Red passion napisao:Čovjek je napisao zašto zaduženja i to sve ima smisla. Ta savršeno bi nama bilo kad bi našli novog Daviesa i Kimmicha za male novce i ugovore pa dobili u njima desnog beka, kreativnog veznog i krilo.
Ja i dalje mislim da mi imamo novaca za dve jer se godinama uštedjelo puno i nakon Coutinha, Boatenga i još par njih će ugovori biti rasterećeni.
Imamo ali dalje stedis dok imas a ne kad nemas....nitko nezna kakva bude jesen,zima i proljece a vjerojatno usrana.
Uzeli smo klempu ove godine iako vecina ocekivala ozbiljni napad na LP tek sljedece...idemo sad uigrat jos poletniju momcad jer tu su sad Sane,Tungay i novi bek,Kimmich se dokazao u vezi,Leon prebriko takodjer,vracaju se Lucas,Sule i Tolisso poslje ozljede plus neki novi klinci itd.
Pa nebumo se plakali za Martineza koji uopce nije igrao il posudjene Odriozolu i Coutihna koje da ni nismo posudili nebi se ni primjetilo da ih nema.Nebu bilo Thiaga al uz odlicnog Leona i Kimmicha te dvojca koji jako grizi Cuisanca i Tolissa to se nebu primjetilo.
width="960"