anton 1983 napisao:Ne da mi se Miki.
Slucajnost poklapanja Miki, slucajnost poklapanja...
Bas sam htio da igramo sa Cityem, ono full i sad ovaj šok! Unfassbar!
Ono gnjilija cetvrtfinala polufinala i LP brijem da nisam nikad vidio. Brijem da je zadnji put tak trulo bilo tamo kad su Porto i Monaco igrali....
Al ko ga jebe, sad moramo hapit Klempu da ga jebes!

ivan napisao: Imamo i mi igrat s Lyonom još, ne treba ih podcjenjivati
anton 1983 napisao:Pa mene je briga. Ja sam bas htio tu utakmicu da se obracunamo.
Volim Špektakle!
Al sad sta je tu je i Bayern si nema kaj predbacivati kad nismo imali lak zdrijeb...
Miki napisao:Na kraju se uvijek samo pobjednici pamte, a ne Robenov promašeni penal u " Finale Dahoam".

anton 1983 napisao:Miki napisao:Na kraju se uvijek samo pobjednici pamte, a ne Robenov promašeni penal u " Finale Dahoam".
E vidis, ja ti vise nezivim za kraj nego za trenutak, jer je onda zivot ljepsi...
Jebote sto si ti opterecen sjecanjima
anton 1983 napisao:Nemoj bit snob i gledat imena i papir? Pa to je jedino kaj se gleda i kaj se ikad gledalo!
Izuzev naseg para, svi ostali 1/4 finalni parovi su bili smece. Ono za to se nejde u birtiju. Isto tak je za oba polufinala. Koda si isto drko kad smo ubili Basel s 7 komada i Barcu!
Ajd nemoj bit pizda i priznaj da je tak...

ivan napisao:Lopta je okrugla i možeš se jebat. Osim za Sterlinga, njemu je izgleda ćoškasta![]()
Treba bit skroman u pobjedi (vrijedi i za jučer) i ne trebamo se kurčiti sada. Imamo i mi igrat s Lyonom još, ne treba ih podcjenjivati

anton 1983 napisao:Miki, trebas biti posebna lujka da najveceg revolucionera u zadnjih 20 godina nogometa nesmatras sexualnim trenerom.
Nogomet je bio u robovlasnistvu Mourinhovog, Benitezovog, Anciletijevog i ostalog govno nogimeta. Tada je doso Pep i doslo je do borbe izmedu nogometa i antinogometa. Fala kurcu da se svijet okrenuo Pepovoj filozofiji i odlucio igrati napadacki i atraktivan nogomet, svako na svoj nacin. No Pep je taj koji je udario temelje i zato ti danas gledas ovakav Bayern, a ne onaj Hitzfeldov Bayern i fala kurcu da smo krenuli tim putem.
Jedino govno koje je jos ostalo i trza je ono smece iz Madrida i to ne Reala.
Al eto kao sto i vidis i doro zali sto City nije proso dalje
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju