Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

PostPostao/la doro » 07 svi 2021, 16:52

Ma Max uopce ne igra za repku tu i tam koji poziv za klupu.Gosens je odigrao par tekmi al lose,Shultz je otpao odavno gurao je loseg Halstenberga.
Gosens mi vise dobar klupski igrac nego za repku no vidjet cemo.

Sosa je malo ko iz vedra neba al razumijem ga.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2021, 17:54

@Cruz, sve što kažeš to stoji.
No ja i sad da odem u Njemačku i daju mi veliku lovu opet sve ostaje isto po pitanju moje zemlje i grada, ja sam i dalje imenom i prezimenom što jesam i samo radnik i stranac, ko legija stranaca kod Francuske.

Sosa je izvisio zbog Dalića, dečko ima 23 godine, igra izvrsno i što ti radiš zadnjih godinu dana?
Ti pričaš o mladoj U-21 ekipi a dečko prerastao baš sve selekcije i sljedeća stepenica je seniorska, A-vrsta Hrvatske. Jedan nastup u zadnje 3 utakmice je mogao riješiti sve.

Jedan poziv i jedan nastup u Fifinom kalendaru ti zauvijek zabranjuje nastup za bilo koga drugog.
Izbornik je premlako shvaćao Sosu ove sezone i sad se ovo događa kao veliko iznenađenje i sve je na igraču.
Mi sebi ovo ne možemo priuštiti, ali što je tu je i ispada da možemo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 07 svi 2021, 18:08

Apsolutno se ni u kojem slučaju ne slažem da je Sosa do zadnjeg ciklusa trebao dobiti poziv u A reprezentaciju. Lani je bio povremeni starter u Stuttgartu u drugoj ligi, onda se ozlijedio i ispao iz prvih 11.

Sezonu je počeo tako tako, pola na klupi i onda je odigrao prve dvije dobre utakmice taman pred zadnji ciklus 2020. kad smo imali Barišića u formi i Bradarića standardnog u Lilleu. Obojica su očito bili bolji. Tad je pušten mladoj reprezentaciji di je napravio odvratni crveni karton protiv Škotske za koji je dobio 3 utakmice kazne.

Do tog ciklusa je praktički bio propali igrač. Nakon njega, počinje brilijirati i asistirati u Bundesligi, skoro pa nositi Stuttgart kak je Silas pao u svojoj formi.

I onda dolazi ovaj ožujski ciklus 3 utakmice od koje je dvije suspendiran i tijekom kojeg ga je Dalić pustio Bišćanu za utakmicu protiv Engleske jer ga je ovaj namjeravao koristiti. Sosa je javio da ima ozljedu, a par dana nakon datuma te utakmice s Engleskom igra Bundesligu. :!:

On je efektivno propustio jednu utakmicu A reprezentacije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2021, 20:59

Ne znam... barem je mogao ga pozvati čisto da upiše jedan nastup i amen ko poticaj kad se već zvalo Leovca, Bartoleca, Milića, Maloču, Balajića, Juricu Buljata... Bilo je i gorih nogometaša koji su debitirali za HR pa nikad više ništa od njih.

Ali dobro... nije meni neka pompa koliko je on vijest dana da nitko nije to prije naslutio.
Njegova stvar u konačnici iako je on naš čovjek, predstavljati svoje je logični slijed itd.
Ako ne bude, naći ćemo onda nekog novog. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 08 svi 2021, 16:13

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1854186

Nije mi i dalje jasno kako moze da igra za Deutschland kada nije igrao u drzavi 5 godina...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 svi 2021, 17:05

Ocito moze jer i sam jucer potvrdio da odbio HNL i ja bi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 08 svi 2021, 17:17

Majka mu je rođena u Berlinu dok je djed bio gastarbajter.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 08 svi 2021, 17:18

Znaci to je gotova stvar...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 svi 2021, 19:58

melodyne napisao:Znaci to je gotova stvar...

Da.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2021, 23:08

Ode Borna u njemački dres. Šteta, jedna opcija manje za nas.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 09 svi 2021, 22:51

Može li mi neko objasniti ovo oko Borninog prezimena. Ja jedno vrijeme opšte nisam registrovao da je on Hrvat. Prezime Sosa? Jel njemu otac baš Hrvat ili....??
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 10 svi 2021, 07:15

effe__sa napisao:Može li mi neko objasniti ovo oko Borninog prezimena. Ja jedno vrijeme opšte nisam registrovao da je on Hrvat. Prezime Sosa? Jel njemu otac baš Hrvat ili....??

Iako su njegovi rodom iz Hercegovine, prezime nije hercegovačko već južnoameričko. Ta latino prezimena su ovdje baš rijetka
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 10 svi 2021, 10:30

Sosi propada veliki transfer u Njemačku? FIFA bi morala prekršiti vlastito pravilo

Ovo sam još prije 3 dana pročitao u komentarima na fejs stranici gol.hr kad je jedan lik napisao kako ništa od toga zbog ovog FIFA pravila koje je uvedeno prije 2-3 godine.

Sada je i Kicker potegnuo vijest, naši prenijeli. Sad je sve tko će se napraviti blesavim, prekršiti pravilo i sl., uglavnom pravnička sranja zvana "interpretacija", nešto ko i sa FFP-om pa uvijek se poteže CAS da se ukidaju suspenzije i zabrane i to u pravilu samo velikima i moćnima, mali nula bodova.

Sam Sosa je jučer otvoreno rekao da bi obukao dres i zaigrao za HR da ga je Dalić pozvao protiv Cipra, Malte i Slovenije. Sprdnja od lika. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 svi 2021, 11:11

Zasto sprdnje pa cekao je poziv nije dobio dosodrugi jos bolji i sve 5.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 10 svi 2021, 11:28

Zbog onog što je @Murta i napisao i to sam još na Instagramu kod jednog komentara praktički isto pročitao jučer i to je najbliže istini.

Murta napisao:Apsolutno se ni u kojem slučaju ne slažem da je Sosa do zadnjeg ciklusa trebao dobiti poziv u A reprezentaciju. Lani je bio povremeni starter u Stuttgartu u drugoj ligi, onda se ozlijedio i ispao iz prvih 11.

Sezonu je počeo tako tako, pola na klupi i onda je odigrao prve dvije dobre utakmice taman pred zadnji ciklus 2020. kad smo imali Barišića u formi i Bradarića standardnog u Lilleu. Obojica su očito bili bolji. Tad je pušten mladoj reprezentaciji di je napravio odvratni crveni karton protiv Škotske za koji je dobio 3 utakmice kazne.

Do tog ciklusa je praktički bio propali igrač. Nakon njega, počinje brilijirati i asistirati u Bundesligi, skoro pa nositi Stuttgart kak je Silas pao u svojoj formi.

I onda dolazi ovaj ožujski ciklus 3 utakmice od koje je dvije suspendiran i tijekom kojeg ga je Dalić pustio Bišćanu za utakmicu protiv Engleske jer ga je ovaj namjeravao koristiti. Sosa je javio da ima ozljedu, a par dana nakon datuma te utakmice s Engleskom igra Bundesligu. :!:

On je efektivno propustio jednu utakmicu A reprezentacije.

Gdje je on uopće bio u nogometu prije 6-7 mjeseci ili godinu dana, a već je imao 22-23 godine? Nigdje ga nije bilo, a sad si je dignuo libido za 700% kao da je materijal ala Davies u pitanju, a mi od njega napravili zvijezdu da doslovno jedan Josip Brekalo je potpuno otišao u sjenu sa svojim hat-trickom. :D :roll:

Još veća 'šteta' se stvara što se piše o njemu kao nekakvom kandidatu za Bayern uz činjenicu da smo potpisali ove zime Omara Richardsa za lijevog beka pa se pitam je li to planski puštano u javnost ko i ono DFB s Flickom?
Te fore Nijemaca kao da pomalo postaju neka vrsta njihovih strategija poslovanja i pregovora, zbunjivanja ovih-onih strana itd. kada su treneri i igrači u pitanju.

Izašlo je par dana nakon objave Nagelsmannovog transfera da ga pratimo zbog formacije, a možda i zbog ovog isto da mu se u glavi stvori efekt bitnosti kroz Bayern i Njemačku.

Dok je naša javnost i Facebook prostor prepun mržnje, izdaje zemlje, Domovinskog rata i poginulih branitelja(Josip Šimunić :doh: :doh: ) za jednog momka od 23 godine(rođen 1998., a pucnjava i ubijanje završilo 1995. kad nije ni postojao), on živi svoj život, sadašnjost i gleda budućnost i gotovo nitko ne gleda najvažniju stvar, a to je njegov talent, kvaliteta, nogomet...
Malo tko se pita pita gdje je on zadnjih 4 godine kao igrač i ništa više da bi tek onda sve ostale i sporedne i nebitne stvari mogli komentirati, moralizirati, potezati poput nacionalne pripadnosti, odanosti, transfer interesa i tako toga.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja