Postao/la cruz » 29 tra 2021, 14:58
Stand jetzt - nema ništa od toga. Slažem se s tobom, jučer sam napisao da bi to bilo teže za izvest jer smo tempirani na ovu igru kakvu smo igrali preko desetljeća.
Osobno ne bi ništa mijenjao.
----
što se tiče Naglešpeka, reko je danas na PK da neće od Bayerna tražit dovođenje igrača iz RBL.
Ali s druge strane, uzeći u obzir da nemamo previše kvalitete za DM/CM iza Kimmicha i Goretzke, možda Nagelšpek poželi jednog svog bivšeg igrača: Florian Grillitsch.
O njemu kaže "da je jedan od najboljih šestica lige, igrač koji je do sada nezasluženo bio ispod radara. On je jedan od najposebnijih igrača koje sam trenirao, ima nevjerojatan dar upravljanja ritmom igre. On zna svoje slabosti, stalno sam mu ih spominjao, ali se radi o jako dobrom igraču."
Grillitsch ima 25 god, ugovor do 2022 (...), igra redovno već dosta sezona, primarna pozicija je zadnji i centralni vezni, a često je uskakao kao štoper. Nije sklon ozljedama, kamoli teškim i naravno dobro je što priča njemački i što ga trener dobro poznaje. A nama bi defanzivni zadnji vezni dobro došao.
TM.de mu je stavio vrijednost od 20 milijuna eura.