Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

PostPostao/la cruz » 26 vel 2020, 08:51

Sinoć Rolex dao Flicku rođendanski poklon i reče mu pred svima “tu u toj vrećici je također i olovka, a s olovkom se svašta može napisati i potpisati. Jako smo zadovoljni kako se momčad pokazuje i želimo da se tako i nastavi”

Reakcija na onaj interview od neki dan?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 vel 2020, 09:08

Znalo se da bude Lp krucijalan kaj se tice novog ugovora nema tu izmisljanje tople vode
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2020, 10:57

doro napisao:Yep nekog od 2 metra bumo stavili na 10ku da pomaze obrani brzinom i fizikom :x

Napises nismo barca a htio bi da imamo istu postavu kao oni

Mi ne igramo 433 klasicni a kad pokusali bilo sranje...polivaletni 4231 i 4141 DA!

Moram priznati da sam brutalno iznenađen.

Kladim se da sam napisao OVO:

anton 1983 napisao:Ma mene kod Thiaga i Kimmicha jebeno smeta manjak fizikalije i fali mi taj treći. Jebote pa nismo Barca! :D

Njima Leon paše čak, paso bi im eventualno havertz, ma paso bi im i još jedan defanzivac iza njih, al nam mi nepaše drugi napadač - čitaj Muller :D

Znači ispred je vezni igrač a ne napadač.

No mene isto tako intrigrira i opcija s jednim igračem iza njih dvojice jer po meni jako, ali baš jako je mala razlika između Kimmicha i Thiaga i Modrića i Kroosa...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 vel 2020, 11:08

cruz napisao: Slobodno si ostavi Martineza, Zakariju ili koga već da imaš opciju ako dođe Liverpool ili real na red, svakako je bitno imat opcije

Valja imati opcije i još više valja imati trenera koji nema problem za dobrobit stabilnosti ekipe staviti trećeg veznjaka i ostaviti Müllera van, pa kad dođe potreba reagirati.

Lani smo u 1/8 igrali protiv Liverpoola u gostima i igro je Martinez iza Thiaga i Jamesa, odigrali smo 0-0 ali smo bili zadovoljni stabilnošću. Nažalost nismo imali Müllera na raspolaganju (ne znam jel bila ozljeda ili šperung) pa da pokušamo nešto više postić u drugom poluvremenu
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2020, 11:19

U tome i je sada nas problem.

Ofenzivno sa Mullerom, Leonom i Coutinhom imamo opcija ali defanzivno sa Martinezom i Tolissom nismo zafovoljni...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 vel 2020, 11:22

anton 1983 napisao:U tome i je sada nas problem.

Ofenzivno sa Mullerom, Leonom i Coutinhom imamo opcija ali defanzivno sa Martinezom i Tolissom nismo zafovoljni...

Zakaria....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2020, 11:34

Ove sezone...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 vel 2020, 11:39

anton 1983 napisao:Znači ispred je vezni igrač a ne napadač.

No mene isto tako intrigrira i opcija s jednim igračem iza njih dvojice jer po meni jako, ali baš jako je mala razlika između Kimmicha i Thiaga i Modrića i Kroosa...

Dobro, ti njega oduvijek kao napadača gledaš, a ja kao ofenzivnog veznog jer on meni nikad nije nijednom u životu zasjeo na poziciju napadača i išao trpati golove u Bayernu, a gdje još lopova koji krade usput i poziciju krila pa čak i središnjeg veznog zadnje 2-3 godine, pa cijeli koncept kadroviranja sezonske ekipe ruši. :)

Ovo drugo što si povukao paralele je sve potpuno isto. Jedina, ali jedina razlika je što Kimmich nije gotov proizvod od (veznog) igrača, a Kroos i Modrić to jesu.
Thiago sada piči po liniji svjetske klase na svojoj poziciji i to samo na velikim utakmicama (baš kao i Lewy) treba i sam želi verificirati. Samo mu treba partner do njega i obojici jedan osigurač iza.

Kroos je ajme toga naučio u Bayernu i Elfu između 2010. i 2014. na 6-ici kad je mijenjao Schweinija ili igrao s njime ono finale 2012. a počeo je kao 10-tka i tamo daleke 2006.

Spoiler:
U Madridu je postao apsolutna 8-ica, ali dobrano defenzivno potkovana u Bayernu sve te godine, baš kao i Modrić u Tottenhamu kad dalje od centra kod Redknappa nije išao, već zujio većinom za neke defenzivne zadaće daleko od gola, baš kao onda i u HR timu. Vidimo tek na kraju karijere zadnjih 2-3 godine da je Modrić trebao biti skoro cijelo vrijeme 10-tka sve one godine nakon Dinama i tjerat ga da bude stalno u završnici ili kao 8-ica daleko više naprijed biti.
Njegov put je ispao obrnut od Kroosovog, ali su došli na isto, samo što je Modrić apsolutni trkač, a kod Kroosa je ona "što manje to bolje".

Kroos i Modrić imaju unazad 6 godina ne ispred već iza sebe - Casemira. To kod njih stvara razliku htjeli mi to priznati ili ne, a isto i u Liverpoolu koji je miljama daleko manje kreativan u sredini s Hendersonom i Wijnaldumom, ali isto imaju iza sebe Fabinha i Milnera na 6-ici.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 vel 2020, 12:11

According to TZ, Salihamidžić and chief scout Marco Neppe have been impressed with the performances of Adrian, and have convinced Fein that he’ll be a part of the Bayern squad next season.

https://www.transfermarkt.com/adrian-fein/profil/spieler/379979

Samo pitanje je hoće li Fein proći isto kao Rode i Rudy ili će doista dobiti priliku da igra. Mi ni ne znamo koliko se njega kao talenta visoko postavlja osim što se iz uprave, kluba i medija bacaju iscrtane parole i floskule Bayern-Bubi, Nachwuchs-Talent, gebürtige Münchner, Top-Talent itd.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 26 vel 2020, 17:38

First talks between Bayern and Alphonso Davies' agents have already taken place in London. Davies' strong performances are to be rewarded with a new improved contract, possibly until 2025 [Bild & SportBild]
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la melodyne » 04 ožu 2020, 15:48

Im SPORT BILD-Interview verrät Rafinha, was das Problem mit dem Ex-Bayern-Coach war. „Es war eine schwierige Phase mit Niko Kovac. Ich hatte ihn vor der Saison 2018/19 um die Freigabe gebeten, da ich ein Angebot von Bayer Leverkusen hatte. Er meinte: „Nein, bitte bleib, ich brauche dich!“ In der Rückrunde bekam ich kaum noch Einsätze“, sagt Rafinha.

„Ich habe Respekt vor Kovac, aber ich sage Ihnen: Wenn der Umgang anders gewesen wäre, dann wären wir möglicherweise alle noch da: Arjen Robben, Franck Ribéry, James, Mats Hummels, Renato Sanches, Arturo Vidal oder ich“, so Rafinha.

„Das wäre nicht unwahrscheinlich gewesen. Aber unter Kovac ging es leider zu Ende.“ Der Trainer wurde im November bei Bayern entlassen, Nachfolger wurde der damalige Co-Trainer Hansi Flick.

Jel ima neko nesto pozitivno da kaze o Kovacu? :?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 04 ožu 2020, 22:52

Ja ću samo reći: nedaj Bože da nam još uvijek igraju Robben, Ribery, Rafinha, Vidal, James...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 05 ožu 2020, 09:39

ivan napisao:Ja ću samo reći: nedaj Bože da nam još uvijek igraju Robben, Ribery, Rafinha, Vidal, James...

:lol: Upravo to.

Rafinha još živi u 2015. očito
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 ožu 2020, 14:08

Al to je prestrašno kako nam se trude razdor u redove poslat! :D to Flick, to Alaba, to Sane, to ovo to ono, od tog čovjek može da poludi! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 ožu 2020, 09:35

anton 1983 napisao:Al to je prestrašno kako nam se trude razdor u redove poslat! :D to Flick, to Alaba, to Sane, to ovo to ono, od tog čovjek može da poludi! :D

Svakodnevnica. FC Hollywood je naviko na takve situacije.

Što se tiče Alabe, meni je teški no-brainer da mu se ponudi ugovor. Igra fantastično na štoperu (maltene playmaker koji super kontrolira zadnju liniju), postao je lider, a uz to je i domaći igrač (mora se pratit kvota).

Dosta vrijedan igrač. On je ustvari postao onaj igrač za kakvog smo prošlog ljeta platili 80 milijuna...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva