FCB_general napisao:Niko Kovač će na kraju ispasti heroj koliko god je loše izgledao kao trener i Bayern bio slab.

S ovakvim čovjekom kao što je Karl i transfer-politikom kluba ti ne možeš biti nikakav trener taman da si savršeno skrojen, najbolji, najveći, najpoklopljeniji, najkreativniji ili što već ne "naj".
Ne žele oni ulagati i to je to. Zašto imati 8 braniča i 2 prava zadnja vezna, na svakoj od pozicija po 2 kad možeš ovako jesti govna? Čekamo još oko Javi Martíneza istu priču da podvale i opet prezentiraju lažnu momčadsku širinu. U tome smo 5-6 godina akademici.

Ti si generale u jako, jako, jako velikom konfliktu sa samim sobom...
Ko ne želi ulagati, Bayern ili ti? Ja imam dojam da ti više sprečavaš transfer u Bayern nego Bayernova uprava, ako me razumiješ.
Ti bi 45 igrača u ekipi, ali s druge strane non stop pričaš o HYPU koji se NE SMIJE PLAĆATI, drugim rječima ti bi jebo al da ne uđe...
Ti bi Sanea za 45 - 60, makar ga City ne želi prodati ispod 80. E sad ako naša uprava ne dovede Sanea za 45 - 60 onda ćeš srati po upravi kako je nesposobna i NE ŽELI investirati. Ako pak s druge strane plati 80 onda ulazimo u onaj dio di ti opstruiraš plaćanje velikih cifri jer smatraš da to uništava nogomet...
Evo sad si neki dan srao kako je Barca potrošila noFce na Dembela i Coutinha, a onda sereš što Bayern ne troši noFce na svoje "Coutinhe i Dembeleje"? Sereš kako se za neformirane klince baca bogatstvo, a smatraš da BAyern treba kupiti Havertza!

Kad Bayern ne potroši bogatstvo na klince pa uzme daviesa, onda ga nesmatraš širinom kadra, pa se dogodi to što se dogodi. Ista stvar sa Cuisanceom...
Havertz ne košta 30, već 130!!! Što bi Vi za Havertza dali 130?!?!?! Ja osobno nikad pa ni onda! Nikad za dete od 20 godina ne bi dao te pare jer se stvari zbog mozga moraju poklopiti da bi dečko uspio. Kada igrač dođe do 23+ godina onda možemo o tome pričat.
A što ovdje čitam na forumu - svi u biti oćekuju da BAyern pljune za djete 100 milja, za neke je čak to i gotova stvar i ak se to nenapravi opet imamo smeće od uprave.
Eto sad se opet javio Muller koji nema realno mjesta u sredini terena, a opet igra pa se možda Kai i netreba kupovati. Jedina stvar zašto se Kaija mora kupiti je to što je on potencijalno najbolji budući Njemac, ali za 130 milja, daj me nemoj jebat!
Ja iskreno ne znam kada se u glavama navijača Bayerna dogodio taj feler da su zaboravili da navijaju za BAyern, a ne za tamo neki "drugi" klub...