Transferi i špekulacije u Bundesligi

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije u Bundesligi

PostPostao/la Francky boy » 23 sij 2009, 14:58

Hoffenheim zainteresovan za Roberta canellu. Igrač je sporting Gijona i igra lijevog beka. Mladi je reprezentativac španije. To je drugi španjolac koji se nalazi na listi želja TSG-a.Drugi španolac je Iván Marcano igrač Racing Santandera.

http://www.fussball-talente.com/TSG_189 ... 123-1.html
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 25 sij 2009, 09:31

Navodno je karluhe zainetersiran za dovođenje Drpiće. slučajno nabaso na ovu vijest, pitaj Boga kolko ima istine u tome...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 sij 2009, 09:48

JAko zanimljiv tekstić.

Naime thiago Neves bi već mogo bit prodan jer zasad je totalni i jako skup promašaj HSV-a - 7.5 miljona eura, navodno bi za nejga dobili 7 milja, a novce od njegovog i De Jongovog transfera bi reinvestirali u Liverpoolovog Babela koji bi ih košto 13 miljona eura. Navodno je 1. kontakt za Babela uspostavljen - e to bi bio jeben transfer

http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 58859.html
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 25 sij 2009, 12:06

Sumnjam da ce biti ista od tog, Thiago Neves ih je previse kostao da bi se upustali u nekakve avanture. Ne vjerujem da ce ga prodati jer dolazak Babela iz Liverpoola je ravno nemogucoj misiji. To je ipak igrac kojeg HSV po mom misljenju ne moze dofurati te je preskup a i sumnjam da bi on htio prec u Hamburg bez obzira koliko on nezadovoljan trenutno bio...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 25 sij 2009, 12:20

Speedy napisao:Sumnjam da ce biti ista od tog, Thiago Neves ih je previse kostao da bi se upustali u nekakve avanture. Ne vjerujem da ce ga prodati jer dolazak Babela iz Liverpoola je ravno nemogucoj misiji. To je ipak igrac kojeg HSV po mom misljenju ne moze dofurati te je preskup a i sumnjam da bi on htio prec u Hamburg bez obzira koliko on nezadovoljan trenutno bio...

Yep zvuči nategnuto, ali lepo je to za pročitat - u tekstu stoji da bi nevesa trebali prodat za iste novce - to i nije tak loše..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 25 sij 2009, 12:35

anton 1983 napisao:
Speedy napisao:Sumnjam da ce biti ista od tog, Thiago Neves ih je previse kostao da bi se upustali u nekakve avanture. Ne vjerujem da ce ga prodati jer dolazak Babela iz Liverpoola je ravno nemogucoj misiji. To je ipak igrac kojeg HSV po mom misljenju ne moze dofurati te je preskup a i sumnjam da bi on htio prec u Hamburg bez obzira koliko on nezadovoljan trenutno bio...

Yep zvuči nategnuto, ali lepo je to za pročitat - u tekstu stoji da bi nevesa trebali prodat za iste novce - to i nije tak loše..

Babel je ako se ne varam u Liverpool došao za nekih 17-18 miliona a to nije ni blizu spomenutih 13...a drugo mislim da bi Neves trebao dobit još prilike jer i kad je Rafael Van der Vaart došao u HSV nije odmah počeo "rasturat" (prilagodio se nije )...treba još pričekat s njegovom prodajom po meni...

iako nije ni ista situacija VdV je tad bio poznat Europi jer je bio glavni igrač Ajaxa ( pravi šok za mene je bio njegov dolazak u HSV ) ,a Neves je iz daleko "nepoznatije" okoline...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 25 sij 2009, 12:50

Ja djelim drugačije mišljenje, bojim se da bu ovaj neves isti kurac ko Carlos Alberto u Werderu i zato bi ga ja sad dao za iste novce za koje je dopeljan.

A kaj se tiće Babela, po meni bi 13 milja bila realna cijena jer on je sad sigurno lošiji igrač i nema razloga da bude skuplji, a i znate kakvo je stanje kod njega. Al opet slažem se da je njegov prelazak u HSV nategnut...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 26 sij 2009, 08:29

anton 1983 napisao:Navodno je karluhe zainetersiran za dovođenje Drpiće. slučajno nabaso na ovu vijest, pitaj Boga kolko ima istine u tome...

Yep, evo pojavila se ta vijest u dosta njemackih medija, samo pitanje je za koga su uistinu zainteresirani :haha: , za njega ili mozda njegovu bolju polovicu? :hehe:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 26 sij 2009, 11:35

Kaj se tiće Nevesa ovo više nije zajebancija. Beiersdorfer veli da ima upita za njega. Opet su nekakvi arapi u pitanju koji bi bili spremni dat 7 miljona eura za njega i onda ga posudit u Rio - ko tu koga je... ja neznam , ali ovog ciganizma sad u nogometu je preveč. Kak stat tome na kraj ne znam , ali ovakvi transferi me i više nego živciraju...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 26 sij 2009, 20:04

Toliko o Tevezima, Saviolama i ostalim caurama! :hehe: :neee:

Hoffenheim verpflichtet Regionalliga-Stürmer Kai Herdling
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 26 sij 2009, 20:21

Tako je, tako je! Ne trčati pred rudo! :doh:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 26 sij 2009, 21:30

Speedy zar ti stvarno misliš da će ponajboljeg napadača evrope mjenjati balavac iz regionalca.ne treba žuriti sa zaključima jer Hoffenheim voli da dovodi igrače pred sami kraj transfer roka
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Speedy » 27 sij 2009, 08:31

Frank Ribery napisao:Speedy zar ti stvarno misliš da će ponajboljeg napadača evrope mjenjati balavac iz regionalca.

Ne mislim ja nista! :mig:

Frank Ribery napisao:ne treba žuriti sa zaključima jer Hoffenheim voli da dovodi igrače pred sami kraj transfer roka

Ajd, nadam se da si upravu. Mozda i dovedu jos jednog napadaca, e sad o kakvom ce napadacu biti rijec to je vec druga stvar...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 27 sij 2009, 17:15

Bubakabar Sanogo došo u Hoffenheim kao BIG ŠPEK pojačanje.

E jebote smeća li, koji kurac će sa njim...

došo do kraja sezone sa mogućnom kupnje....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 27 sij 2009, 18:14

Ocekivao sam takvo nekakvo smece. :neee: Tko zna mozda i proigra u Hoffen-u! Ne bih se previse iznenadio! :D
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva