Uff što će nam falit protiv Engleza.
Nadam se da će se igrači uspjet brzo oporavit jer nam slijedi teška tekma u BL-i.

The Scarface napisao:Schweini pretrčao 17,7 km.![]()
Uff što će nam falit protiv Engleza.
Nadam se da će se igrači uspjet brzo oporavit jer nam slijedi teška tekma u BL-i.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Haris napisao:Prokleti ćelavac did it again!

doro napisao:Haris napisao:Prokleti ćelavac did it again!
njega bumo prodali realu za 80milja
...ne dam ga ni za dva essiena....
....i vidjela se frustracija na Olićevom licu kad ga je zamjenio Ribery....i ja bih bio ljut...jer Mullac je morao izletit već nakon 40min van s terena....
(bojal sam se neke ozljede al sve je dobro prošlo.... bavarac napisao:suđenje čudno....rudari(kuranji,zambrano...itd) kopali po našima ,a nema žutih kartona(bojal sam se neke ozljede al sve je dobro prošlo....

bavarac napisao:
o tekmi malo.....Basternator.....taj se ne troši.....lik je neumoran,igrao je sve pozicije u ekipi....pokrivao od Butta do Klosea u obrani sve....malo lijevo i desno....u sredini....sve....dobio je žuti (zbog umora i manjka koncentracije...)ali ipak...mozgu treba i zraka da radi...a on je bio stalno zadihan....17,7 km........ne dam ga ni za dva essiena....
![]()

anton 1983 napisao:To je bio prljavi SEX!
18 KM , OSAMNAEST jebenih kilometara je SEXSTEIGER pretrčo protiv SCHALKEA!!!!![]()
![]()
![]()

Scar, jel mozes dati sluzbeni link na ovaj podatak?The Scarface napisao:Schweini pretrčao 17,7 km.![]()

marac napisao:Scar, jel mozes dati sluzbeni link na ovaj podatak?The Scarface napisao:Schweini pretrčao 17,7 km.![]()

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju