Europa i Konferencijska liga 2025./26.

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Europa i Konferencija liga 2021./22.

PostPostao/la doro » 14 tra 2022, 19:54

Trebam pohvalit RBL danas rutinski dobili Atalantu i prosli dalje...sad idu na Bragu il Rangers a to moraju proc.Oni jedini brane cast Njemacke jer ne vjerujem da Eintracht moze dobit Barcu u Spanjolskoj al nikad ne reci nikad....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 14 tra 2022, 20:47

Barcelona - Frankfurt 0:2. Ajmo Eintracht! :smajl007:

Bravo sto je Leipzig prosao. Nisamo ocekivao. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 tra 2022, 21:26

Eintracht igra odlicno skolu nogometa prodavaju Barci 3:0 je sad a fulali i zicer prije ovog 3 gola.

Bravo Eintracht!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 14 tra 2022, 21:59

Umjesto 5:0 za Eintracht na kraju 3:2 jer lik 11 minuta produzio tekmu al nema veze RBL i Eintracht mi uljepsali dan :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 14 tra 2022, 22:42

doro napisao:Umjesto 5:0 za Eintracht na kraju 3:2 jer lik 11 minuta produzio tekmu al nema veze RBL i Eintracht mi uljepsali dan :bravo:

Spasili obraz lige... :D :D Uvijek kažem više vrijede polufinala u LP i od titule u EL, ali ovo je večeras lijep uspjeh, pogotovo što nikad u ovom takmičenju nisu bila dva bundesligaša u polufinalu, a dugo nije niti jedan uspjevao doći do ove faze. Sad se malo s bundesligaške strane uljepšalo i ovo takmičenje. Nadat se da će jedan ili čak oba i do finala.

A E. Frankfurt večeras za historiju i 2X u 3 godine u polufinalu EL, uspjeh poseban, jer kako sam ranije govorio njima treba kapu skinuti jer su individualno dosta slabiji od nekih ekipa koje ne mogu ništa posebno napraviti u Evropi. A pristup igri Frankfurta i navijači pa to je nešto jedinstveno. :clap: :clap: :clap: Ljudi još dugo po završetku utakmice proslavljali pobjedu, isto ko da su domaću utakmicu imali. :D

Tedesco fino zategao odbranu, sve sada to kompaktno kod Leipziga i često im je dobra defanziva recept za uspjeh. Pomiješani elementi njemačke discipline i talijanštine taktičke. ;) Vidi se trenerov rukopis... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 15 tra 2022, 07:12

RBL bi trebao u finale a Eintracht ako ponovi igru kao protiv Barce izbacit ce West Ham....Kljuc Eintrachta je tekma kod kuce jer u gostima igraju odlicno.

Bilo bi vrhunski da oba Njemca prodju u finale uz pravu borbu,zelju i malo srece to se moze dogoditi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 tra 2022, 07:59

doro napisao:Umjesto 5:0 za Eintracht na kraju 3:2 jer lik 11 minuta produzio tekmu al nema veze RBL i Eintracht mi uljepsali dan :bravo:

Leipzig i svi ostali ne komentiram više. :) Dogodi se to Leipzigu mi već narednih sezone piši propalo.

Samo Bayern i Eintracht u Europi. :good: Nisam gledao sinoć utakmicu jer sam je zaboravio :smajl006: a još je na njemačkom radiju uživo javljanje slušao u autu kako je u Barceloni totalna invazija navijača Eintrachta, oko 30-ak tisuća. Došli su dominirati i tako je završilo.

Španjolci nakon utakmice pišu kako nitko na Camp Nou nije tako vladao ko momci iz Frankfurta. Sinoć je 30 tisuća ljudi zabijelilo stadion, pretvorili Culése u gostujuću malobrojnu publiku gdje su Xavi i novinari rekli da je to nestvarno. :legendo:

Eintracht zaslužuje ući u LP već 3 sezone, svaki put kratki ostaju. Sada opet po 200-ti put kažem kako naslov Europa Lige njima mora ići, to zaslužuju jer igraju i daju sve od sebe. Taj klub mora malo narasti na drugačije načine.

Pobjegao im je onaj trofej na penale s Chelseajem u polufinalu 2018./2019. kad su engleski klubovi igrali sva finala.

[instagram] https://twitter.com/roro_fcb/status/1514709846079291402[/instagram]
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 tra 2022, 09:15

Kak sam odusto od svega švapskog u Europi uopce nisam znao koja je faza natjecanja i za sto se igra.

Frapiran sam!

Pa jebote ak sad ne uzmu trofej nece nikad!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 15 tra 2022, 10:57

Gledo sam obje tekme...cim maknu onaj kompleks da su slabiji od nekog digica il spanjolca to su totalno drugi klubovi...RBL je onak bas rutinski dobio Atalantu dok Eintracht je bio bolji i u prvoj a u drugoj ih rastocio...pa kod 3:0 su fulali jos 2-3 zicera!

Svi igraci su igrali odlicno od Trappa na golu do napadaca....jedan Rode je bio odlican.smirenost,tocnost,borbenost itd.Posebno mi se svidjeli 2 igraca mali Knauff ima sve brzinu,udarac,tehniku i borbenost te Japanac Kamada smiren igrac tehnicar koji fenomenalno kuzi igru te odlican asistent.
Knauff bi nama mogo bit interesantan al on je igrac BVBa!

Navijaci su im super i nije mi jasno kak su oni tek 9 u prvenstvu jer su sigurno top 5 u Njemackoj.Kostic je isto bio odlican u obje tekme protiv Barce.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 tra 2022, 12:17

Eintracht bi s jedno 500 milijuna € špricom uz ovakvu bazu, politiku, igru, trenera vrlo lako se ustalilo u top 5 svake sezone.

Ja ne mogu opisati koliko je važno da takav jedan klub odigra u razdoblju od 3 godine barem 2 puta grupnu fazu LP pa taman svaku ispali. Čisto da dobiju kapital od jedno 60 milijuna € samo za 2 sezone nastupa, a to njima bi omogućilo da i dalje u EL razaraju i dovedu nešto kvalitetnije igrače kroz duže vrijeme.

S naslovom u EL bi oni sebe nakon 40 godina upisali opet kao prvake na kontimentalnom nivou ko što je to slučaj bio u Kupu
UEFA i Kupu Prvaka prije 60 godina kao runner-up.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 16 tra 2022, 14:34

Red passion napisao:Leipzig i svi ostali ne komentiram više. :) Dogodi se to Leipzigu mi već narednih sezone piši propalo.

Ma nešto sada da budeš kritički nastrojen prema Leipzigu i ne ide, u 3 godine su došli 2x do polufinala jednog evropskog kupa, iako je ono u LP puno vrijednije i LP treba da bude njihovo mjerilo. Ali bar oni nisu kao Leverkusen i slični da i u EL jedva do osmine dobace i često se izblamiraju protiv slabijih protivnika. A Leipzig bi ove sezone mogao napraviti iskorak ako osvoji bar jedan od ova dva moguća trofeja.
Ono što je interesantno preskočili su BVB po UEFA koefijentu i naredne sezone su oni u drugom bubnju, a BVB u trećem.

A Eintracht Frankfurt je pogotovo donio svjetlost ove sezone za BuLi u trenutku kada su bundesligaši svi od reda u CL prerano ispadali. A E. Frankfurt tu poentirao jer je izbacio jači tim , klub s većom reputacijom, a plus je ostvario pobjedu na tribinama. Mislim ovo je takav šamar Barci, a i velika potvrda da u BuLi timove ne prate turisti (u Engleskoj skoro na tribinama samo da su turisti, a ispade i Barca ide u tom pravcu) i da su najbolji navijači baš u Njemačkoj. I to je taj dio tradicije koji je dobar. Tako da će ona noć biti historijska za Frankfurt ali i generalno će se pamtiti. Bukvalno su nakon utakmice igrači E. Frankfurta proslavljali pobjedu sa svojim navijačima kao da su na svom stadionu i stadion bio dobro popunjen i dalje Frankfurtovim navijačima. Tako iako bi se reklo da je to samo bila EL-utakmica, ta utakmica i ta veče je imala višestruko značenje i lekcija je za mnoge... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2022, 15:08

Kad sam vidio 30000! 30000 jebenih navijaca na Nou Campu! Pa ja bi im Lewandovskog free dao.

Bas me steglo u srcu i vratili mi onak osjecaj zasto volim BUNDESLIGU!

30000 jebenih tusuca navijaca njima ode na gostovanje! Ti BM pa mi da igramo finale LP to ne bi uspjeli!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 16 tra 2022, 20:50

Stari romantik u meni nije skroz umro i zato se veselim kad Ajax, Benfica I Eintracht razaraju u natjecanjima, srce ipak proradi u svemu ovom korporativnom. :O:

Eintachtovi navijači su pokazali gdje nogomet i ljubav stanuje i gdje nogomet ne stanuje i nema ga već je biznis. Španjolske medije čitati je bilo gušt jučer ujutro i četvrtak navečer.

Europa Liga je toliko ispljuvano i poniženo natjecanje od elitista, glory huntera, a kad pogledamo od 2010. do danas koji su to sve klubovi igrali polufinala i finala, tko je osvajao, koji igrači su svake sezone u ta 4 kluba igrala od 2009./2010., zaslužuje puno više. Španjolci i Portugalci to znaju, Englezi isto tako su počeli od 2012./2013.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 tra 2022, 20:51

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/konferencijska-liga-ipak-je-pogodak-polufinale-vrjednije-i-atraktvnije-od-onog-europske-lige---719816.html

Konferencijsku ligu ne komentira još uvijek nitko gdje god pratim po webu stvari, čak ni ja nisam gledao ništa ove sezone osim HR klubova. Vrlo brzo će oni pravi ljudi otkriti to natjecanje.

Naš glupi HRT opet nije prepoznao priliku u tom natjecanju pa da kupi TV prava i odmah ljude uvede.

Polufinale KL je možda i jače u nekim segmentima od polufinala EL kad gledamo imena klubova, tradiciju i vrijednost ekipa, no dobro.

Nogomet zaslužuje poštovanje, a ne pljunula ga masa jer nema svršavati na kult ličnosti, skoro skroz predvidljivu LP Ballon des Merde.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 tra 2022, 15:02

Svijet postaje teska bezmozgovna i bez duhovna prcija praznih mozgova kojima reklame i drugi moraju reci sto valja i kaj trebas radit ili navijat.

Idemo hocemo Njemacko finale!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja