Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

PostPostao/la effe__sa » 30 stu 2021, 20:17

Red passion napisao:Nije važno je li FIFA, France Football ili UEFA dijeli svatko svoje nagrade, uvijek na štetu Bayerna.

Ali zašto smo mi obezvrijedili FIFINU nagradu koju je prošle godine pokupio Lewa. Zašto na momente ispada kao da je nije ni osvojio, da je sve u Balon d'or? Ja barem takav utisak imam...
A što se sada Balona tiče, pa ima argumenata za Messija, ipak više za Lewu, s tim što naravno očekivalo se da ako se prošle godine nije dodijeljivala, da će je Lewa dobiti, da će imati taj bonus.

I naravno skandalozno je to što je do prije koji mjesec Lewa važio faktički za pobjednika, da bi se poslije sve promijenilo. Znamo da one godine kada je Ribery bio u igri, da je glasanje produženo u korist Ronalda, da bi on dobio nagradu na osnovu dobrog nastupa u baražu za svoju reprezentaciju. Ali i tu se postavio ključni kontraargument, što je dobiva na osnovu dobrih partija u baražu, a što do tad onda nije bio dovoljno dobar da ih odvede bez tog play off-a na prvenstvo...Mislim ako tako gledamo.... :D
Red passion napisao:Flick koji je razorio sve s Bayernom je završio na 2. mjestu u 2020. kao trener godine po Fifi iza Kloppa koji je osvojio samo Premier Ligu, prvu uopće s Liverpoolom nakon 30 godina, a ovaj sve ispišao i izgazio.

Pa ovo i jeste bilo najskandaloznije i najsmješnije. Ali Flick je brzo prešao preko toga, dok Lewa individualnim nagradama pridaje veliki značaj. A bolje mu je da se još više skoncentriše i pokupi još bar jednu ili čak i više LP.
Muller i Neuer imaju dvije, a svjetski su prvaci i boli ih kurac za indvidualne nagrade.
I mene faktički zaboli, sinoć sam mogao a nisam namjerno gledao ceremoniju jer sam vidio da je cirkus u najavi i opšte se nisam obazirao, a poslije samo pogledao te rezultate, koji su očekivani takvi - smiješni. To je bilo faktički u najavi prethodnih par dana.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 30 stu 2021, 20:43

Kako god, njima na čast što su napravili Lewandowskom u ove 2 godine za sve što se čovjek trudio i borio, a mana su mu Bayern i što nema iza sebe globalnu vojsku bečkih dječaka na društvenim mrežama i PR zadnjih 11-12 godina. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 30 stu 2021, 22:06

Budimo realni, čim je Messi osvojio napokon nešto s Argentinom bilo je jasno da će njemu dati nagradu, iako je prije tog Lewy bio favorit. Ja stvarno nisam mislio da ima ikakve šanse nakon toga da uzme netko osim Messsija.
Nagrada popularnosti na koju se ne treba obazirati, iako se ne može reć da Messi nema nikakve argumente za osvajanje.
Žao mi zbog Lewe jer je mogao uz malo sreće imati već 2 što je ogromna stvar ipak...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 stu 2021, 22:10

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1465787723617345538

Prvo oprati Dortmund za vikend pa onda Barcelonu! :navijac:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 01 pro 2021, 18:56

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1466083530568617984
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2021, 23:20

melodyne napisao: https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1465787723617345538

Prvo oprati Dortmund za vikend pa onda Barcelonu! :navijac:

Ovo uzbuđenje u subotu s Dortmundom odraditi kvalitetno i onda utorak što se najviše čeka od svega.
Ima da bude najžešće iživljavanje ikad nad njima i masakriranje jazbine i Xavija, 10 komada ovaj put kad ni 7 ni 8 nisu one dvije sezone bile dovoljne. :sammer: :flick: :zdero:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 pro 2021, 14:40

Real Madrid ove sezone s Ancefloppijem ide po titulu prvaka bez ikakvih problema. Ovo do sada je dosta dobro I ako nastave istim ritmom, a Atlético se svake sezone blamirati i prosipati bodove, prvak će biti rano odlučen.

Vinicius Junior pod Talijanom doslovno rastura na svim frontovima. Lik sada zna pogoditi iza golmana a još i asistira. Kakav će to igrač postati...

Jović zabio i asistirao, čudo za njega u klubu!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 14 pro 2021, 16:28

Ma Jovic je igracina ali mu je glava problem. Da je on Vollblut-Profi ili bar "normalan" momak do sada bi bio prvi napadac Reala. Mlad je jos, samo da ne zavrsi tamo kao Perica Ognjenovic. :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 pro 2021, 20:25

Srpski igrači mi se nisu sviđali unazad 15 godina i tamo vremena Miloševića, Kežmana, Vidića, Ivanovića, Stankovića, Mihajlovića, Kovačevića koji su bili predobri i moćni igrači u klubovima, a u repki kad su skupa preloši.
Jović je prvi koji mi je sjeo kad sam ga vidio kako je krenuo razarati u Eintrachtu, a na kraju je u Madridu upao u rupu ko Renato Sanches u Bayernu.
Treba se on okrenuti nogometu i razarati. U jakim klubovima takav igrač može 25-30 pogodaka po sezoni trpati u svim natjecanjima, možda i više. Manjak discipline i neozbiljnost se ne oprašta talentima i igračima zadnjih 11 godina u nogometu. Balotelli je primjer toga.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 20 pro 2021, 12:55

Red passion napisao:Srpski igrači mi se nisu sviđali unazad 15 godina i tamo vremena Miloševića, Kežmana, Vidića, Ivanovića, Stankovića, Mihajlovića, Kovačevića koji su bili predobri i moćni igrači u klubovima, a u repki kad su skupa preloši.
Jović je prvi koji mi je sjeo kad sam ga vidio kako je krenuo razarati u Eintrachtu, a na kraju je u Madridu upao u rupu ko Renato Sanches u Bayernu.
Treba se on okrenuti nogometu i razarati. U jakim klubovima takav igrač može 25-30 pogodaka po sezoni trpati u svim natjecanjima, možda i više. Manjak discipline i neozbiljnost se ne oprašta talentima i igračima zadnjih 11 godina u nogometu. Balotelli je primjer toga.

Ima na nasim prostorima uvek top talenata samo je pitanje jel mogu da sve izvuku iz sebe. E tu je nazalost najveci problem... :hehe:

Uefa je izbacili Tottenham iz Lige Konferencija. Ova balkanizovana Uefa je tezak srot. Prvo onaj blam kada su izvlacili parove za CL pa sada ovo. Vreme je da se otera onaj advokat iz Slovenije sa chela ove organizacije.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 20 pro 2021, 19:57

FC Barcelona has finalised a €500 million loan from US investment bank Goldman Sachs to ease the financial burden of the COVID-19 pandemic on the LaLiga giants, according to Catalan newspaper L’Esportiu.

According to the report, Barcelona will obtain €100 million of the loan immediately to supplement contractual obligations, such as players wages, before the 2020/21 LaLiga season draws to a close on 30 June.

Club sources also reportedly told the daily newspaper that the conditions of the loan, received on Tuesday, were ‘much better than any bank could offer’, with the American banker already involved in the 30-year financing plan to pay for the Espai Barça stadium renovation project.

:shock: Al ovima nije dobro...

Barcelona approves debt plan for stadium renovation

c007
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 pro 2021, 20:04

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1476603950484930564
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 pro 2021, 09:36

https://www.skysports.com/football/news/12040/12506072/man-citys-squad-depth-and-pep-guardiolas-rotation-is-the-difference-in-the-premier-league-title-race

Čovjek je kralj. Razara Premier Ligu i ima 2 momčadi od 26-27 profića u sezonskom kadru, nikad ne zna za krizu. :good:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 pro 2021, 09:39

melodyne napisao: https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1476603950484930564

Militaristički pristup ga opet stajao posla. smile12 Na Spprtbildu sinoć čitam kako je ponovio Bayern i zadnja rečenica u članku je Niki za promisliti jer kaže kako bi ga te stvari mogle stajati trenerske karijere i ozbiljnih klubova.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2022, 07:59

Ali kako je taj Vinicius sad isplivo, da mu pas mater. Čekaš, čekaš i čekaš i eto ti... A tu Razno razni Baleovi, Hazardi i mali opet dođe na svoje.

Ono kaj mi je zanimljivo da od svih tih imena najčešće desno krilo u Madridu je Vasquez :lol:

Mater mu Ancelottijevu da mu jebem!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja