VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la anton 1983 » 01 vel 2010, 09:20

Sledeću tekmu Bayern ide u goste Wolfsburgu, a Džeko mi puca od samopouzdanja, nije mi to baš. Brijem da bu nam pak jednoga pospremil. Sad je Wolfsburg nesretno odigro remi protiv HSV-a pa ih možda to još malo razjebe, al ne znam baš. Sad kad igraju protiv nas bit će extra nabrijani te je ovo tekam u kojoj nemaju baš preveč za izgubiti, ko zna, možda će već protiv nas imati i novog trenera na klupi.

Ak bu već Ribery išo proč, sada u ovom trenutku ja ne bi imo ništa protiv da Bayern sam vrati Kroosa, dene ga na Riberyevu poziciju i dopelamo Džeku i nastavimo igrat u sustavu 4-2-4. Sa Džekom i Gomezom morti bi imali najjači napadački tandem u svijetu. U ovom trenutku ja više ne tvrdim da je Gomez bolji napadač o Džeke, jedan stoji uz bok drugom! 8)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 06 vel 2010, 14:51

evo pošto sastav Bayerna već i vrapci na granama crvkuću...... :lol: .....onda ću napisat sastav gladnih vukova....

dakle

lenz

riether----------madlung- :D -------barzagli--------schaffer

---------------------------josue(C)--------------------------

------hasebe--- :) ----------------------------gentner---------

-----------------------miške----------------------------------

----------grafite-----------------džeko-----------------------

ovako gledajući na prvi pogled....Robben će imat dosta prooblema.... :D ...jer ovi njemci ne prezaju od ničeg da zaustave protivnika....Barzagli je povratnik u ekipu...jer je novi trener tako odlučio....Madlung je rupa svjetskih razmjera... :D ...i savjetujem ovim putem Gomeza da se drži Madlunga,kao pijan plota.... ....Ključ u ovoj tekmi leži u Bayernovoj realizaciji...i kontri i polukontri domaćina....

Dakle kako će teći tekma....Bayern će imat oca 65-70 % loptu u svom posjedu...okreatat strane napada konstantno...tražit rupu u obrani....a s druge strane poznavajući MvB,on će u ovoj tekmi bit najbitnija karika.... :bravo: ..jer ne smije dozvolit da Miške ima puno slobode...tj.ne smije ga ostavit 1-1 sa Bastianom....treba očekivat da će Wolfsburgh zabit barem jedan gol....jer imaju potencijal da jednostavno moraju jednog stavit....ali ovu tekmu ne dobija obrana,već bolji napad.....a nakon Werdera sve je jasno..... 8-) ......sam treba ekipa zabit u mrežu...a ne gađat Lenza ili okvire gola....

prognoza.....očekujem špektakl.....1-3 za Bayern ili pak 2-5 ak budemo koristili zicere koje stvorimo.......ajmo Ola....zabij ga i ti danas....malo si mi se ofucao u zadnje vrijeme.... :(
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la ankujund » 06 vel 2010, 21:10

nego, gdje su nestali oni sto su prozivali sve nas ostale "ljubomorne" govoreci da je miske najbolji veznjak na svijetu a dzeko najbolji napadac europe? nesto su mi se utihnuli...miske danas u 60min izasao... gdje su ti dijamanti nestali?

kako su se vukovi zeznuli neprodavajuci dzeku...sad cu mu za 50% spustili cijenu ove godine...
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 07 vel 2010, 07:58

A cuj, utonuli u "sivilo" Wolfsburga ove sezone. Sto se tuce spomenutog dvojca, Misko nije ni sjena od prosle sezone dok Dzeko i uspjeva nesto napraviti samo mu se jos netko treba pridruziti. Vidi se sto je Magath znacio "vukovima".

Misko je dobar igrac ali samo to. S Dzekom je druga stvar, on mora otici iz Wolfsburga do bi postao svjetska klasa, npr. u Arsenal da igra zajedno s RvP :mrgreen: samo da se to dogodi mora otici i Wenger iz Arsenala jer ne vidim drukcije kako bi se mogao ostvariti taj transfer! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 07 vel 2010, 10:34

Džeko trenutno igra maksimalno dobro uzimajući u obzir ostatak ekipe. Mislim da nema dvojbe da će napustit klub na kraju sezone.

Što se Misimovića tiče, on je već duže vrijeme van forme. Bumo vidjeli šta će se s njim desit, sad su ga i u Wolfsburgu počeli kritikovati i ko zna šta se iz svega toga može izroditi.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2010, 09:28

Jučer je Wolfsburg odigrao utakmicu sezone. Malo su podsjetili na slavna vremena iz prošle sezone, samo je razlika u tome kaj je i prošle sezone napada bio ubitačan ali je i obrana bila na mjestu. Ove godine sa Barzaglijem, Madlungom i Simunekom, obrana je švicarski sir. Još im ne ide u prilog to kaj im mora braniti 3. golman. Sigurno će se malo poboljšat situacija kada im se vrati Bengalio. Simunek i Madlung su tak i onak smeća od igrača, ali Barzagli, neznam kaj se njemu dogodilo. Očito da kad mu je otišo kompić Zaccardo njemu je pao moral, najbolje bi bilo da ga se riješe na kraju sezone i totalno obnove obranu. Sad tek treba vidjeti kakav je taj novi Brazilac Rever, ali nepolažem baš previše nade u tog igrača iako ga još nisam vidio. Mali Pekarik, kao desni bek me oduševljava, brz, gmizav, dobra tehnika, velika perspektiva. Kaj je najbitnije, Wolfsburgova obrana mora nači načina da postane kompaktnija jer to ovako ne ide. Fino na kraju sezone u šoping i dopeljat novi štoperski par ili samo jednog ako se Rever pokaže dobrom akvizicijom....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2010, 12:20

Wolfsburg jučer dobio pogodkom Miškea. Lagano se dižu iz gnoja i ja im želim sve najbolje. Da će kroz BL uspjet ulovit mjesto za Europu, nisam baš ziher, ali i to je moguće jer će najvjerojatnije i 6. mjesto dat putnika za europu. Sada treba dizati formu i koncentrirati se na europu jer Wolfsburg posjeduje kvalitetu da ostvari velike stvari. Da li ima šanse da se još uvijek spasi ova sezona...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2010, 10:28

Ljude više ne puštaju na utakmice Wolfsburga bez ove OPREME:

Slika

TAJ ČOVJEK JEDNOSTAVNO SJAJI!!!!! Zašto ga nije rodila hrvatska majka? :( Zašto se ON nije zvao IVAN LEKO? :( Zašto se nije rodio koji stotinjak kilometara sjevernije? :( Zašto, zašto, zašto???? :( Dudua, Olića, Manđu, Petrića, Kalinića, Klasnića u paketu im dam za njega!

Samo je jedan Dijamant! 12 golova , 8 asistencija! Džeko je direkt sudjelovao kod 45% svih golova Wolsfburga ove sezone u BL!!! :shock: Strašno, jednostavno PRESTRAŠNO!!!

Malo sam se jučer pobojo kad je Bochum poveo, reko ne valjda opet. Ali nemre ipak to Bochum zaustaviti, 2 puta Džeko, Martins koji je zamijenio nikakvog Grafitea te Santana....

IDEMO DALJE; RUBIN MORA PAST!!!!
:yes:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 ožu 2010, 13:51

Vukovi opet razbijaju...samo neka što dalje prođu u europi :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2010, 17:45

Wolfsburg udara mrkvicu. Malo su me iznenadili jer su fakat protiv Rubiina morali krepat. Šteta kaj su se takkasno digli, a možda još i ima nade kako sam i reko, samo kaj ovaj BVB mora prestat! A zakaj su se digli? Čim su postali nebitni i čim nisu glavna vijest u novinama odmah sve počne ići onako kako treba, bez pritiska. Uff kaj bi dao da baš oni bubnu UEFU! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 ožu 2010, 18:38

anton 1983 napisao:Wolfsburg udara mrkvicu. Malo su me iznenadili jer su fakat protiv Rubiina morali krepat. Šteta kaj su se takkasno digli, a možda još i ima nade kako sam i reko, samo kaj ovaj BVB mora prestat! A zakaj su se digli? Čim su postali nebitni i čim nisu glavna vijest u novinama odmah sve počne ići onako kako treba, bez pritiska. Uff kaj bi dao da baš oni bubnu UEFU! :D

Finale u Hamburgu: HSV-Wolfsburg :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 ožu 2010, 09:28

So gilt es als sicher, dass im Sommer im Defensivbereich personell nachgebessert wird. Ein Kandidat spielte am Sonntag vor, wenngleich ihn Manager Dieter Hoeneß nach langer Zusammenarbeit nicht mehr beobachten muss: Herthas Arne Friedrich (30). Der Nationalspieler sollte schon im Winter kommen, erhielt jedoch keine Freigabe.

Klappt's nun im Sommer? Hoeneß hätte keine Scheu, sich bei seinem Ex-Klub zu bedienen: "Wenns dort jemand gibt, von dem ich überzeugt bin, kommt er genauso infrage wie ein Spieler eines anderen Vereins." Friedrichs Hauptkonkurrent ist der dänische Nationalspieler Simon Kjaer (20, Palermo), zu dem ebenfalls bereits im Winter Kontakt bestand.

Naravno, nakon ovakvog debakla priča se o pojačanju u obrani i tu su kao kandidati spomenuti A. Friedrich i Kjaer iz SERIJE A. Ak se mene pita, rađe po Danca tako da Wolfsburg hapi još jednog "Talijana" :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 22 ožu 2010, 16:19

anton 1983 napisao:So gilt es als sicher, dass im Sommer im Defensivbereich personell nachgebessert wird. Ein Kandidat spielte am Sonntag vor, wenngleich ihn Manager Dieter Hoeneß nach langer Zusammenarbeit nicht mehr beobachten muss: Herthas Arne Friedrich (30). Der Nationalspieler sollte schon im Winter kommen, erhielt jedoch keine Freigabe.

Klappt's nun im Sommer? Hoeneß hätte keine Scheu, sich bei seinem Ex-Klub zu bedienen: "Wenns dort jemand gibt, von dem ich überzeugt bin, kommt er genauso infrage wie ein Spieler eines anderen Vereins." Friedrichs Hauptkonkurrent ist der dänische Nationalspieler Simon Kjaer (20, Palermo), zu dem ebenfalls bereits im Winter Kontakt bestand.

Naravno, nakon ovakvog debakla priča se o pojačanju u obrani i tu su kao kandidati spomenuti A. Friedrich i Kjaer iz SERIJE A. Ak se mene pita, rađe po Danca tako da Wolfsburg hapi još jednog "Talijana" :D

mislim da bu ulijev buraz ipak dopelal freidricha ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 tra 2010, 08:05

Wolfsburg je sa ovim porazom završio svoju užasTnu sezonu. Više nevjerujem da oni mogu do 6. mjesta koje će voditi u Europu. Polako se oni vračaju u svoju stvarnost i sada je samo pitanje za kolko će biti prodane njihove zvijezde, koji će ih kreten doči trenirati te kako će pokrpati rupe koje će nastati odlaskom igrača. Mislim da će oni sve pokušati riješiti na silu, ali da na kraju će to ispasti jedan veliki proljev. Šteta, imali su svijetlu budučnost ispred sebe , ali su to uspjeli zajebati. No što je tu je! iapk akapa dole za prošlu sezonu koja nikada neće biti izbrisana! bravo

Bild se malo zaigro pa piše o tome kako se Bayern zainteresiro za Džeku, to mi se nimalo ne sviđa. No isto tako Bild je reko da nevjeruje da će Bayern iskrcati 40 milja nakon Gomezovog transfera ,ali isto tak je moguće da dođe do neke trampe tipa ove: Tymo + Klose + 20 milja....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 16 tra 2010, 06:42

Kako je trenutni trener Wolfsburga samo privremeno riješenje počelo se špekulirati o Vehovom nasljedniku. Postavila su se dva imena: Martin Jol i Gerald Houllier(s asistentom Markusom Babbelom). Babbel je zasad opovrgnuo ta nagađanja.
Ako bi pogodili s nekim trenerom, onda mislim da je to Martin Jol. Bolje im je da sad počnu pregovore, dok su još aktualni prvaci. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi