On zna kakvo je stanje u Barceloni....
Lahm napisao:Ne znam tko jos pusi glavonjine price...
On zna kakvo je stanje u Barceloni....

effe__sa napisao:Hajd ovdje nije toliko problem ova stvar oko Lewandowskog mislim sam Lewa kao Lewa, meni je interesantnije i nevjerovatnije (ali ovaj put u negativnom smislu) da smo mi kao grizli oko Haalanda iako nismo bili spremni ni približno u paketu dati te pare za njega ..Mislim na cijeli novčani paket koji je Man. City uložio za njega. Pa tu smo se provalili kao nikad. Mislim naša sadašnja uprava. A ranije su se preko noći tranferi tipa Robben završavali, da drugi klubovi nisu stizali ni dati ponudu za takvog igrača. Ovo u slučaju Haalanda je takva katastrofa. Pa zamisli hoćeš takvog igrača da dofuraš i ispade ti hoćeš da ga ljubavlju privoliš da dođe...![]()

Joshua Zirkzee, who returns to the club from loan this summer, is currently planned as a backup #9 for next season [@kicker]

Hoeneß adelt Klopp vor CL-Finale als „Welttrainer“: „Waren uns mit ihm einig“ - doch dann holte Bayern Klinsmann

cruz napisao:Ma ne znam. Uvjeren sam da je pola uprave skeptično oko Kalajdzica. Ja definitivno jesam, uz sav dužan respekt.
25-30 milijuna za polu-polomljenog dvometraša s jednom godinom ugovora?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost