Karl i transfer-politikom kluba ti ne možeš biti nikakav trener taman da si savršeno skrojen, najbolji, najveći, najpoklopljeniji, najkreativniji ili što već ne "naj". :D

Ne žele oni ulagati i to je to. Zašto imati 8 braniča i 2 prava zadnja vezna, na svakoj od pozicija po 2 kad možeš ovako jesti govna? Čekamo još oko Javi Martíneza istu priču da podvale i opet prezentiraju lažnu momčadsku širinu. U tome smo 5-6 godina akademici. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 vel 2020, 08:34

Von daher wird es keinen Schnellschuss aus der Hüfte und einer punktuellen Emotion heraus geben. Was auch Hainer nochmals bekräftigte: "Nein, nein. Wir werden jetzt die Saison abwarten, uns dann mit Hansi Flick zusammensetzen und dann werden wir auch eine Entscheidung treffen." Flick und seine Mannschaft haben es in den kommenden Wochen in der eigenen Hand, diese auf sich fallen zu lassen.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 vel 2020, 09:38

ivan napisao:Ako Boateng preživi i iduće ljeto u klubu onda najbolje da ugasimo klub. On treba svoju formu dić za još 100% da bih ja vjerovao da on ima kakve budućnosti još kod nas

Ivane, da li se sječaš što sam napisao za Boatenga prije početka sezone?

Napisah da se nadam da će Boateng imati ulogu starosjedioca u ekipi, pošto su pričali o super treninzima i ta slična govna. Dao sam mu ulogu legende koja će klincima davati uputstva i ta uloga za njega mi je bila savršena - ALI SAMO U TEORIJI UTOPIJE... Naravno pokazalo se da ništa od toga.

Ivane da li se sječaš što sam napisao što se tiće Boatenga za vrijeme zimskog prelaznog roka?

Napiso sam da je to toliko loša situacija da je čak bolje Bayernu da proda Boatenga i nedovede nikoga nego da ostane u Bayernu.

Ivane da li se sječaš što sam napisao neki dan?

Pohvalio sam Boatenga u nadi da ga "zacopram" jer lik fakat igra dobro. Došaoo je mršaviji u drugi dio sezone, primio se posla, stabilizira obranu - igra onu ulogu koju sam mu htio dati kod ovog prvoga što sam pisao.

Da li je sve to dovoljno za ostanak u Bayernu, dobar ugovor, sigurno ne! No sada po pitanju Boatenga situacija nije loša, sada je on ravnopravni član naše ekipe. On to mora zdurat do kraja sezone i onda treba vidjeti što i kako dalje. Da li će on i dalje htjeti ća, da li ćemu odgovarati uloga koju će igrati, da li ćemu odgovarati plaća, da li će ga Bayern htjeti?

Teško je prihvatiti nešto drugačije, kada si dugo uvjeren u nešto drugo. S druge strane jednom Mulleru se opraštaju 4 godine smećarkog nogometa, jaku čudna pozicija u ekipi, zastoj razvoja Bayerna? Treba jednostavno samo pogledati situaciju kakva je i onda dodati i oduzeti što i kako.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 08 vel 2020, 09:49

FCB_general napisao:Niko Kovač će na kraju ispasti heroj koliko god je loše izgledao kao trener i Bayern bio slab. :) S ovakvim čovjekom kao što je Karl i transfer-politikom kluba ti ne možeš biti nikakav trener taman da si savršeno skrojen, najbolji, najveći, najpoklopljeniji, najkreativniji ili što već ne "naj". :D

Ne žele oni ulagati i to je to. Zašto imati 8 braniča i 2 prava zadnja vezna, na svakoj od pozicija po 2 kad možeš ovako jesti govna? Čekamo još oko Javi Martíneza istu priču da podvale i opet prezentiraju lažnu momčadsku širinu. U tome smo 5-6 godina akademici. ;)

Ti si generale u jako, jako, jako velikom konfliktu sa samim sobom...

Ko ne želi ulagati, Bayern ili ti? Ja imam dojam da ti više sprečavaš transfer u Bayern nego Bayernova uprava, ako me razumiješ.

Ti bi 45 igrača u ekipi, ali s druge strane non stop pričaš o HYPU koji se NE SMIJE PLAĆATI, drugim rječima ti bi jebo al da ne uđe...

Ti bi Sanea za 45 - 60, makar ga City ne želi prodati ispod 80. E sad ako naša uprava ne dovede Sanea za 45 - 60 onda ćeš srati po upravi kako je nesposobna i NE ŽELI investirati. Ako pak s druge strane plati 80 onda ulazimo u onaj dio di ti opstruiraš plaćanje velikih cifri jer smatraš da to uništava nogomet...

Evo sad si neki dan srao kako je Barca potrošila noFce na Dembela i Coutinha, a onda sereš što Bayern ne troši noFce na svoje "Coutinhe i Dembeleje"? Sereš kako se za neformirane klince baca bogatstvo, a smatraš da BAyern treba kupiti Havertza! :shock: Kad Bayern ne potroši bogatstvo na klince pa uzme daviesa, onda ga nesmatraš širinom kadra, pa se dogodi to što se dogodi. Ista stvar sa Cuisanceom...

Havertz ne košta 30, već 130!!! Što bi Vi za Havertza dali 130?!?!?! Ja osobno nikad pa ni onda! Nikad za dete od 20 godina ne bi dao te pare jer se stvari zbog mozga moraju poklopiti da bi dečko uspio. Kada igrač dođe do 23+ godina onda možemo o tome pričat.

A što ovdje čitam na forumu - svi u biti oćekuju da BAyern pljune za djete 100 milja, za neke je čak to i gotova stvar i ak se to nenapravi opet imamo smeće od uprave.

Eto sad se opet javio Muller koji nema realno mjesta u sredini terena, a opet igra pa se možda Kai i netreba kupovati. Jedina stvar zašto se Kaija mora kupiti je to što je on potencijalno najbolji budući Njemac, ali za 130 milja, daj me nemoj jebat!

Ja iskreno ne znam kada se u glavama navijača Bayerna dogodio taj feler da su zaboravili da navijaju za BAyern, a ne za tamo neki "drugi" klub...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 08 vel 2020, 11:01

Ko bi reko da Kimmich ima 25 let vec!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 18 vel 2020, 22:11

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1229825746094501888

Kao doveli smo jednog skauta iz Chelseaja, a po imenu i prezimenu - Nijemac. :lol:

Pa dragi moji, dovedite jednog Argentinca ili Brazilca da imaš što snimati po čitavoj Južnoj Americi ili jednog Portugalca da ti kaže što je sve najbolje u Portugalu i Španjolskoj i jednog Hrvata da ti snima talente Dinama, Osijeka, Partizana, Steaue, Temišvara, CSKA Sofije. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 vel 2020, 11:05

Sportbild veli da Flick ima nekoliko ponuda na stolu da priđe u drugi klub.
Navodno mu fali vrednovanja i poštvanja od uprave, jer tek za par mjeseci žele odlučiti dal će ostat ili ne.

Ne znam jel to istina, al s obzirom da ekipa iz Bilda ima najbolje informacije iz Bayerna, vjerujem da ima dima...

AKo je tako, onda moram priznat da Flick malo sere. Ok, radiš dobar posao, svaka čast, ali nisi ti 20 godina šeftrener s bogatim iskustvom u LP i u drugim ligama pajdo.

Flick se postavio kao da je on sad Cruyff, a tek par mjeseci radi kao šeftrener neke jake momčadi.

Osobno bi volio da nam Flick ostane trener, ali isto bi tako još volio vidit kako će se sve razvijati do 5. mjeseca.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 vel 2020, 11:13

Stavi se u njegovu poziciju....pa neka si trazi novi klub tj alternativu jer uprava ga moze sutnut nakon par losih rezultata...kaj bi on trebal cekat do zadnjeg i ne mrdat nikamo?! Uostalom bez doze samouvjerenosti nemozes nigdje uspjet.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 19 vel 2020, 11:23

Ma to stoji Doro, ali nije nitko veći od Bayerna da se tako postavi.

Donedavni pomoćni trener postane interimstrainer i nakon dva miseca postavi se ko da je on beckenbauer među svim trenerima!?

:?

Pep, Ancelotti, Van Gaal, Heynckes, Kovač, Hitzfeld, Magath, Trappatoni, Rehagel, Ribbeck, Beckenbauer, Lattek

Svi su morali proći određene stanice i postići uspjehe drugdje da bi došli do Bayernove klupe. Jedino je Klinsfrau crna točna povijesti kluba.

Flick ima super iskustvo kao pomoćni trener, ali kad je bio šeftrener? kakav mu je protfolio?

Ponavljam, drag mi je, volio bi da ostane, ali prvo ajmo vidit kako će se sve razviti. Mislim da je uprava u pravu što se ne želi zalićati.

Ja mu želim najveći uspjeh i što dulji ostanak u Bayernu!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 vel 2020, 13:05

Kako ono sociolozi i psiholozi to nazivaju - poremećaj ljudskih i društvenih vrijednosti? :lol:

A mene prozvao imenjak Ivan jer sam rekao nakon prvih 4-5 tekmi da je Flick kao trener totalni početnik i nula u profesionalnom nogometu :mrgreen: , a evo vidi sad navodnog stava. :lol: U manje od mjesec i pol je on već preskočio nekoliko stepenica, ali daleko je on od top trenera. Sad odjednom se kao dignuo ego nešto u stilu Bjelice nakon zadnjih godinu i pol u Dinamu pa počeo psovati sve i svakoga nakon poraza od NK Osijeka s time da Bjelica je glavni trener od već 6-7 godina.

Početnik si i sa 60 godina taman da si ne znam što u nogometu radio desetljećima jer iskustvom i godinama rada se mjeri i stvara kvaliteta i bruse vještine u određenoj funkciji, poslu ili vrsti djelatnosti i rada, a ne rođenjem, gledanjem sa strane i ne znam čime.

Svaki trener kojeg je Cruz naveo je plaćao danak neiskustva i neznanja kojeg je skupljao tim poslom iz godine u godinu i dan danas ga skupljaju, a Herr Flick s 15 utakmica odjednom u krugu Ude Latteka, Ottmara Hitzfelda i Juppa Heynckesa. Kako da ne... :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2020, 13:50

E sad tek slijedi pitanje i odgovor gdje ćemo vidjeti što i ko je Flick. Neki će reči "pa kaj se sve mjeri po LP", ali nije to tak crno ružičasto.

O ćem se radi; sada se hala protiv Padersmeća, a slijedeća tekma je Chelsea. Pitanje i odgovor za trenera je, kako pobijediti smeća a da svi budu najbolje pripremljeni za Chelsea! Po tome se poznaje trener....

Sad ode s B postavom, Kiksa, sjebe atmosferu i sranje gegen Chelsea. S druge strane pak dene ajnc a robu u prih 11 i "umara" igrače...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 vel 2020, 14:15

Ne znam... Prije su pravila u nogometu bila sezonska očekivanja uprave i trenera od momčadi. To kad obje strane dogovore, onda ostaje definirati u kojem vremenskom razdoblju se želi to i to postići, napraviti ti i ti pomaci, s kojim igračima i sezonskim kadrom.

Tako je barem bilo prije 10-15-20 godina i tako rade klubovi koji nisu nužno elita ili su dobili bogate investitore i sl. Nešto ko Leipzig koji je svoju petoljetku u Bundesligi dobrano sproveo i ova sezona je tu negdje da to čak ranije ostvari.

Flick prvo mora biti potvrđen kao Cheftrainer u Bayernu da bi onda u klubu valjda krenuli s tim koracima (ako tako naša uprava još razmišlja i funkcionira).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva