anton 1983 napisao:Mislim da propadanje može poćeti:
https://www.bild.de/sport/fussball/fuss ... .bild.html
Uskoro ćemo čuti da se gasi sve...
idem po vodu!

anton 1983 napisao:Al mući me što me baš zanima kako bi ova sezona završila. Kolko god neki POOP brijem da smo bili top favoriti za osvajanja...

FCB_general napisao:U Engleskoj će biti gadno i još k tome čujem da su oni ležerni ko Talijani zadnja 2 tjedna. Liverpool kako god se okrene je prvak jer ima upisati samo 2 pobjede i to je to.
Sve ostalo bi bilo van svake pameti, a isto tako im bez veze sada sve ovo s obzirom što igraju ove sezone,, ali tako je kako je.

ivan napisao:Ako ćemo ić završit sezonu u ovom trenutku po trenutnom stanju ima tu još puno drugih problema. Lako za prvaka - što s kluboima na dnu koji se bore za ostanak u ligi kojima su u pitanju ogromni iznosi novca. Boli njih tko je prvak. Zar da oni automatski ispadnu u drugu ligu iako bi se imali šansu do kraja sezone izvući?
Eh, ne bude to baš samo tako išlo...

"Skaj Sports" saznaje iz pouzdanih izvora bliskih UEFA da će se 7. avgusta nastaviti Liga šampiona i Liga Evrope, kao i da će se utakmice igrati na svaka tri dana.
Finale najelitnijeg kontinentalnog takmičenja je, navodno, planirano za 29. avgust.
Oni još dodaju da bi naredna sezona u Evropi trebalo da krene tek 20. oktobra.

melodyne napisao:"Skaj Sports" saznaje iz pouzdanih izvora bliskih UEFA da će se 7. avgusta nastaviti Liga šampiona i Liga Evrope, kao i da će se utakmice igrati na svaka tri dana.
Finale najelitnijeg kontinentalnog takmičenja je, navodno, planirano za 29. avgust.
Oni još dodaju da bi naredna sezona u Evropi trebalo da krene tek 20. oktobra.

Red passion napisao:a broj ozdravljenih naraste dobrano.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost